Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benm böyle işte kızlar.sizler ne yapıyorsunuz? ne zamndır istiyorsunuz?

derdini veren Allahım inşllah dermanını da verir bencede biraz kendini dinlendir canım
takmamaya çalış kafaya güle oynaya gebe kalacaz inşallahhh

selam kızlar. ancak gelebildim. nasılsınız bakalım? yine baya yazışmışsınız bugün. ben bi geçmişi okuyup geliyorum

yokkk yaaaaa.....

kendini inandırmışsınn 4 sene..... yok ben büyük konuştum diye....

sakın öle umutsuzca kendini suçlama

olacagı yokmuş o zaman.... hayırlısı herşeyinnnnn.. cok istediğin bebegin bileeee.....

sen merak etme halla yaşıyoruzzzz... HALLA nefes alıyoruzzzz.....
herşey hallooolurrrrrr

hayırlısı be canım bende 2 sene korundum sanki hemen hamile kalacam
sonra geçen sene nisandan beri istiyorum olmuyor bekliyoruz yalnız değilsin yani bizde bekliyoruz

derdini veren Allahım inşllah dermanını da verir bencede biraz kendini dinlendir canım
takmamaya çalış kafaya güle oynaya gebe kalacaz inşallahhh

çok saolun kızlar.sanırım size biraz agır geldi benim durumum ama inanın ben gayet iyiyim.birkaç yıl daha verdim kendime.bekleyecegim olmazsa bir defa daha tüp deneyecegim.yine olmazsa sosyal hizmetlere basvuracagız.ömrümü sırf kendi çocugumu beklicem diye çocuk hasretiyle geçirmek istemiyorum.böyle bir yol haritamız oldugu için içim şimdi daha rahat.önemli olan Allahtan geleni sabırla karsılayıp yine de şükretmek değil mi.sanırım bu durum bana bunu öğretti...

hayırlısı be canım bende 2 sene korundum sanki hemen hamile kalacam
sonra geçen sene nisandan beri istiyorum olmuyor bekliyoruz yalnız değilsin yani bizde bekliyoruz

evt canım değil mi biz de ilk sene korunduk.iki yıla da 3 tüp denemesi sıgdırdık. bilemezsin ki.gidip te test yaptıracak değildik ya olacak mı olmayacak mı diye:) belki gec gelecekler ama gelince de tadından yenmeyecek.gözümüzün bebegi olacaklar

gerçekten süper harikasın lalecim
ama ben bu şekilde düşündüğün için daha kolay olacakmış gibi geliyor
kafadan atmak lazım biraz dimi
tabii durumun içeriğini bilmiyoruz Allahım hepimize hayırlısını versin:26:

yokk agır gelmedii... yanı umutsuz vakka gibi ne bilimm hallolmaz gibi mi baktık diye düşündün bilmiyorum.. ama ......

moralll çok önemli yaaaaa.... biz burda birbirimize moral veriyoruzz.....

seninde kendimden ve diger arkadaşlardan farkın yok benim içinnn.... üzülmemen içinnn....
yeni bir sayfa açman içinnn.. burdaaaa... beraberrrr.......

madem kendine süre verdinnn.... beraber.... yapalım bu işiii......

orkide sunumuun nasıldııııı ???

orkide sumunlarda uyuyami kaldi acaba ?? perim de yok ?? nirde bunlar

belki işi vardır sunumu iyi geçmedimi acaba

caaannnııımmm hoşgeldinnnn
valla bayağı bekledik bugün dimi perim

canlarım özledim valla bugün ben de sizi. sunumum gayet iyi ve renkli geçti. işten geç geldim de bugün. yemekten sonra da dışarıda işim vardı. çıktım. eve geç geldim yani.

bu arada arkadaşım bugün ultrason yaptı. cumartesi doktorumu bekleyemedim yan:) 4 tane olgunlaşan yumurta var dedi. anaaaaam ne yapcam bu kadar yumurtayla dedim. işin ikiz üçüz esprisini yaparken aman dördüz olmasın dedim.

orkidecim sen geldin ben gidiyorum fener maçından sonra
bizim maç var inşallah bide haziranda kupa yerine bebek kaldırırz
o yüzden ben kaçıyoruummmm

benim iki tane canım
Allah dağına göre kış verirmiş 4 yumurta haaaa
bu topik hamilelerle patlayacak inşallahhhh

valla şaka makaa geliyo bebişlerrrr cümleten hemdeeeee. :112: :112:

canım benm durum biraz karısık.bana 3 defa tüp yapıldı ve en sonucusu marttaydı.mart 22 den beri kanamam hiç durmadı. bugün çok az geldi btmesini umuyorum artık.56 .gün yani bu nedenle ne sat ne bat yok

canım sen de hoş geldin. yazdıklarını okudum. senin gerçekten güçlü ve iyi yürekli bir kadın olduğunu düşündüm. inşallah Allah en kısa zamanda sürprizini verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…