yok canim ,bebis mebis, yok benimki tamamiylen ilaclar dengemi alt ust etti ondan,,doktoru dinlemicem artik pehhhh
olsun diğer ay olur :))
bat son 2 test yapmamak için zor duruyorum inş.olmam
olsun ya artik 13 ay olcak artik biktim valla ,,,,sen bize bi tarifi ver nasil yaptin ??? belki biz yanlis pisiriyoruz ha
bat bugunmuuu ayyy ins olmazsinn,,,test yapma simdi bekle aksami bence ,,,,al eline bi bez benim gecen yaptigim gibi orayi burayi sil kendini oyala test yapmamak icin kiki
perim beni toplam 78 defa begendin canim saoll beni cok begendigin icin bende seni begeniyorum:119:
bugun deyil cnm 2 gunum kaldı belim ağrıyor sadece ay inş.olmam ya :))
Ne o Haydar abla pes ettin bakıyorum dataktikkkk mı istiyonn yanlış mı anladım
bilmiş kiki seni
hani ne biliyim belki tuzunu biberini eksik atiyoruz diyeebende taktik coktaaa kikikikikiki
olsun ya artik 13 ay olcak artik biktim valla ,,,,sen bize bi tarifi ver nasil yaptin ??? belki biz yanlis pisiriyoruz ha
heee ben bugun bat son ve evde 2 testin var anladim kikikikikiins olmazsin yaa bebisss gelsinn ,,bizde mutlu haber alalim artik moral gelsin
1,5 yıldır bugunu bekliyorum inanki gelsin artık ben çok özledim onu
1,5 yıldır bugunu bekliyorum inanki gelsin artık ben çok özledim onu
bendeeeeee 13 ay olcak bende ozledimAllahim duy sesimizi sana siginiyoruz buyuk allahim (amin)
valla ben adama o işi çok zor yaptırıyodum.... illa yumurtlama günü mü takip etmek gerekiyo benim annem 7 tane doğurdu yumurtlama mı takip etmiş diyodu çemkiriyodu bana... bisürü cilve yapıyodum sonunda işi hallettiriyodum :))))) sonra o görmeden de ayakları havaya kaldırıyodum :))) zaten doğru düzgün çarpışamıyoz adamla, boşa akıtıcak bi tane bile sprem yok diye düşünüyodum, o duştan çıkana kadar ayaklar havada bekliyodum
Kivirmaaaa altarafi 3. Tane poz Bilmiyooonn 3.sude sakata gelmek için bire bir
bendeeeeee 13 ay olcak bende ozledimAllahim duy sesimizi sana siginiyoruz buyuk allahim (amin)
adetin geçsin öyle yap bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?