canım 3 aydır metformin şeker hapı glifor kullanıyorum...(sağlıklı yumurtalar oluşmasında yardımcı) bu ay da devam ediyorum tabiki.adetimin 5.günü klomen kullandım.3 yumurtam oluştu bu ay.2si gayet güzel gelişmiş biri küçük kalmış ama o da çatlayabilir dedi. dün gece de ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım..iğneden sonra 36.saatte aşılamam yapılacak işte...sen naasıl bir tedavi görüyorsun
benim denemediğim bi tüp bebek kaldı valla onada dr daha çok erken diyo...ilk ilaç tedavisi oldum serephone ismi onunla hiç yumurtam olmadı sonra iğneye geçtik gonal f isimli 75 le başladık birsürü yumurtam old hatta dr dalga bile geçti sadece 1 yumurtalığında bile 1 sınıfı dolduracak kadar çocuk olur dedi ama 1 tanesi bile tutmadı..daha sonra aşılamaya geçtik yine aynı iğneyle ama bu sefer 35.7 la ondada 25 tane kadar yumurtam oldu tutmadı maalesef şimdi 2 aydır kendiliğimden adet oluyorum yarın adet günüm geçerse test yapacam çıkmazsa doğru 2. aşılamaya
canım klomen deneseydin.yani 1 kutu yerine 2 kutu kullananlar var.1 tane yumurtan olsun sağlıklı olsun.yumurta çok olupta sağlıksız olacağına.inşallah hakkında hayırlısı olur canım benim... tüp bebek deneyebilirsin ama her şey para... herkeste de yokinşallah olur canım
işte benim yumurtalıklar böyle doktorda ne yapacağını şaşırdı ya oluyo ya olmuyo ilaç 2 defa kullandım zaten ilk iğne tedavisinden sonra tekrar hapa döndük ondada kist oldu o yüzden aşılamaya geçtik..hakkımızda hayırlısı sabredecez başka çaresi yok
canimm nasilsin nasil oldunnn kanaman devam ediyor muu?
insallh iyisindir kuzumm
selam kızlar yine geldimanca geldim. dün gece saat 1:50de çatlatma iğnemi oldum... 3 yumurtam vardı ikisi güzel gelişmiş diğeri küçük kalmış.doktoronunda çatlama ihtimali var dedi. neyse kızlar işte yarın öğleden sonra 2 gibi aşılamam yapılacak..çok heyecanlıyım...allahım evlendiiğim günden beri istiyorum inşallah bu ay nasip eder. kızlar allah sizinde bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin... hepimiz hamiş çıkalım inşallah
bogazim cok kotu kizlar halsizim kafami yerden kaldirmak bile istemiyorum :2:
merhaba kızlar..4 günlük yorucu karadeniz gezisinin ardından yine burdayım:))) geçmişi okumaya çalısıyorum ama o kadar çokkkiii..
yeni hamişlerimiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı isteyen herkesin basına inşallahh...
SWEETT en çok da senden gelecek haberi merak ettim çok üzüldüm Allah bir daha yasatmasın çok zor ne diyeceğimi bilemiyorum...
bogazim cok kotu kizlar halsizim kafami yerden kaldirmak bile istemiyorum :2:
geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda toparlanırsınnn
Ayyyy hoş geldin deryacannn seni özlediktatilin nasıldı :)))))
Bartek süt icine bal koy birazda kara biber.....sıcak iç
bali bitirdim tarcin sayesinde
Haaaa(((o zaman sıcak süt ic boğazların için
Bal karabiber iyi geliyordu bana(
perim sen nasilsin canim kiki nerde?
Ben iyiyimm canım sen iyi olda:)))
Kikirigin misafiri gelmiş.. Dün ben çalışıyordum birazda o çalışın ...cenesi çalışıyor mübarek .... birazda elli çalışsın
himmm iyi calissin da garibim daha yeni adet oldu cok yormasa kendini bari
merhaba kızlar..4 günlük yorucu karadeniz gezisinin ardından yine burdayım:))) geçmişi okumaya çalısıyorum ama o kadar çokkkiii..
yeni hamişlerimiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı isteyen herkesin basına inşallahh...
SWEETT en çok da senden gelecek haberi merak ettim çok üzüldüm Allah bir daha yasatmasın çok zor ne diyeceğimi bilemiyorum...
Kayınvalidesi ,eşini ,kızı yoruluyodur tabi yorulmaz mı...bayan olmak cok zor
Yaaa hersey bize bakiyoooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?