Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim sen sukadar ben sukadar diye birsey demedik beercestem yarin basliyor bende bu aksam okudukca soyleyecem ben bercesteme toplariz sonradan da okuruz buradan ne kadar okudugumuzu paylasirizz

Tamam anlaştık :)

evet doğru yanlış hatırlamıyrsam corum o civarlarda yada düzce tarafındaydı 4 sene hosteslik yaptıydım ordan biliyrum bende

Ben de İstanbul yolunda gördüm:)

duayı okumak icin abdest almak gereklimidir ezbere bilmiyrum netten okusam olur mu yada bir yere yazsam ordan okusam olurmu

Bence netten okusak bir şey olmaz. Zaten o kadar çok okumamız gerekiyor ki kesin ezberler, ezbere okumaya başlarız. Ben genelde Arapçasını sonra Türkçesini okurum bir şeyin. Çünkü anlamını hissetmek her şeyden daha önemli. Ne dediğini anlamadan sürekli aynı şeyi okumanın faydası olduğunu sanmıyorum. Bir süre sonra Türkçesini de ezberliyorsun, hangi cümle ne amlama geliyor onu da öğreniyorsun ondan sonra sadece Arapça okunabilir bence.

kizlar allah dualarinizi kabul eylesin..... nasilsiniz kizlar ??

kizlar benim cok akintim var ya bide koyu renkte ne bu simdi ,,,sabah olsaydida doktora gitseydim ya:26:

Slm kızlar nasılsiniz salât i tefriciye okurken abdestli olmak şart değil hatta adetliyken bile okunabiliyor

kizlar benim cok akintim var ya bide koyu renkte ne bu simdi ,,,sabah olsaydida doktora gitseydim ya:26:
kuzumm sen adet olmadin dimii nasil bir akinti kahverengi falan mi canim?
dua kitaplarında salatı tefriciye duası var abdestsizde okunabiliyor salavat olduğu için istediğin kadar oku canım
ben not edecem

kiiizzzz nirelere kayboldun senn

benim yumrtam sag taraftaydi simdi orada bir agri hissediyorum yaa inceden inceden boylee ignenin etkisidir herhakde dimi?:26:

kuzumm sen adet olmadin dimii nasil bir akinti kahverengi falan mi canim?

kiiizzzz nirelere kayboldun senn

benim yumrtam sag taraftaydi simdi orada bir agri hissediyorum yaa inceden inceden boylee ignenin etkisidir herhakde dimi?:26:

inşş allah hayırlısıyla ısteklerınızı yerıne getırır...

YASAMIM .....bildigin akinti ama koyu rengte kahverengi denilebilir evet .....adetlerimi ozledim ya gel artik

Son düzenleme:
Canım naber uldun mu iğneni?

Bu arada berceste şehirlerarası yollarda olan bir konaklama tesisisin adıymış. Geçen gördüm aklıma sen geldin :)

evet canım öyleymiş bende gördüm ama ben bercesteyi anlamı için istedim rumuz için
bir şiirin akılda kalan mısrası demek

BERCESTEM ANLAMIN GUZELMIS CANIM,,,,,,barteeeeekkkk ???????? yasamim nasilsin ???neden herkez bukadar yavas yaziyo herkez ,,yurumuyo bi turlu sayfaa,,,gece vardiyasindakiler lakir lakir calisiyo valla kiki

Son düzenleme:

hadi hayırlısı valla artık yorum yapmaya korkuorum yarın olsun
hayır olsun inşallahhhhhhhhhhhh:26::26:

canimm yaa sen ne olursa olsun adetin gelmezse bir doktora git yarinn bence kanda baktir birkere

canim burda kolay kolay kana bakmiyorlar ya ( bakalim yarin ne yapicak ,,ins baktirir ,,en azindan baska neyim var onu bilelim

hadi hayırlısı valla artık yorum yapmaya korkuorum yarın olsun
hayır olsun inşallahhhhhhhhhhhh:26::26:

bercestem inanki korkularim gun gectikce artiyo ,,aslinda gebeligi aklima bile getirmiyorum ,ama bu adet gelmemesi nekadar pis biseymis ya surekli neoldu bana diye dusunuyorum

Döngünün kaçıncı günündesin?

canim dongum normalinde 28 ve hic sasmazdi mayis ayinda sadece 1 gun erken oldum ilk defa ve hesaba gore,,9 haziranda olmam gerekiyordu hadi 1 gun erken geldi diye 10 olsun ama ne 10 uu nede 11 i hic bisey gelmedi ,ve artik geleceginide sanmiyorum cunki agrilarim vardi olucakmisim gibi bugun onlarda kayboldu

Canım belki hamilesindir neden üzülüyorsun?

niye korktuğunu anlamadım iki ay sürekli adet olan biri olarak ben
artık gelmesinde hsmiş olalım diyorum belki de geç döllenmedir
hayırlısı bakalım şu ünlü line hanım inşallah kana baktırır:26:

Arkadaşlar ben geçen ay düşük yaptım ama sadece 5 haftalıktı. Düşük olasılığı yüksek oluyor zaten bukadar erken haftalarda biliyorum. Doktorum bu ay yeniden hamile kalabileceğimi söyledi. inşaallah olur diye dua ediyorum. Allahım isteyen herkese nasip et nolur.

kikikii hay masallah bir kez yazdim ismini herkezin hafizasinda kalmis benim doktor kikikiii ,,,

iyide guzelim ben hamis olsaydim cikardi diyorum ustelik hasas testlerden kullandim digital 4 gun bat tan once bile gosterebiliyor ,,yok bisey ,,,benim korkum yumurta fazla buyudu nur topu gibi bir kistin cikmasi yada baska bisey nebiliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…