Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

çok sağol canım cevabın için. siz ne kadar süredir deniyorsunuz. İnşallah bu ay nasip eder dediğini gibi sana da bana da sağlıklı bir bebek :) senin bat ne zaman? benim 28 haziran

sonsycim ne dememek cvp için
bende düşündüklerimi söledim okuduklarımı... tam bilsem kendime çare olacam
ben 3. deneme olcak bu ay... bu topicte 2. deneme başladım 3 haziranda bat vardı birgün erken oldum .
şimdi 29 hazirannn batım seninle aynı günler
sen ne zaman dır istiyosun...
aminnn canınmmm inşalahhhh .:))))))

sonsycim ne dememek cvp için
bende düşündüklerimi söledim okuduklarımı... tam bilsem kendime çare olacam
ben 3. deneme olcak bu ay... bu topicte 2. deneme başladım 3 haziranda bat vardı birgün erken oldum .
şimdi 29 hazirannn batım seninle aynı günler
sen ne zaman dır istiyosun...
aminnn canınmmm inşalahhhh .:))))))

doktor olan bi kişinin yazısında okumuştum ilişkiden önce 48 saat boyunca erkeğin boşalmamış olması gerekiyormuş yani yumurtalama dönmeniden 2 gun önce falan eşinizle yaramazlık yapmayın :)

yumurtlamayı tutursam olacakta
48 saattt pefff...
artık farketmiyo ya kız erkek içim geçiyo ama Allahım gücüne gitmesin... nasip ne ise olsun

Son düzenleme:

benim bu ay 2.ay
geçen ay çorbaya döndü resmen. ara kanama filan oldu. bilinçsiz denemeler (yani günleri bilmeden) yaptık. bu ay 30mayıs son adetim. 28-29 günde bir oluyor benim yani ya 27 ya 28 bat.
o kanama olunca doktora gittim duphaston verdi. 4 gün kanama oldu koyu kahve sonra kırmızı. işte sonra normal 30unda adetim oldu. ama düşününce 1 ayda iki kez kanama oldu. moralim bozuldu. şimdi iyiyim fakat eşimle işte problemler var. yumurtam varken olursa olur artık olmazsa temmuza kaldık :)

doktor olan bi kişinin yazısında okumuştum ilişkiden önce 48 saat boyunca erkeğin boşalmamış olması gerekiyormuş yani yumurtalama dönmeniden 2 gun önce falan eşinizle yaramazlık yapmayın :)

o yüzden gün aşırı diyorlar di mi. ama işte perinin dediği gibi şu yumurtlamayı kaçırmamak lazım. :) çok erken başlayınca da gariplik oluyor. bence şu beyaz akıntı gelmeye başlayınca denemek lazım.

moralini bozam yaa..
herkes ufak tefek aksaklıklar yaşıyo...
inşallah bu ay olur.. sanırım eşinle denk gelme problemin var...
yaa olunca bi gün bile olsa oluyo yaaa...

Son düzenleme:
moralini bozam yaa..
herkes ufak tefek aksaklıklar yaşıyo...
inşallah bu ay olur.. sanırım eşinle denk gelme problemin var...
yaa olunca bi gün bile olsa oluyo yaaa...

biz eşimle denk geldik mi ya çok denk geliyoruz ya da hiç :))

evet ya benim kuzenin ilk denemesinde olmuş :) biraz da takmamak lazım dediğini gibi. sen naptın yumurtladın mı :)))))))

Son düzenleme:
evet ya benim kuzenin ilk denemesinde olmuş :) biraz da takmamak lazım dediğini gibi. sen naptın yumurtladın mı :)))))))

geçen ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim...
ama olmadı iştee ... kısmet değilmişş..
şimdiii... adet bitti..8 günün başladık... öle takip etmiyom fazla... bu ay öle olacak... cuma günü kayınvaldeme felan gideceğiz o kadar yogun olucam kii..
olursa bu ay olurrr.. rahatım yaniii... çok kaptırmıcam....

