Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar bende çıkıyorum
lekelenme kana dönüşmeye başladı sanırım bakalım 1 2 saate iyice gösterir kendini
bende bu arada yemeklerimi falan yapayım
simdi sıra 13 temmuzu beklemekte..............
görüşürüz

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz.benim kasiklarim agriyor.sanki iceride bir sey sismis gibi hiss varbu arada atesim yine dustu 35.9 oldu.bu nedemek.noluyor bana..

sitede okumuştum o beyaz akıntı 3 gun sürüyor sonra ateşin düşcek hemen sonraki gün yumurtlama gercekleşirmiş öyle diyorlardı allah kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah

evet bu sürec oldukca sıkınıtılı geciyir allah hepimizn yardımcı olsun.bu siteye böyle müdavim olmadan önce daha zordu acıkcası burda paylaşmak şakalaşmak iyi geliyor yeri geliyr kimseye syöleyemedilerini yazıp yazıp döküyrsun icinden rahatlıyorsun,anladığım kadarıyla adet olmay ıbekllyrsn hayırlısı olsun senin icin

sitede okumuştum o beyaz akıntı 3 gun sürüyor sonra ateşin düşcek hemen sonraki gün yumurtlama gercekleşirmiş öyle diyorlardı allah kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah

hımm o zaman canım benim bugunler yumurtlayabilirim. ama işte eşimin işiyle ilgili sıkıntısı var. bu ayı kaçıracağız sanırım. ben yumurtlama olmadan önce olursa ilişki kız ihtimali yüksek yumurtlamadan sonra olursa erkek ihtimali yüksek diye birşey okumuştum doğruluğu var mı kızlar? hayırlısı artık

bende okudum onu.. doğruluunu bilmiyom...
ama saçma olabilir.....ama bana mantıklı geliyo.. nebilimmm
x'ler daha dayanıklıymış... felan filan...

Son düzenleme:
bende okudum onu.. doğruluunu bilmiyom...
ama saçma olabilir.....ama bana mantıklı geliyo.. nebilimmm
x'ler daha dayanıklıymış... felan filan...

evet öyle diyorlar. neyse olsun da artık cinsiyetten vazgeçtim bir ara kız takıntım vardı da çok istiyordum :) geçen ay havamı alınca artık ne olursa olsun dedim :) sağlıklı olsun da.
peki ilişki sıklığı hakkında ne diyorsun her gün olması sperm kalitesini düşürür mü? bir de mesela 10-15 gün ara verilmişse durum nedir? :)) sanırım o da kalitesiz bir durum.

10-15 gün ara verirsen hareketli spermlerin öldüğnünü biliyorum sonuçta onlarında belli bir ömrü var... menide sperm sayısı düşüyomuş..
o yüzden 2 günde bir diyolar .. spermler 24 saat sonra oluştuğu için...
hergün olursa sık olursada sperm az olur...
gerçi bu kişiden kişiye ve yaşa vee bağımlılıklara göre değiştiğini düşünüyorum...

valla bende kız çok istiyorudum na yalan diyim
o yüzden senin okuduğun şeyleri bende okudum ... eşimde kız çocuk hastası...
ama allahın gücüne gitmesin gönlüm geçti.. neyalan diyimm...ama sağlıklı olsun....
bu aralar erkek çocuklarıda sevimli gelmeye başladı... aslında ilk çocuk için hiç farketmez yaaa
Allah elli ayagı ruhu ahlakı güzel bi evlat nasip etsin dimii:)))))))))))

Son düzenleme:

çok sağol canım cevabın için. siz ne kadar süredir deniyorsunuz. İnşallah bu ay nasip eder dediğini gibi sana da bana da sağlıklı bir bebek :) senin bat ne zaman? benim 28 haziran

bizim ailede en son olan kız şu an 22 yaşında. erkekten bayıntı geldi de :) ama Allah ne nasip ederse o oluyor.

çok sağol canım cevabın için. siz ne kadar süredir deniyorsunuz. İnşallah bu ay nasip eder dediğini gibi sana da bana da sağlıklı bir bebek :) senin bat ne zaman? benim 28 haziran

sonsycim ne dememek cvp için
bende düşündüklerimi söledim okuduklarımı... tam bilsen kendime çare olacam
ben 3. deneme olcak bu ay... bu topicte 2. deneme başladım 3 haziranda bat vardı birgün erken oldum .
şimdi 29 hazirannn batım seninle aynı günler
sen ne zaman dır istiyosun...
aminnn canınmmm inşalahhhh .:))))))

sonsycim ne dememek cvp için
bende düşündüklerimi söledim okuduklarımı... tam bilsem kendime çare olacam
ben 3. deneme olcak bu ay... bu topicte 2. deneme başladım 3 haziranda bat vardı birgün erken oldum .
şimdi 29 hazirannn batım seninle aynı günler
sen ne zaman dır istiyosun...
aminnn canınmmm inşalahhhh .:))))))

doktor olan bi kişinin yazısında okumuştum ilişkiden önce 48 saat boyunca erkeğin boşalmamış olması gerekiyormuş yani yumurtalama dönmeniden 2 gun önce falan eşinizle yaramazlık yapmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…