Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bu kadar yumurta oluşunca kasıklarım da baya ağrıyor tabi. valla 2 gecedir zor uyuyorum ağrıdan

benim her ay ovulasyon baslar baslamaz 4 gun agridan kivraniyorum hatta bazen yuruyemiyecek hale geliyorum,,sessiz uzanmam disinda,merdiven bile cikamiyorum inanin.

simdi bu fazla yumurta catladigindanmi oluyo ,??? ben doktora sordum aradi taradi icinden cikamadi ultrasyonda ana yumurtalarin icindeki yumurtalar oldugundan buyuk uretiyor vuccudun ve catlarken zor catliyo rahime dokulen sivi agri yaapiyor buyuk ihtimal oyle demisti

Lalecim ya ne bilim cevap vermedin diye... Sonuçta yüz yüze konuşamıyoruz. Üzdüm sandim.... Cevapta kesilince....

Bende esim sıkıntıda olsa aynı şeyi derdimmm.... Esın ne güzel demiş cok zorluklar atlatmissin... Yazmışsınız ama bunu yasamak ta varrrrr....

perimmm peri masallim sen ovulasyon testine basliyorsun bu ay dimi?? ben 4 aydir kullaniyorum...adetlerin duzenlimi senin?kac gunde bir oluyorsun??

27 günde bir oluyorum 11. Gunü bakıcım ama yarın bacam ben 10. Gun

evet bencede 10 cu gunu basla,iyi olur,,benimde 28 gun suruyor her ay ve 12 ci gun positif yanar,adetim hic gununu sasmazdi ilk kez bu ay 1 gun erken geldi. sasirdim .biraz 27 sonra oldum bu ay simdi bende bu ay 11 demi baslasam kafam karisti ,,bide ilaca basladimoda yumurtlama zamanini one alabiliyormus diye duydum yok yok bende en iyisi 10 cu gun basliyim hatta 9,,

haaa bide yukarda bisey yazmistim belki okuyamadin,ovulasyon hakinda seninde agrilarin oluyormu

Ya bende karar veremedim 11. Gunü udu en sağlam bir gün önce başlamak..
Evet ama cok az ağrım batma seklinde... Ben testin fotosuna çeker koyarım

Ya bende karar veremedim 11. Gunü udu en sağlam bir gün önce başlamak..
Evet ama cok az ağrım batma seklinde... Ben testin fotosuna çeker koyarım

koy koy fotolari ben digital kullaniyorum clearblue gulucuk saciyo her ay 3- 4 gun gibi,,bi gebelikte gulmedi gitti namuzsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…