kizlar ben kaciyorum daha kahvalti etmedim....sonra gorusuruz bayantilki--perim--zeynepp-ebebebruli
kızlar bende çıkıyorum
lekelenme kana dönüşmeye başladı sanırım bakalım 1 2 saate iyice gösterir kendini
bende bu arada yemeklerimi falan yapayım
simdi sıra 13 temmuzu beklemekte..............
görüşürüz
kizlar ben kaciyorum daha kahvalti etmedim....sonra gorusuruz bayantilki--perim--zeynepp-ebebebruli
kızlar okuyorum da yazdıklarınızı insanın yalnız olmadığını bilmek güzel :)
ben de bu ay adetimin 13.günündeyim. bu ay herhangi bir denememiz olmadı. eşimin işi sebebiyle. bakalım belki de bu ay günü kaçıracağım. 2 gündür ara ara beyaz akıntılarım oluyor. yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım hiç bilmiyorum. biz ilk defa geçen ay denemiştik becerememiştik:) zaten 15 gündür birşey olmadığı için eşimin artık ölmüştür içindekileri :) ne yapacağız bu işlerle bilmiyorum. bazen çok gülesim geliyor şu halime :)))
yarın test günüm ne hayırlı bir haberle geleyim allah her istiyene versin
ya en kötüsü de iki arada bir derede kalmak
acaba mı demek
beklemek
bu süreç çok yıpratıyor insanı
her ne kadar takmayacağız desekde olmuyor
acaba bebeğim var mı şunu yemeyim dikkat edim ağır kaldırmayım
adet olucak mıyım test yapsam mı
tek çizgi cıktı yine de hamile olabilir miyim
bu sorular beni bile ilk denemede bitirdi
sizleri çok daha iyi anlayabiliyorum gerçekten zor
bu arada benim hala normal kanamamda başlamadı nasıl iştir bu anlamadım ki
benimki kaza yapti ya tam yumos donemi ,,,bacagi hala sargida ,,haftaya kadar duzelirde ins onumuzdeki yumoslari kacirmasak carpitsak barii...
sitede okumuştum o beyaz akıntı 3 gun sürüyor sonra ateşin düşcek hemen sonraki gün yumurtlama gercekleşirmiş öyle diyorlardı allah kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah
hımm o zaman canım benim bugunler yumurtlayabilirim. ama işte eşimin işiyle ilgili sıkıntısı var. bu ayı kaçıracağız sanırım. ben yumurtlama olmadan önce olursa ilişki kız ihtimali yüksek yumurtlamadan sonra olursa erkek ihtimali yüksek diye birşey okumuştum doğruluğu var mı kızlar? hayırlısı artık
bende okudum onu.. doğruluunu bilmiyom...
ama saçma olabilir.....ama bana mantıklı geliyo.. nebilimmm
x'ler daha dayanıklıymış... felan filan...
evet öyle diyorlar. neyse olsun da artık cinsiyetten vazgeçtim bir ara kız takıntım vardı da çok istiyordum :) geçen ay havamı alınca artık ne olursa olsun dedim :) sağlıklı olsun da.
peki ilişki sıklığı hakkında ne diyorsun her gün olması sperm kalitesini düşürür mü? bir de mesela 10-15 gün ara verilmişse durum nedir? :)) sanırım o da kalitesiz bir durum.
10-15 gün ara verirsen hareketli spermlerin öldüğnünü biliyorum sonuçta onlarında belli bir ömrü var... menide sperm sayısı düşüyomuş..
o yüzden 2 günde bir diyolar .. spermler 24 saat sonra oluştuğu için...
hergün olursa sık olursada sperm az olur...
gerçi bu kişiden kişiye ve yaşa vee bağımlılıklara göre değiştiğini düşünüyorum...
valla bende kız çok istiyorudum na yalan diyim
o yüzden senin okuduğun şeyleri bende okudum ... eşimde kız çocuk hastası...
ama allahın gücüne gitmesin gönlüm geçti.. neyalan diyimm...ama sağlıklı olsun....
bu aralar erkek çocuklarıda sevimli gelmeye başladı... aslında ilk çocuk için hiç farketmez yaaa
Allah elli ayagı ruhu ahlakı güzel bi evlat nasip etsin dimii:)))))))))))
çok sağol canım cevabın için. siz ne kadar süredir deniyorsunuz. İnşallah bu ay nasip eder dediğini gibi sana da bana da sağlıklı bir bebek :) senin bat ne zaman? benim 28 haziran
çok sağol canım cevabın için. siz ne kadar süredir deniyorsunuz. İnşallah bu ay nasip eder dediğini gibi sana da bana da sağlıklı bir bebek :) senin bat ne zaman? benim 28 haziran
10-15 gün ara verirsen hareketli spermlerin öldüğnünü biliyorum sonuçta onlarında belli bir ömrü var... menide sperm sayısı düşüyomuş..
o yüzden 2 günde bir diyolar .. spermler 24 saat sonra oluştuğu için...
hergün olursa sık olursada sperm az olur...
gerçi bu kişiden kişiye ve yaşa vee bağımlılıklara göre değiştiğini düşünüyorum...
valla bende kız çok istiyorudum na yalan diyim
o yüzden senin okuduğun şeyleri bende okudum ... eşimde kız çocuk hastası...
ama allahın gücüne gitmesin gönlüm geçti.. neyalan diyimm...ama sağlıklı olsun....
bu aralar erkek çocuklarıda sevimli gelmeye başladı... aslında ilk çocuk için hiç farketmez yaaa
Allah elli ayagı ruhu ahlakı güzel bi evlat nasip etsin dimii:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?