Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

orkidecim sen geldin ben gidiyorum fener maçından sonra
bizim maç var inşallah bide haziranda kupa yerine bebek kaldırırz
o yüzden ben kaçıyoruummmm

canım görüşürüz.sonradan çaktım kupa kaldırma maç falan.sizi gidi. rast gele

Son düzenleme:
bu kadar yumurta oluşunca kasıklarım da baya ağrıyor tabi. valla 2 gecedir zor uyuyorum ağrıdan

canım nasıl dinleneyim ki.akşama kadar çok yoruluyorum işte. eve gelince de yemek falan derken çöküyorum. bazen fazladan bir şeyler okumak çizmek gerekiyor. gerçekten yaşlanmış hissediyorum kendimi.
izin alıp izini bitirmek de istemiyorum. hamile kaldıktan sonra düşünüyorum izin almayı.

tezzz felan dönemindemisin....
anlıyorummm.... dinlenlenmek zorrr.... iş... ev... eş...
ama biraz kendini düşünn.... en azında bu aralar

perim ben dayanamıyorum. sanırım bugün erkenden uyuyacağım. çok öpüyorum seni:) yarın inşallah daha erken gelirim

kızlar cuma günü adet olacam ama cok stresliyim,acaba olcakmı olmayacakmı diye,sizede böyle oluourmu yoksa benmi abartıyorum yaaa...stres yapıncada gecıkıo

lale gitti ya yanlış mı anladı.... yaaaaaa uffff...

bilemedim ki. aslında yazılanlarda yanlış anlaşılacak bir şey var gibi durmuyor ama tabi bu konular hassas. öyle olduysa üzülürüm

aynen yaaaaaaaaaaaa offfffffffff

regl bitmesini bekleyip bize katılır diye düşündümm....

hayırdır kızlar ben hiç birsey anlamadım neden kızayım ki size? 60.sayfada bir hata var herhalde benim açılmıyor o sayfada birsey yazdıysanız okuyamadım ama onun dısında kızacagım üzülecegim birsey yapmadınız ki.ne kadar ince düşünmüşsünüz:) hatta ben ne kadar da içten bir topic burası diye düşündüm.
ben bu süreçte çok zor seyler yasadım ohss diye bir sendrom var onu geçirdim her tedavimde.çok agır bir seydi.nefes alamıyorsun akcigerlerin su topluyor,sürekli kusuyorsun hiçbirsey yiyemiyorsun.kan degerlerin allak bullak oluyor,eger beyne pıhtı atarsa ölüme kadar götürebiliyor.acillere tasındım günlerce.3litre su aldılar vücudumdan.ve bunlar olurken sadece eşim vardı yanımda.ne annem biliyordu ne kayınvalidem ne bir arkdasım.herkese baska baska seyler söyledik.kimsenin bunu bilmesini istemedik çünkü.ama sonuc yine olmadı.dr da bu yan etkiden dolayı bebegin tutmadıgını söylüyor.vücudum alerjikmiş.bir kere daha denedigimizde daha dikkatli ilaç falan kulladırıcakmıs.yani bunları sunun için anlatıyorum ben herseyden önce yasamımın kıymetini anladım bu süreçte.gidiyordum bebek bebek diye.eşimde artık sen daha kıymetlisin çok korkuyorum sen ohss oldugunda diyor.bırakalım olmazsa olmasın diyor.o nedenle zaman zaman üzülüyorum çok ama Allah vermiyorsa olmuyor bunu biliyorum.o nedenle artık moralim yerinde.ya bir gün olacak ya da diger secenk sosyal hizmetler.ha ben sosyal hizmetlerden aldıktan sonra olursa da olsun ona da sevinirim.kalabalık bir aile istiyorum zaten :)
siz canınızı sıkmayın ben sizi çok sevdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…