Amannn gidiyommm ben sayfada takıldı yarın okurum.... Hatunnnlar öptüm ikinizidee
dün test yaptım negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bata 4 gün kala yaptım idrar testi.
sizce yokmudur yoksa erken olduğu için mi çıkmadı .
var mı benim gibi erken yapıpta çıkmayan sonrasında çıkan.
çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydinlarrrrrr millet pembetilki perim iyi sabahlar olsun
dün test yaptım negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bata 4 gün kala yaptım idrar testi.
sizce yokmudur yoksa erken olduğu için mi çıkmadı .
var mı benim gibi erken yapıpta çıkmayan sonrasında çıkan.
çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydinlarrrrrr millet pembetilki perim iyi sabahlar olsun
yerleşme kanaması nasıl oluyor arkadaşlar ya sabahtan beri kafam karıştı koyu kırmızıya döndü lekeler arada kahverengi oluyor bende ama tam anlamıyla adet kanamasıda değil yani hiç öncekiler gibi değil
günaydın şekerimmm :) dün akşam kaynatmışsınız gene... ben akşamları giremiyorum ewde internet yok...
canim bende bu ay cok karistim ,,huyu olmayan seyler yapiyor adetlerimilk defa 3 gun bir gecikme yasadim test negatif neyse bugun geldiler dedim sevindim ama yine tuhaf geliyor bi geliyor acik renk bi kesiliyo bi kahve rengi offff dr aradi beni eger kesilirse bi gebelik testi daha yap ,,kullandigin ilac yapabilir gec gelsede korkma dedi..
yerlesme kanamasi herkezte olmaz canim ,,olanlarda ise pembe bikac damla olabilir ve kesilir geneldede kahverengi diye duyuyoruz,,,,koyu kirmizi biraz olucaksin gibime geldi ,,,ama ins gelmez ve bebisin seninledir
canim bende bu ay cok karistim ,,huyu olmayan seyler yapiyor adetlerimilk defa 3 gun bir gecikme yasadim test negatif neyse bugun geldiler dedim sevindim ama yine tuhaf geliyor bi geliyor acik renk bi kesiliyo bi kahve rengi offff dr aradi beni eger kesilirse bi gebelik testi daha yap ,,kullandigin ilac yapabilir gec gelsede korkma dedi..
yerlesme kanamasi herkezte olmaz canim ,,olanlarda ise pembe bikac damla olabilir ve kesilir geneldede kahverengi diye duyuyoruz,,,,koyu kirmizi biraz olucaksin gibime geldi ,,,ama ins gelmez ve bebisin seninledir
gunaydinnnnn evet hergece karpus kesiyoruz,,1 gun internet bulursan o saatlerde buyur gel beraber olsun,,,
hadi bakalım inşallah bebiş vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?