slm arkadaslarr nasilsinizz
benim kasiklarimda hafiften agrim var bu gece catlayacak buyuk ihtimal yumurtam dun ignemi olmustumyaa
biraz da moralim bozuk benim esimin safrasinda tas var agri yapiyor onumuzdeki hafta ameliyat olmayi dusunuyoruz
bu is icin erteledik ama bugun cok agrisi varmiss(cok kotuyum diyorr hem esime cok uzuluyorum hemde bugun de agridigina offf hayirlisi olsun artik (
yaa geçmiş olsun yaşamım çok üzüldümmm...(( çok kötü denk gelmiş
eşin için ayrı sıkıntı... ikiniz için ayrıı(((((((
tez zamanda inşallah sıkıntısından kurtulur..
belki akşama geçer agrısı :26:
tesekkur ederim canim yaaa
evet kotu denk geldi bende oyle umuyorum insallh gecer agrisi
ona da kiyamiyorum simdi cok agrisi varmis uzuluyorum cok insallh hayirlisi olur canimm
esim su agrilardan kurtulsun aslinda gerisi bir sekilde halolurr bu ay olmazsa onumuzdeki aylara bakacaz artik.
benimde ümitlerim temmuza kaldı.PKO'luyum bende.progesteron testim 0.6 çıkmıştı.klomen kuıllanmaktan ötesine bir türlü erişemedim.çatlatma iğnesi vurulamadım.kistle uğraştım.bu ayda ailemi ziyaret için gaziantep'e gittim.kist kontrolum vardı.sonra iğne kullandım ilaç kullandım.(rahim duvarım kalınlaşmış ve operasyonla temizledi.) ordaki doktor bana klomene başla dedi adet olmadım ama bana olmuş sayılıyosun dedi.ben klomene başladım Adapazarı'na döndüm.ayın 6sında klomenin bitmesine 2 gün kala çamur gibi lekelenmeler geldi.ardından damla damla kan.ertesi gün kanama oldu acaba dedim.doktora gittim.test yaptı hamile değilim tabiki.adet oluyosun buyuk ihtimalle dedi.dün tekrar gittim kontrole alttan ultrasonla baktı ve klomenden dolayı küçük küçük yumurtaların oluşmuş bu ayıda geçiyoruz tekrar kloemen başlarsan kist olabilir dedi.evet hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.ama insan bi garip oluyo.yaşım küçük 24 yaşındayım.ama ha diyince çocuk sahibi olamicaz. 3. seneye doğru gidiyoruz evliliğimizde.ne bileyim ya insanın ruh hali her eli boş çıkıldığında hastaneden alt üst oluyo.gözlerim doluyo.dilerimki vakti gelince o bize tüm bu sıkıntılarımızı unutturur..
sen nasilsin canimm seninde bitti dimi adett basladimi calismalar:))
bitti başladım.. 10. günüm bugün..
uff inşallah eşin iyleşirrr...
sende bebişine kavuşursunnn...
canimmm cok gecmis olsunnn uzuldum yaa evet bu klomenin de boyle kist yapma durumu oluyor iste.herseyin hayirlisi olsun canimm rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin herseyden once...insallh en kisa zamanda rabbim guldurur yuzunu bir evlat sahibi olursun
benimde ümitlerim temmuza kaldı.PKO'luyum bende.progesteron testim 0.6 çıkmıştı.klomen kuıllanmaktan ötesine bir türlü erişemedim.çatlatma iğnesi vurulamadım.kistle uğraştım.bu ayda ailemi ziyaret için gaziantep'e gittim.kist kontrolum vardı.sonra iğne kullandım ilaç kullandım.(rahim duvarım kalınlaşmış ve operasyonla temizledi.) ordaki doktor bana klomene başla dedi adet olmadım ama bana olmuş sayılıyosun dedi.ben klomene başladım Adapazarı'na döndüm.ayın 6sında klomenin bitmesine 2 gün kala çamur gibi lekelenmeler geldi.ardından damla damla kan.ertesi gün kanama oldu acaba dedim.doktora gittim.test yaptı hamile değilim tabiki.adet oluyosun buyuk ihtimalle dedi.dün tekrar gittim kontrole alttan ultrasonla baktı ve klomenden dolayı küçük küçük yumurtaların oluşmuş bu ayıda geçiyoruz tekrar kloemen başlarsan kist olabilir dedi.evet hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.ama insan bi garip oluyo.yaşım küçük 24 yaşındayım.ama ha diyince çocuk sahibi olamicaz. 3. seneye doğru gidiyoruz evliliğimizde.ne bileyim ya insanın ruh hali her eli boş çıkıldığında hastaneden alt üst oluyo.gözlerim doluyo.dilerimki vakti gelince o bize tüm bu sıkıntılarımızı unutturur..
evet dogru söylüyorsun önce sağlık ..sağlık çok önemli.. öle acı çekince kıyamıyosundurda..(((((((
yaaa inşallah bi kaç gün geçer ağrısı..((( sanırım kople geçmez ameliyat olası lazım diyosun..(((
ama bi kaç gün geçsin yaaa... tamda zamanı((((((
iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canimm insalllhhhh....
sende insaalh kavusursun bebegine en kisa zamanda...
ayy canımm aminnnnn
bişey gelince üst üste geliyo demii
ama ben inanıyorum... hemen arkasına insan çok güzel ödüllendiriliyo...
evett canim ameliyat sart safrasini alacaklar pazartesi olmayi dusunuyoruz bakalim cumartesi gorunecez doktora gunu belirleyecez ameliyat icin.
kiyamiyorum canim ya elmden de birsey gelmiyor yaa daha kotu oluyorum.eve gel dinlen dedim evde surekli onu dusunurum daha kotu olur diyo en azindan burada isle ugrasinca kafam dagiliyor diyo vakit geciyor diyoo...insallh aksama kadar gecer...
dogru sölüyo.. insan yatıca ice hasta oluyo..
sen merak etme... çok zor bi ameliyat değil sanırm küçük bi delikten alıyolar yanlış hatırlamıyosam..
sanırım yediğine dikkat etmesi gerekecek... baharatlı şeylerr... felan
ya karıştırıyo da olabilirim..
du sorim akşam... bizim bi akraba olmuşltu... hemn ayaga kalktıı.. bi gün yatıpp..
yaşamım bak bebişte gelecek bu ay eşinde iyi olacak merak etme sennn
Evet kızlar bu umut buraya kadarmış
Artık o lekelenme bildiğiniz adet kanamasına dönüştü............
Gördüğümde üzülmedim mi üzüldüm ne yalan söyleyeyim hatta o kadar dokundu ki bir kaç damla yaş bile aktı gözümden
Umutlanmışım eşimin bile gözleri doldu ne kadar zor olduğunu şimdi daha iyi anladık
Ama dedim vardır Allah'ın bir bildiği
O vereceği en hayırlı zamanı bilir belki de nasibi bu ay değilmiş
Böylelikle ilk deneme olumsuz sonuçlandı sıra geldi 2.ye ve
Umudumuz 13 TEMMUZ'a kaldı
Her şeyin hayırlısını versin...
Çok güzel bir dua gördüm sizlerle paylaşmak istiyorum:
YA RABBİM BİZE KENDİ YANINDAN LÜTUF VE KERİMİNLE
TERTEMİZ VE MÜBAREK BİR EVLAT GÖNDER
ŞÜPHE YOK Kİ SEN DUALARI İŞİTEN VE KABUL EDENSİN...AMİNNNN
berceste 3 yumoşlu kısss hoş geldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?