canimmm cok gecmis olsun rabbim sifalar versin
canim ben daha okuyorum az okudum ama daha yuvarlayinca soylerim sana
ayyy yaaa benim de esim cok kiziyor aksamlari girmeme bu aksam mac var simdi ona bakiyor da bende giriyorum isteee
Bende iyiyim canım sınavları geçmenin verdiği rahatlık ve rahavet var bende . bebişimde iyi sanırım en son gecen hafta muayene oldum . dun gece geldım malatyadan muayeneye gidemedım daha. gecen hafta keseyi göremedik . bu hafta görürüm inşallah.
kizlar kasiklarim cok agriyor catliyorum bu aksam herhalde 35.5saat oldu ignemi vurulali calismamida yaptim insallh tutar yaa
esim biraz rahatsizdi safra kesesinden dolayi ama arada kaptirdik yineee
kizlar kasiklarim cok agriyor catliyorum bu aksam herhalde 35.5saat oldu ignemi vurulali calismamida yaptim insallh tutar yaa
sagol canim tesekkur ederimHadi hayırlısı canım inşallah gecmis olsun esın nasıl
canimmm insallh kirmizilarr gelmezzz girersin sende bereketli topigimizin listesine bizlerde gireriz insallhhhhslm kızlar hamişlerimiz gittikçe çoğalıyor bereketli bir topik oldu...
bugün benimde bat günüm ama dahaca olmadı ve kendimi kaptırmadım açıkçası pko var bazen çok düzensizleşiyo fakat son 2 aydır düzenliydi bu ayda bugün olmam gerekirdi ama halen olmadım
ama hiçbir belirti yok yaa gögüslerim acıyo,akıntı ve idrarım koyu ne adet ağrıları var hamişlik ağrıları yine ortalarda bir yerdeyimzaten içimede hamişim gibi bişi doğmuyo
ama sizin iyi haberlerinizi bekliyorum ve yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün
canimmm hayirlisi onumuzdeki aya insallhhhBende oldum bugün hayırlısı değilmiş bu ay
heeee kissss ne yapimmm catlattik yumosuuu olmasi gerekiyorduuuadamı hasta hasta rahat bırakmadın dimi seni yaramaz kız
ben bi giriyorum bi cikiyorum misafirler gitti ama en cok kaynanam beni hasta etti ,,butun gun ayagimin altinda gezdi durdu,,,ezecektim nerdeysem kikikikikik ufff
canimmm gecen ayy hergun denedimm ozellikle bu gunlerde ama bu ay gun asiri yapacamm benim doktor de dedi ozellikle gun asiri diyee birde boyle deneyelim bakimm ne olacakkkyasamim hosgeldin tekrar kiz bu aksam yap bide beni dinlersen sabaha uyanir uyanmaz yataktan cikmadan bidaha yap ,,guzel degerlendir yani ,,benim line hanim bana gecen oyle demisti yumurtladigin gunun hemen sonrasi ve bi onceki sabahida yap demisti ,,ben o gunu kacirdim o baska
yani bi ara aslinda ustune basasim geldi sonra vicik der ayagimin altinda sinek gibi yapisir yere sonra isin yok yerleri temizlekikkiki
hakikaten beni deli etti bugun ,,misafirler varken ,,
kizzzz perimmm napiyon oralardaa
kizzzz perimmm napiyon oralardaa
bana laf yetistirmeye calisiyordur beklekiki
sizi okuyodum geldim geldim....
yok valla üzüldüm kıss sana bişey demicemm..
hosgeldinnnn.....
bizim kikiii bugun kaynanazede olmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?