kizlar benim misafirlerim gelicek biraz telasliyim bugun ,,bi bakiyim 5 dk sizlere dedim gorusuruz byeeeee
canimmm sakinnuzulmek yokkk herseyin hayirlisiiii
haklısın ama üzülmicemm üzülmicemmm 2 damla gözyaşı hakkım var mı :) doktordan randevu alam erkendn
selam kızlar yine geldimanca geldim. dün gece saat 1:50de çatlatma iğnemi oldum... 3 yumurtam vardı ikisi güzel gelişmiş diğeri küçük kalmış.doktoronunda çatlama ihtimali var dedi. neyse kızlar işte yarın öğleden sonra 2 gibi aşılamam yapılacak..çok heyecanlıyım...allahım evlendiiğim günden beri istiyorum inşallah bu ay nasip eder. kızlar allah sizinde bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin... hepimiz hamiş çıkalım inşallah
akittigin o gozyaslari insallh gunun birinde mutluluktan akar canim benimm
sen al randevunu takibini yaptir canimm
aminn canimm hadi hayirlisi olsun canim hakkinda insallh en yakin zmanda guzel haberlerini aliriz canim...
kızlar çok mutsuzum artık olumsuz sonuç almak istemiyorum 3 senedir çok yoruldum artıksanki hiç olmayacakmış gibi geliyor..dua edin bu hafta güzel haberler vereyim size...
haklısın ama üzülmicemm üzülmicemmm 2 damla gözyaşı hakkım var mı :) doktordan randevu alam erkendn
ilk aşılamam olacak... çok heyecanlıyım inşallah tutar ya... maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç cümlemize çok aratmadan versin rabbim.bir de aşılamadan sonraki günler nasıl geçecek
kızlar çok mutsuzum artık olumsuz sonuç almak istemiyorum 3 senedir çok yoruldum artıksanki hiç olmayacakmış gibi geliyor..dua edin bu hafta güzel haberler vereyim size...
canım hiç sıkma canını allah ol desin yeterki..benim annemde 4 yıl çocuğu olmamış.köy yerinde demedik laf bırakmamışlar.4 yıldan sonra hamile kalmış peş peşe doğurmuş sonra valla
inşallah tutar arkadaşım..gerçekten çok yıpratıcı bir dönem buarada kaçtane yumurtan oldu ne ilacı kullandın
dualarımız seninle cok zor 3 sene allah sabır ve kolaylık versin kardeşim.ben 4 aydır ugraşıyorum sen 3 senenedeyim allahım bu sıkıntıyı verirken sabırınıda verir
bay inşallah bizimde olur.. çok şükür eşimde bir problem yok işin kötü tarafımı desem iyi tarafımı desem iğnelere çok çabuk cvp veren bi bünyem var 37,5 la bile 20 25 tane yumurtam oluyo va 1 tanesi bile tutmuyo yaaaaa sevinirmisin üzülürmüsün bu işe offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?