Yavrularr bugun adet oldum , 2 gun erken geldi, artik temmuz ayina nasipse ..
kikikiki nerdesin kiz gitti mi misafirin nasilsin
bi grup gittibi grupta aksama belki gelicekler ,,esime gecmis olsuna geliyorlarmismis toparlanmasini beklemismislermis pehhh
canım benim üzüldüm yaaaaaaaa.
senle aynıydık.
bende kan testi yaptırdım yarın sonuçlanacak.
pek ümitli değilim
ben iyi degilim grip oluyorum bogazim yaniyo yorgunluk halsizlik var sen nasilsin gecen gunku kahvemi yorumlamadin
selaaaam kızlaaar. nasılsınız. benim de bu akşam misafirim var... gece gelirim artıkın. (bu mesajım özellikle kikiye)
canım kaçıncı sayfada biliyorsan sölede bi bakayım kusura bakma ben kaç gündür rahatsızım giremedim doğru dürüst foruma
Ben iyiyimm canım sen iyi olda:)))
Kikirigin misafiri gelmiş.. Dün ben çalışıyordum birazda o çalışın ...cenesi çalışıyor mübarek .... birazda elli çalışsın
himmm iyi calissin da garibim daha yeni adet oldu cok yormasa kendini bari
iyiki dun rahattim ben batti sana dimiiirahatligim hemen ,,,, yagmur yagincada bana yine bedua ettiniz dimii kikiki
hic sorma adet bugunde durduraksiz geliyor cokk koyu kivamda garibim yolda cok takildi ya,,,kiki
bogazim cok kotu kizlar halsizim kafami yerden kaldirmak bile istemiyorum :2:
gecmis olsun kiz ne yaptinda usuttun cok is gordup cok banyodan oldu kesin
hadi ben kactim kizlar yine isim var bye
merhaba kızlarrr uzun zamandır giremiyordum sınavlarım vardı malatyaya gidip geldim ne var ne yok ? yeni hamiş var mı ?
Hoş geldin sedser nasıl gecti sınavların hamisler ilk sayfada canım ins bizde o listeye ekleniriz hep birlikte
hoşbulduk canımm. çok şükür iyi geçti soru ve cevapları yayınlamış bugun okul geçmişim ALLAHın izniyle :) hemen bakayım listeye. inşallah en kısa zamanda eklenirsiniz sizde listeye :)
canimmm cok gecmis olsun rabbim sifalar versinbogazim cok kotu kizlar halsizim kafami yerden kaldirmak bile istemiyorum :2:
canim ben daha okuyorum az okudum ama daha yuvarlayinca soylerim sanakızlar ben başladım duaya 100 tane okudum bile
rümeysada 33 tane okumuşrümeysa sen onu 50 ye 100 e yuvarlayarak söyle
benim toplamam kolay olsun hadi bayanlar
Yok kız valla bugün hasayım iyi değilim aksamda esim kızdı kapatmak zorunda kaldım o evdekin artık girmiycem onu unuttuktan sonra yetişirsem gelirimaksam diyoki erkekler kulubü yok mü bende ona üye ölüm dedi baktı erkekler Kulübü'de varmış çok güldüm aksam cokkkkk :1
Aminnnnnnn sen nasılsın bebisin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?