Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

berceste canim bende okurum igne olucam yazmissin dun olmamismiydin ben mi yanlis hatirliyorum bide ignenin adi ne

canım dün ganol f oldum yumurta büyütmek için sanırım
bugünde ovitrelle galiba onunlada çatlatacaz inşallahh

salatı tefriciye duası kaç tane okursanız bana yazın bu arada
abdeste gerek yok canım niyet için iki rekat namaz kılıyoruz sonrada başlıyoruz adetliyken bile okunabiliyo

Temem okurummmmmm büyük bı zevkle... Önümede listeyi alır herkeze niyetlerim:)))))

Son düzenleme:
ne kadar sıkıldığın belli yazından.. hissettim niyeyse.... (((
inşalah canım bütün sıkıntıları unutursunnn Rabim sana çok güzel evlat versin tez zamanda( aminnn......)

: ) evet sıkıldım..ama isyan etmiyorum Rabbim affetsin yanlış bişey düşündüysem içimden..aminnn herkese nasip etsin isteyen inşallah..

Allah seninde yardımcın olsun.sabır etmek en güzeli haklısın..inşallah sende kavuşursun bebişine : )

saat 5 te çatlatmayı vurundum valla sağ kasığım sancıyor
Allahım bu bebekler bizi sadist de yaptı sancıya seviniyoruz yaaaa

valla bu sefer pastaları kendim yapmadım. çok yoruluyorum işten bu aralar. ben de ev usulü pasta yapan bir yer var hazır aldım oradan

ne güzel bende yapacam kartlarını aldım hatta eve teslimmiş
ne uğraşcam bu bebek işi yeterince yoruyor zaten

demet.............................................20 haziran

biraz erken olmus hulyam ,kullandigin test erken egbelik testi ise yani hassas olandan cikabilirdide ,,,bosver hepberaber devam ediyoruz uzulmek yok

batıma 3 gün var bugün kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkacak neolur dua edin.meraktan duramıyom.yarın yazarım buraya inşallah iyi haberle gelirim
dün idrar testi yaptım çıkmadı.

batıma 3 gün var bugün kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkacak neolur dua edin.meraktan duramıyom.yarın yazarım buraya inşallah iyi haberle gelirim
dün idrar testi yaptım çıkmadı.

hadi hayirlisi canim ben zaten hepimiz icin her gece yatmadan once dua ediyorum ins guzel haberle gelirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…