- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Hepsinin kafa bı milyonnnn o dilll benim deyusssun sperm kalitesi düşecek
Hepsinin kafa bı milyonnnn o dilll benim deyusssun sperm kalitesi düşecek
ayy kiyamammmmiyiym cnm. okumaya calisiodum gecmisi anca bitirdim. ins gelir kirmizin hemende baslarsin calismaya sende
cnm ins bende okurum. yazarim burdan okudukca ins. bide ben baska bir sayfadaydim orda bizim bir dua listemiz vardi. her gun icin bi kisiye dua ediliyorduk. ole bisey yapsak mi? ne dersiniz
hayalimsin, rumeysa, perim hepinizi optum kizlar arkadas beklio beni. iyi geceler size
kuru incir erkeğe de fayda veriyor mu acep[/QUOTE
veriyor veriyor canim hata keci boynuzu al kemirsin dursunposizyonlara baslamadan 20 dk oncede aci bi kahve icirt spermler ayaklansin olurmu canim :::kIKIkiiikii
türk kahvesi mi olsun almankahvesi mikuru incir erkeğe de fayda veriyor mu acep[/QUOTE
veriyor veriyor canim hata keci bornuzu al kemirsin dursunposizyonlara baslamadan 20 dk oncede aci bi kahve icirt spermler ayaklansin olurmu canim :::kIKIkiiikii yav bu kurmaca maclar benim canımı sıkıyor sanki zorla yaapar gibi oluyr spermlerin nesi ayaklancak onlarnı ayaklarıda mı var kız he bide 48 saat boyunca erkeğin rahatlamması gerikyormuş yani siz anlaynı lafın gerisin
kaldıkmı başbaşaa :)
wc ye ciktim daha yeni ayyy adetlerim gelicek galiba yine pembeler kirmizi biraz karisik gelmeye basladi ohhh cok sukur
türk kahvesi mi olsun almankahvesi miyav bu kurmaca maclar benim canımı sıkıyor sanki zorla yaapar gibi oluyr spermlerin nesi ayaklancak onlarnı ayaklarıda mı var kız he bide 48 saat boyunca erkeğin rahatlamması gerikyormuş yani siz anlaynı lafın gerisin
kaldıkmı başbaşaa :)
turk kahvesi_ alaman kahve _expreso hatta daha iyi,_makina kahvesi her cesidi olur guzelim
vee evet erkegin rahatlamasi gerekiyor bu yuzden gun asiri gun asiri denip duruluyor ya spermler kaliteli oluyo ozaman
Napiyonuz................
oku ne yaptigimizi gorursun boooaayyy cok mutlu oldum kirmizi kart ta bukadar sevinecegimi dusunemezdim kikiki
Bu saatten sonra nasil okuymmm kız zaten hasarım çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?