canim abtestli olman iyi olur sankii
bende simdi baktim arapcadan okunmasi iyi falan diyor
bende bilmiyorum ki ezbere.ezberlemek sart diildir heralde[/QUOTE
ozman ben kalkayım yatsı namazı kılayım sonra okurum belki bu vesileyle namaza başlarm hadi bana müsade dostlar gşrüz yine,,
hadi canimm allah kabul etsin bende kalkiyorum simdi namaz kilayim da baslayim okumayaaa
canim sen sukadar ben sukadar diye birsey demedik beercestem yarin basliyor bende bu aksam okudukca soyleyecem ben bercesteme toplariz sonradan da okuruz buradan ne kadar okudugumuzu paylasirizz
evet doğru yanlış hatırlamıyrsam corum o civarlarda yada düzce tarafındaydı 4 sene hosteslik yaptıydım ordan biliyrum bende
duayı okumak icin abdest almak gereklimidir ezbere bilmiyrum netten okusam olur mu yada bir yere yazsam ordan okusam olurmu
bende okumak isterim nasıl yapıyrsnzbana anlatırmsnz bende ortak olmak isterim böyle şeylere
kuzumm sen adet olmadin dimii nasil bir akinti kahverengi falan mi canim?kizlar allah dualarinizi kabul eylesin..... nasilsiniz kizlar ??
kizlar benim cok akintim var ya bide koyu renkte ne bu simdi ,,,sabah olsaydida doktora gitseydim ya:26:
dua kitaplarında salatı tefriciye duası var abdestsizde okunabiliyor salavat olduğu için istediğin kadar oku canım
ben not edecem
Slm kızlar nasılsiniz salât i tefriciye okurken abdestli olmak şart değil hatta adetliyken bile okunabiliyor
kuzumm sen adet olmadin dimii nasil bir akinti kahverengi falan mi canim?
kiiizzzz nirelere kayboldun senn
benim yumrtam sag taraftaydi simdi orada bir agri hissediyorum yaa inceden inceden boylee ignenin etkisidir herhakde dimi?:26:
Canım naber uldun mu iğneni?
Bu arada berceste şehirlerarası yollarda olan bir konaklama tesisisin adıymış. Geçen gördüm aklıma sen geldin :)
YASAMIM .....bildigin akinti ama koyu rengte kahverengi denilebilir evet .....adetlerimi ozledim ya gel artik
kizlar allah dualarinizi kabul eylesin..... nasilsiniz kizlar ??
kizlar benim cok akintim var ya bide koyu renkte ne bu simdi ,,,sabah olsaydida doktora gitseydim ya:26:
canimm yaa sen ne olursa olsun adetin gelmezse bir doktora git yarinn bence kanda baktir birkere
hadi hayırlısı valla artık yorum yapmaya korkuorum yarın olsun
hayır olsun inşallahhhhhhhhhhhh:26::26:
YASAMIM .....bildigin akinti ama koyu rengte kahverengi denilebilir evet .....adetlerimi ozledim ya gel artik
Döngünün kaçıncı günündesin?
canim dongum normalinde 28 ve hic sasmazdi mayis ayinda sadece 1 gun erken oldum ilk defa ve hesaba gore,,9 haziranda olmam gerekiyordu hadi 1 gun erken geldi diye 10 olsun ama ne 10 uu nede 11 i hic bisey gelmedi ,ve artik geleceginide sanmiyorum cunki agrilarim vardi olucakmisim gibi bugun onlarda kayboldu
canim burda kolay kolay kana bakmiyorlar ya( bakalim yarin ne yapicak ,,ins baktirir ,,en azindan baska neyim var onu bilelim
bercestem inanki korkularim gun gectikce artiyo ,,aslinda gebeligi aklima bile getirmiyorum ,ama bu adet gelmemesi nekadar pis biseymis yasurekli neoldu bana diye dusunuyorum
niye korktuğunu anlamadım iki ay sürekli adet olan biri olarak ben
artık gelmesinde hsmiş olalım diyorum belki de geç döllenmedir
hayırlısı bakalım şu ünlü line hanım inşallah kana baktırır:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?