Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Hayalimin adet olmuşun sevindim pek sevinecek bişeyler dilll ama olsun kist degil sonuçta yarın konuşuruz. İyi geceler

kızlar okuyorum da yazdıklarınızı insanın yalnız olmadığını bilmek güzel :)

ben de bu ay adetimin 13.günündeyim. bu ay herhangi bir denememiz olmadı. eşimin işi sebebiyle. bakalım belki de bu ay günü kaçıracağım. 2 gündür ara ara beyaz akıntılarım oluyor. yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım hiç bilmiyorum. biz ilk defa geçen ay denemiştik becerememiştik :) zaten 15 gündür birşey olmadığı için eşimin artık ölmüştür içindekileri :) ne yapacağız bu işlerle bilmiyorum. bazen çok gülesim geliyor şu halime :)))

dün test yaptım negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bata 4 gün kala yaptım idrar testi.
sizce yokmudur yoksa erken olduğu için mi çıkmadı .
var mı benim gibi erken yapıpta çıkmayan sonrasında çıkan.
çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar

dün sabah 1 gün kala bir test daha yaptım yine KOCAMAN BİR TEK CİZGİ cıktı
artık tamamen kestim umudumu
ama hiç karın ağrımda olmadı adet olacakmışım gibi

dün gece saat 10:30 da çamaşırımda sütlü kahvemi desem biraz daha koyu mu o renklerde
birşeyler geldi sonra kesildi
dedim adet oluyorum heralde
sırf ayakta dolanayımda adetse gelsin diye sabah 6 da kalktım
6 dan beri dolanıyorum akıntının rengi biraz kırmızı koyu pempe oldu
birazda kasıklarım ağrımaya başladı
dedim tamam zeynep adet oldun gidip pedi yeniledim
bu seferde kesildi

ilk defa oldu bu anlamadım
adetim hiç bu kadar nazlanmazdı

sanırım kırmızılar yola cıktı benim artık bir iki saate gelir..

Son düzenleme:
bazılarında adet gecmeden cıkmıyormuş canım bence bekle derim biraz daha

yerleşme kanaması nasıl oluyor arkadaşlar ya sabahtan beri kafam karıştı koyu kırmızıya döndü lekeler arada kahverengi oluyor bende ama tam anlamıyla adet kanamasıda değil yani hiç öncekiler gibi değil

biraz erken olmus hulyam ,kullandigin test erken egbelik testi ise yani hassas olandan cikabilirdide ,,,bosver hepberaber devam ediyoruz uzulmek yok

canim bende bu ay cok karistim ,,huyu olmayan seyler yapiyor adetlerim ilk defa 3 gun bir gecikme yasadim test negatif neyse bugun geldiler dedim sevindim ama yine tuhaf geliyor bi geliyor acik renk bi kesiliyo bi kahve rengi offff dr aradi beni eger kesilirse bi gebelik testi daha yap ,,kullandigin ilac yapabilir gec gelsede korkma dedi..

yerlesme kanamasi herkezte olmaz canim ,,olanlarda ise pembe bikac damla olabilir ve kesilir geneldede kahverengi diye duyuyoruz,,,,koyu kirmizi biraz olucaksin gibime geldi ,,,ama ins gelmez ve bebisin seninledir

Son düzenleme:

hadi bakalım inşallah bebiş vardır...

bana da sanki olacakmışım gibi geliyor
ama ne bilim bir yandan da çok istiyorum
ben bir bekleyeyim akşama kadar
eğer adet ise zaten çoğalır muhakkak böyle devam ederse evde bir testim daha var yedekte yarın sabah yaparım
her şey Allah'ın takdiri biz çok istesek de Allah nasip edeceği en doğru zamanı bilir..

gunaydinnnnn evet hergece karpus kesiyoruz ,,1 gun internet bulursan o saatlerde buyur gel beraber olsun,,,

bulursam zaten ilk işim yanınıza gelmek olcak....

gerçi bi de akşamın 10 unda uykum gelmese gözlerim kapanıyo valla, eşim diyo ki bebeği karnına koyduk koyalı artık eyvallahın kalmadı bana diyo :)))) bi ara gönlünü etmem lazım onun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…