Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım benim üzüldüm yaaaaaaaa.
senle aynıydık.
bende kan testi yaptırdım yarın sonuçlanacak.
pek ümitli değilim

Hulyacim umarim guzel sonuclanir kan testin.hayirlisi olsun insallah. oglen biraz moralim bozuldu ama yeni tur yeni sans yapicak bisi yok:)umarim guzel sonuclar gelir yarin eline ;-) haberdar et bizi mutlaka , kutlamak isterim cnm seni :))

Ben iyiyimm canım sen iyi olda:)))
Kikirigin misafiri gelmiş.. Dün ben çalışıyordum birazda o çalışın ...cenesi çalışıyor mübarek .... birazda elli çalışsın

iyiki dun rahattim ben batti sana dimiii rahatligim hemen ,,,, yagmur yagincada bana yine bedua ettiniz dimii kikiki

himmm iyi calissin da garibim daha yeni adet oldu cok yormasa kendini bari

hic sorma adet bugunde durduraksiz geliyor cokk koyu kivamda garibim yolda cok takildi ya ,,,kiki

iyiki dun rahattim ben batti sana dimiii rahatligim hemen ,,,, yagmur yagincada bana yine bedua ettiniz dimii kikiki

hic sorma adet bugunde durduraksiz geliyor cokk koyu kivamda garibim yolda cok takildi ya ,,,kiki

Yok kız valla bugün hasayım iyi değilim aksamda esim kızdı kapatmak zorunda kaldım o evdekin artık girmiycem onu unuttuktan sonra yetişirsem gelirim aksam diyoki erkekler kulubü yok mü bende ona üye ölüm dedi baktı erkekler Kulübü'de varmış çok güldüm aksam cokkkkk :1

merhaba kızlarrr uzun zamandır giremiyordum sınavlarım vardı malatyaya gidip geldim ne var ne yok ? yeni hamiş var mı ?

merhaba kızlarrr uzun zamandır giremiyordum sınavlarım vardı malatyaya gidip geldim ne var ne yok ? yeni hamiş var mı ?

Hoş geldin sedser nasıl gecti sınavların hamisler ilk sayfada canım ins bizde o listeye ekleniriz hep birlikte

Hoş geldin sedser nasıl gecti sınavların hamisler ilk sayfada canım ins bizde o listeye ekleniriz hep birlikte

hoşbulduk canımm. çok şükür iyi geçti soru ve cevapları yayınlamış bugun okul geçmişim ALLAHın izniyle :) hemen bakayım listeye. inşallah en kısa zamanda eklenirsiniz sizde listeye :)

hoşbulduk canımm. çok şükür iyi geçti soru ve cevapları yayınlamış bugun okul geçmişim ALLAHın izniyle :) hemen bakayım listeye. inşallah en kısa zamanda eklenirsiniz sizde listeye :)

Aminnnnnnn sen nasılsın bebisin nasıl

bogazim cok kotu kizlar halsizim kafami yerden kaldirmak bile istemiyorum :2:
canimmm cok gecmis olsun rabbim sifalar versin
kızlar ben başladım duaya 100 tane okudum bile
rümeysada 33 tane okumuş rümeysa sen onu 50 ye 100 e yuvarlayarak söyle
benim toplamam kolay olsun hadi bayanlar
canim ben daha okuyorum az okudum ama daha yuvarlayinca soylerim sana

ayyy yaaa benim de esim cok kiziyor aksamlari girmeme bu aksam mac var simdi ona bakiyor da bende giriyorum isteee

Aminnnnnnn sen nasılsın bebisin nasıl

Bende iyiyim canım sınavları geçmenin verdiği rahatlık ve rahavet var bende . bebişimde iyi sanırım en son gecen hafta muayene oldum . dun gece geldım malatyadan muayeneye gidemedım daha. gecen hafta keseyi göremedik . bu hafta görürüm inşallah.

kizlar kasiklarim cok agriyor catliyorum bu aksam herhalde 35.5saat oldu ignemi vurulali calismamida yaptim insallh tutar yaa
esim biraz rahatsizdi safra kesesinden dolayi ama arada kaptirdik yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…