bende pco değilde yumurtalık kisti vardı ve bi gun adet olmuştum sonraki ay normal bişekilde adet oldum,sen hamilelik mi bekliyrsun adet mi ben tam anlayamadım da
canimm insallh agrilarin hamilelik agrisidir gelmez insallh kirmizilaradet olcam galiba bugun karnım ağrıyor :) olsam da bir anöce gitsem doktora
kızlar merhaba ben pko liyim ve 3 senedir bebiş istiyorum ilk defa 2 ay üst üste kendiliğimden adet oldum ve bu ay beklemedeyim yarın adet günüm 1 ay öncesine göre değerlendirirsem...1 hafta önce kahverengi akıntı geldi ve başkada gelmedi benim gibi olupta bekleyen varmı acabaaaa????
banada 2 gün sonra dediğine göre ozaman benimde dün 16 mm di benimde aklıma gelmedia kaç diye sormak. yarın öğleden sonra gitcem bakalım inş. büümüştürde iğnemi olurum bide korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan mart ayındaki gebeliğim bozulmuştuda kürtaj olmuştum
canimm insallh agrilarin hamilelik agrisidir gelmez insallh kirmizilar
eee canim yerlesme lekelenmesi olmasin oooo insallh hamilesindir
aslında ikisinide bekliyorum desem yanlış olmaz..söyle söyleyim ben yıllardır ilaçla adet olan biriyim hiç kendiliğinden olmuyorum yani olsamda aylar sonra böyle oluncada kendiliğinden olsa bile buna da seviniyorum ama hamileliği daha çok istiyorum tabi 1 olumsuz aşılama denemem var ve öncesinde iğne tedavileri felan ama hala bebiş yok(
hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebiş geilyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ozman iki ay kendilğinden olduysan demekki bazı şeyler yoluna girmiş. hadi bakalım inşallahh
gecmiş olsun canım allahım kimseye o sıknıtıları yaşatmaz inşallah.bu ay bebiş gelirrrrrr umuduylaaaaaaaaaaa durmak yokkkkkkk calışmaya devammmm :)
yerleşme kanaması için çok erken değilmiki
daha test yapmadın dimi canım İNŞALLAH BEBİŞ BİZIMLEDIR
ay yok cnm ya yapmadım korkuyorum yapmaya inş.bizimledir çok istiyorum artık Allah ım hayırlısını versin hepimize az önce gittim wc ye akıntım gelmiş inş.gelmez de olmam
kızlar kanamam başlamış :) üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim :) bakalım devamı gelcek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?