slm arkadaslarr nasilsinizz
benim kasiklarimda hafiften agrim var bu gece catlayacak buyuk ihtimal yumurtam dun ignemi olmustumyaa
biraz da moralim bozuk benim esimin safrasinda tas var agri yapiyor onumuzdeki hafta ameliyat olmayi dusunuyoruz
bu is icin erteledik ama bugun cok agrisi varmiss(cok kotuyum diyorr hem esime cok uzuluyorum hemde bugun de agridigina offf hayirlisi olsun artik (
ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN akşama düzelir inşallah eşin yaa :26:
benimkide uyuyo yorulmuş okulda
hoşbulduk aşkım benim
birazdan çatlatcaz yumoşları
bu gece önemli işlerim var benim
hadi hayırlısı inşallahhhh
sen nasılsın canım dün ağır misafirlerin varmış
benimde ümitlerim temmuza kaldı.PKO'luyum bende.progesteron testim 0.6 çıkmıştı.klomen kuıllanmaktan ötesine bir türlü erişemedim.çatlatma iğnesi vurulamadım.kistle uğraştım.bu ayda ailemi ziyaret için gaziantep'e gittim.kist kontrolum vardı.sonra iğne kullandım ilaç kullandım.(rahim duvarım kalınlaşmış ve operasyonla temizledi.) ordaki doktor bana klomene başla dedi adet olmadım ama bana olmuş sayılıyosun dedi.ben klomene başladım Adapazarı'na döndüm.ayın 6sında klomenin bitmesine 2 gün kala çamur gibi lekelenmeler geldi.ardından damla damla kan.ertesi gün kanama oldu acaba dedim.doktora gittim.test yaptı hamile değilim tabiki.adet oluyosun buyuk ihtimalle dedi.dün tekrar gittim kontrole alttan ultrasonla baktı ve klomenden dolayı küçük küçük yumurtaların oluşmuş bu ayıda geçiyoruz tekrar kloemen başlarsan kist olabilir dedi.evet hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.ama insan bi garip oluyo.yaşım küçük 24 yaşındayım.ama ha diyince çocuk sahibi olamicaz. 3. seneye doğru gidiyoruz evliliğimizde.ne bileyim ya insanın ruh hali her eli boş çıkıldığında hastaneden alt üst oluyo.gözlerim doluyo.dilerimki vakti gelince o bize tüm bu sıkıntılarımızı unutturur..
evett canim ameliyat sart safrasini alacaklar pazartesi olmayi dusunuyoruz bakalim cumartesi gorunecez doktora gunu belirleyecez ameliyat icin.
kiyamiyorum canim ya elmden de birsey gelmiyor yaa daha kotu oluyorum.eve gel dinlen dedim evde surekli onu dusunurum daha kotu olur diyo en azindan burada isle ugrasinca kafam dagiliyor diyo vakit geciyor diyoo...insallh aksama kadar gecer...
tesekkurler canim insallh duzelirr..
bosver uyusun adam birakk aksama kendinde olurr
canimm sen daha igneni olmadin mi?:26:
geçer geçer işte çalışan hiç yapamaz mı osana nazlanıyoooo
sen şimdi ona güzeeelll yemekler yap bişeyi kalmaz inşallaahh
dedim adet oldum gittim wc ye akıntım gelmiş korktum ya
dün sana yazmıştım yaa
dün de yumurta büyütme iğnesi oldum bugünde çatlataca onları inşallahhhh
çatlasınlar patlasınlarrr:118:
kız valla diye diye gelecek galiba ikiz bebişlerrrrr .... inşallahhhhh
bu gece inşalahhhh olur tatlımmm
heee vardı.. bu herifler.. anlamıyomm...
dışarda sağa sola gitmesinler gözümün önünde olsunlar didim..
kız arkadaşları eşlerii doldu dün evee :)))
kendim kaşındım yanii:))))
boşver bee canım
değmez yorulduğuna içmesinler eşin içerse içsin başkasını çekme
yani seni düşündüğümden dedim
adet olcam galiba bugun karnım ağrıyor :) olsam da bir anöce gitsem doktora
kızlar merhaba ben pko liyim ve 3 senedir bebiş istiyorum ilk defa 2 ay üst üste kendiliğimden adet oldum ve bu ay beklemedeyim yarın adet günüm 1 ay öncesine göre değerlendirirsem...1 hafta önce kahverengi akıntı geldi ve başkada gelmedi benim gibi olupta bekleyen varmı acabaaaa????
hayırlısı ama adet sancılarıyla hamilelik belirtileri çok benziyormuş
inşallah gelmez
kızlar merhaba ben pko liyim ve 3 senedir bebiş istiyorum ilk defa 2 ay üst üste kendiliğimden adet oldum ve bu ay beklemedeyim yarın adet günüm 1 ay öncesine göre değerlendirirsem...1 hafta önce kahverengi akıntı geldi ve başkada gelmedi benim gibi olupta bekleyen varmı acabaaaa????
ben kaçtım şimdi iğne vuruncam sonra yemek yapacam
akşam gelirimmm
yanlış hatırlmyrsan ben ilk ölçtürdğmde 16 ydı 2 gn snra gittğimde 18 olmuştu yani büyük ihtimal 2 ğnde büyyür bi sıknıt yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?