Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sağol canım
sana tavsiyem çok fazla kistleri düşünmeee
çünkü onlar adetle atılıyo benim geçen aylarda 4 kist olduğunu biliyorum
Sen yenisin galibaaa

evet yeni katıldım aranıza 2 gun oldu,kistelri cok düşünmüyrum sıknıtı yokta sadce doktor bana kist oldundan dolayı gebelik tedavisi yapamıcam demişti zaten bu ay doğum kntrol haıpı kullandım artık önümüzdeki maclara bakcaz

evet canım 4444 dua ama ben okuyabileceğim kadar okuyacam
inşallah tüm topik için okuyacam:26:

bende okurum canimm sana soylerim okudukcaa sayilarini olur mu?
aslinda arkadaslarla paylastirsak yada her okuyan soylese ne kadar okudugunu zamanla olur o 4444defaa

hadi bakalım rast geleeee

yanlış hatırlmyrsan ben ilk ölçtürdğmde 16 ydı 2 gn snra gittğimde 18 olmuştu yani büyük ihtimal 2 ğnde büyyür bi sıknıt yoksa

canimmm bizz zaten cumartesi onun icin yaramazlik yaptik yaa
yarin 3.gunu oluyor canimm ideal olanda 3gun falan diyorlar ya yeterli diye dusundukk

iyi iyi çok sevindim yaramazlık yaptığınıza yaa
inşallah gelecek bebişlerimizzz

bende okurum canimm sana soylerim okudukcaa sayilarini olur mu?
aslinda arkadaslarla paylastirsak yada her okuyan soylese ne kadar okudugunu zamanla olur o 4444defaa

hadi bakalım yarın bizim toplantımız var şök de ben ya kitap okurum ya dua
daha yararlıı ben yarın başlıyorum biz bir başlayalım arkadaşlardanda okumak isteyen okur
Allahın izniyle

iyi iyi çok sevindim yaramazlık yaptığınıza yaa
inşallah gelecek bebişlerimizzz

evett canim bir seferde ise yarasin insallh su yaramazliklarr
sana doktorunn saat veriyor mu canim iliski icin igneden sonra bana sadece sali gunu dedi :26:

bende okumak isterim nasıl yapıyrsnzbana anlatırmsnz bende ortak olmak isterim böyle şeylere

hadi bakalım yarın bizim toplantımız var şök de ben ya kitap okurum ya dua
daha yararlıı ben yarın başlıyorum biz bir başlayalım arkadaşlardanda okumak isteyen okur
Allahın izniyle

tamam canim hayirlisiyla kabul olur insallh dualaarimiz ben yatsi namazimin ardindan baslarim o zaman rabbim dualrimizi kabul eder insallh....

arkadaslar salat-i tefriciye bir dua var netten bakabilirsinizz o duayi 4444defa niyet edip okuyorsunuz niyetinizin kabul olmasi icin

Canım naber uldun mu iğneni?

Bu arada berceste şehirlerarası yollarda olan bir konaklama tesisisin adıymış. Geçen gördüm aklıma sen geldin :)

Sağol canım buldum netten. Peki paylaşma nasıl oluyor?

canim sen sukadar ben sukadar diye birsey demedik beercestem yarin basliyor bende bu aksam okudukca soyleyecem ben bercesteme toplariz sonradan da okuruz buradan ne kadar okudugumuzu paylasirizz

duayı okumak icin abdest almak gereklimidir ezbere bilmiyrum netten okusam olur mu yada bir yere yazsam ordan okusam olurmu

canim abtestli olman iyi olur sankii
bende simdi baktim arapcadan okunmasi iyi falan diyor
bende bilmiyorum ki ezbere.ezberlemek sart diildir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…