o testte yakalamış mıydın çizgileri. yumurtlama gününü tespit edebilmiş miydin. ama dediğin gibi boşver 8.gün başla birer gün arayla. zamanı gelince oluyor nasılsa. bak ben bu ayı bekledim ama ne oldu adamla küstük :))))))) nasip olmayınca ne yaparsan yap nafile

12. günü çift çizgiyi yakaladım..
12.13.14. de üst üste ilişki.( belkide ara versek daha iyi olacaktı işte o kısmı tuturamadım)
o yüzden bu sefer gün aşırı ...
niye küstünüzzzz kısss
ya evt nasip.....

Son düzenleme:

seninle benzer ise benim dündü yumurtlama o zaman bugunden sonra yumurta gitti artık :) ya bizimkisi stesli bu aralar ben de bazen çekemiyorum. konuşmuyoruz. herkes kendi halinde.

seninle benzer ise benim dündü yumurtlama o zaman bugunden sonra yumurta gitti artık :) ya bizimkisi stesli bu aralar ben de bazen çekemiyorum. konuşmuyoruz. herkes kendi halinde.

anladım.... hımmmm.. bi tarafın altan alması lazım....
sen 28 ve 29 günde oluyosan tahmini 14. ve 15. gün yumurtlarsın..
ben 27 günde bir oluyom ..12. gün yakaladım yani (24 ila 36 saat içinde )13. çatlama olcacağını gösteriyo...

hmm o zaman yarın barışmak lazım :))) neyse canım umarım en kısa zamanda birbirimize güzel haberleri veririrz ben şimdilik çıkıyorum kendine iyi bak aman aranı iyi tut sen küsme :) öptüm canım görüşürüz

başla başlaaa....tabii
öptümm byee

Evet kızlar bu umut buraya kadarmış
Artık o lekelenme bildiğiniz adet kanamasına dönüştü............

Gördüğümde üzülmedim mi üzüldüm ne yalan söyleyeyim hatta o kadar dokundu ki bir kaç damla yaş bile aktı gözümden
Umutlanmışım eşimin bile gözleri doldu ne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anladık

Ama dedim vardır Allah'ın bir bildiği
O vereceği en hayırlı zamanı bilir belki de nasibi bu ay değilmiş
Böylelikle ilk deneme olumsuz sonuçlandı sıra geldi 2.ye ve
Umudumuz 13 TEMMUZ'a kaldı
Her şeyin hayırlısını versin...

Çok güzel bir dua gördüm sizlerle paylaşmak istiyorum:

YA RABBİM BİZE KENDİ YANINDAN LÜTUF VE KERİMİNLE
TERTEMİZ VE MÜBAREK BİR EVLAT GÖNDER
ŞÜPHE YOK Kİ SEN DUALARI İŞİTEN VE KABUL EDENSİN...AMİNNNN

herşeyin hayırlısı cnm çok yenisin daha hiç üzülme ben 1,5 senedir her aya hep yeni umutlarla bakıyorum yüce rabbim herkeze annelik duygusunu yaşatsın.

slm arkadaslarr nasilsinizz
benim kasiklarimda hafiften agrim var bu gece catlayacak buyuk ihtimal yumurtam dun ignemi olmustumyaa
biraz da moralim bozuk benim esimin safrasinda tas var agri yapiyor onumuzdeki hafta ameliyat olmayi dusunuyoruz
bu is icin erteledik ama bugun cok agrisi varmiss(cok kotuyum diyorr hem esime cok uzuluyorum hemde bugun de agridigina offf hayirlisi olsun artik(

üzülme zeynoşş yaa
hayırlısı daha senin ikinci ayy.. olacak inşallah allahın izniyleee..
dua için teşekkürler... paylaşım için...

canimmm herseyin hayirlisi hem daha ilk denemem diyorsun zaten dur bakimm olur daha rahimin hamilelige hazirlasin kendini bir uzulmek yokk bakk
insallh cok ugrasmazsin biz gibi en kisa zamanda hamile kalirsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…