Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim denemediğim bi tüp bebek kaldı valla onada dr daha çok erken diyo...ilk ilaç tedavisi oldum serephone ismi onunla hiç yumurtam olmadı sonra iğneye geçtik gonal f isimli 75 le başladık birsürü yumurtam old hatta dr dalga bile geçti sadece 1 yumurtalığında bile 1 sınıfı dolduracak kadar çocuk olur dedi ama 1 tanesi bile tutmadı..daha sonra aşılamaya geçtik yine aynı iğneyle ama bu sefer 35.7 la ondada 25 tane kadar yumurtam oldu tutmadı maalesef şimdi 2 aydır kendiliğimden adet oluyorum yarın adet günüm geçerse test yapacam çıkmazsa doğru 2. aşılamaya

bende pko den eser yok görünüşümde sadece yumurtalıklarımın görüntüsü o şekilde ne kilo ne kıllanma ne sivilce hiç biri yok bende boyum 173 kilo 57.. dr a metforminden bahsettim şeker ilacından sana olmaz dedi geçiştirdi ailede şeker hastası yok sendede yok dedi

canım klomen deneseydin.yani 1 kutu yerine 2 kutu kullananlar var.1 tane yumurtan olsun sağlıklı olsun.yumurta çok olupta sağlıksız olacağına.inşallah hakkında hayırlısı olur canım benim... tüp bebek deneyebilirsin ama her şey para... herkeste de yok inşallah olur canım

işte benim yumurtalıklar böyle doktorda ne yapacağını şaşırdı ya oluyo ya olmuyo ilaç 2 defa kullandım zaten ilk iğne tedavisinden sonra tekrar hapa döndük ondada kist oldu o yüzden aşılamaya geçtik..hakkımızda hayırlısı sabredecez başka çaresi yok

inşallah tez zamanda emeklerimiz karşılığını alalım bugünlerimiz geride kalsın

canimm nasilsin nasil oldunnn kanaman devam ediyor muu?
insallh iyisindir kuzumm

sanki bitecek gibi yarina cnm. normal adet gibi surdu.gecmisi okurken sen cikmissin konusamadik

Allah yar ve yardimcin olsun ins.

merhaba kızlar..4 günlük yorucu karadeniz gezisinin ardından yine burdayım:))) geçmişi okumaya çalısıyorum ama o kadar çokkkiii..
yeni hamişlerimiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı isteyen herkesin basına inşallahh...
SWEETT en çok da senden gelecek haberi merak ettim çok üzüldüm Allah bir daha yasatmasın çok zor ne diyeceğimi bilemiyorum...

Ayyyy hoş geldin deryacannn seni özledik tatilin nasıldı :)))))

bogazim cok kotu kizlar halsizim kafami yerden kaldirmak bile istemiyorum :2:

Bartek süt icine bal koy birazda kara biber.....sıcak iç

Son düzenleme:
Ben iyiyimm canım sen iyi olda:)))
Kikirigin misafiri gelmiş.. Dün ben çalışıyordum birazda o çalışın ...cenesi çalışıyor mübarek .... birazda elli çalışsın

himmm iyi calissin da garibim daha yeni adet oldu cok yormasa kendini bari

hosgeldin cnm. Allah kimseye yasatmasin ins

Kayınvalidesi ,eşini ,kızı yoruluyodur tabi yorulmaz mı...bayan olmak cok zor
Yaaa hersey bize bakiyoooo...

evet canimmm valla bekarken calisiyodum hic bir ise elimi vurmazken simdi yapmadigim sey yok arkadas vardi bugun ev isinden nefret ediyorum artik dedim offf offff hastaykende daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…