Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bende pco değilde yumurtalık kisti vardı ve bi gun adet olmuştum sonraki ay normal bişekilde adet oldum,sen hamilelik mi bekliyrsun adet mi ben tam anlayamadım da

aslında ikisinide bekliyorum desem yanlış olmaz..söyle söyleyim ben yıllardır ilaçla adet olan biriyim hiç kendiliğinden olmuyorum yani olsamda aylar sonra böyle oluncada kendiliğinden olsa bile buna da seviniyorum ama hamileliği daha çok istiyorum tabi 1 olumsuz aşılama denemem var ve öncesinde iğne tedavileri felan ama hala bebiş yok (

adet olcam galiba bugun karnım ağrıyor :) olsam da bir anöce gitsem doktora
canimm insallh agrilarin hamilelik agrisidir gelmez insallh kirmizilar

eee canim yerlesme lekelenmesi olmasin oooo insallh hamilesindir

gecmiş olsun canım allahım kimseye o sıknıtıları yaşatmaz inşallah.bu ay bebiş gelirrrrrr umuduylaaaaaaaaaaa durmak yokkkkkkk calışmaya devammmm :)

ozman iki ay kendilğinden olduysan demekki bazı şeyler yoluna girmiş. hadi bakalım inşallahh

eee canim yerlesme lekelenmesi olmasin oooo insallh hamilesindir[/QUOTE]

inşallah öyledir ama 2 ay öncede böyle bişe oldu ama tabi onda devamı gelmişti..2 ay önce çok tuhaf birsey yasadım yine herzamanki gibi adet olmayı bekliyordum çok saçma bir günde kahverengi leke gelmeye başladı ama sadece lavaboya gittikten sonra peçeteye geliyodu 1 hafta böyle sürdü dr a gittim kanama içerde kalmış dedi antibiyotik verdi bitti geçen ayda yine aynı başladı dedim yine aynı oluyo heralde ama bu sefer adet oldum yani geçen ay bu ayda adetime 9 gün kala geldi işte akıntı başkada gelmedi oofffff kafayı yemek üzereyimmmm

gecmiş olsun canım allahım kimseye o sıknıtıları yaşatmaz inşallah.bu ay bebiş gelirrrrrr umuduylaaaaaaaaaaa durmak yokkkkkkk calışmaya devammmm :)

teşekkür ederim canımm aminnnn Allah kimsenin başına vermesin, inşallahh bu ay tüm isteyenler güzel haberlerini paylaşır... iki gündür incir yiyiyorum bakalım belki daha hızlı büyürler diye :)

inşallah öyledir ama 2 ay öncede böyle bişe oldu ama tabi onda devamı gelmişti..2 ay önce çok tuhaf birsey yasadım yine herzamanki gibi adet olmayı bekliyordum çok saçma bir günde kahverengi leke gelmeye başladı ama sadece lavaboya gittikten sonra peçeteye geliyodu 1 hafta böyle sürdü dr a gittim kanama içerde kalmış dedi antibiyotik verdi bitti geçen ayda yine aynı başladı dedim yine aynı oluyo heralde ama bu sefer adet oldum yani geçen ay bu ayda adetime 9 gün kala geldi işte akıntı başkada gelmedi oofffff kafayı yemek üzereyimmmm[/QUOTE]

hoppp kafaya takmak yok napıyoruz sıkıntılarımızı poşete atıyoruz ağızını bağlıyoruz evden dışarı atıyoruzzzzzzzz yeni günler yeni umutlar yaşamak icin kendimizi güzel gine mutlulukla besliyruz

inşallah öyledir ama 2 ay öncede böyle bişe oldu ama tabi onda devamı gelmişti..2 ay önce çok tuhaf birsey yasadım yine herzamanki gibi adet olmayı bekliyordum çok saçma bir günde kahverengi leke gelmeye başladı ama sadece lavaboya gittikten sonra peçeteye geliyodu 1 hafta böyle sürdü dr a gittim kanama içerde kalmış dedi antibiyotik verdi bitti geçen ayda yine aynı başladı dedim yine aynı oluyo heralde ama bu sefer adet oldum yani geçen ay bu ayda adetime 9 gün kala geldi işte akıntı başkada gelmedi oofffff kafayı yemek üzereyimmmm[/QUOTE]

canim sen ne olursa olsun doktorunaa bir dorun o zaman bu ayda
belki kan testi falan yaptirir o zaman anlarsin bebis var mi yok mu diyee
yoksada tedavine bakarsin en azindan kafan rahat olurr...

canim sen ne olursa olsun doktorunaa bir dorun o zaman bu ayda
belki kan testi falan yaptirir o zaman anlarsin bebis var mi yok mu diyee
yoksada tedavine bakarsin en azindan kafan rahat olurr...[/QUOTE]

zaten ikinci aşılamayı yaptıracam ama iki aydır böyle olunca insan umutlanıyor kendiliğinden olur die... buarada 2 ay önce bal çörek otu tarçın karışımını yapmıştım galiba sonuç aldım çünkü hiç kendiliğinden adet olamıyordum

canimm nasilsin nasil oldunnn kanaman devam ediyor muu?
insallh iyisindir kuzumm

kizlar benim misafirlerim gelicek biraz telasliyim bugun ,,bi bakiyim 5 dk sizlere dedim gorusuruz byeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…