Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canimmm cok gecmis olsun rabbim sifalar versin

canim ben daha okuyorum az okudum ama daha yuvarlayinca soylerim sana

ayyy yaaa benim de esim cok kiziyor aksamlari girmeme bu aksam mac var simdi ona bakiyor da bende giriyorum isteee

Sagol yaşamım tesekkur ederim benimkide yok biraz sonra gelir çıkarım o zaman

İnşallah canım Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin

kizlar kasiklarim cok agriyor catliyorum bu aksam herhalde 35.5saat oldu ignemi vurulali calismamida yaptim insallh tutar yaa
esim biraz rahatsizdi safra kesesinden dolayi ama arada kaptirdik yineee

Hadi hayırlısı canım inşallah gecmis olsun esın nasıl

slm kızlar hamişlerimiz gittikçe çoğalıyor bereketli bir topik oldu...

bugün benimde bat günüm ama dahaca olmadı ve kendimi kaptırmadım açıkçası pko var bazen çok düzensizleşiyo fakat son 2 aydır düzenliydi bu ayda bugün olmam gerekirdi ama halen olmadım

ama hiçbir belirti yok yaa gögüslerim acıyo,akıntı ve idrarım koyu ne adet ağrıları var hamişlik ağrıları yine ortalarda bir yerdeyim zaten içimede hamişim gibi bişi doğmuyo

ama sizin iyi haberlerinizi bekliyorum ve yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün

ben bi giriyorum bi cikiyorum misafirler gitti ama en cok kaynanam beni hasta etti ,,butun gun ayagimin altinda gezdi durdu ,,,ezecektim nerdeysem kikikikikik ufff

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı canım inşallah gecmis olsun esın nasıl
sagol canim tesekkur ederim
canimmm insallh kirmizilarr gelmezzz girersin sende bereketli topigimizin listesine bizlerde gireriz insallhhhhboylr koca gobisli bisey oluruzzz
Bende oldum bugün hayırlısı değilmiş bu ay
canimmm hayirlisi onumuzdeki aya insallhhh
adamı hasta hasta rahat bırakmadın dimi seni yaramaz kız
heeee kissss ne yapimmm catlattik yumosuuu olmasi gerekiyorduuu
ben bi giriyorum bi cikiyorum misafirler gitti ama en cok kaynanam beni hasta etti ,,butun gun ayagimin altinda gezdi durdu ,,,ezecektim nerdeysem kikikikikik ufff

kisss basivereydin yaa uzerinee birdaha ugrayamazdi yaninaa

kizlar kasiklarim cok agriyor catliyorum bu aksam herhalde 35.5saat oldu ignemi vurulali calismamida yaptim insallh tutar yaa
esim biraz rahatsizdi safra kesesinden dolayi ama arada kaptirdik yineee

yasamim hosgeldin tekrar kiz bu aksam yap bide beni dinlersen sabaha uyanir uyanmaz yataktan cikmadan bidaha yap ,,guzel degerlendir yani ,,benim line hanim bana gecen oyle demisti yumurtladigin gunun hemen sonrasi ve bi onceki sabahida yap demisti ,,ben o gunu kacirdim o baska

yani bi ara aslinda ustune basasim geldi sonra vicik der ayagimin altinda sinek gibi yapisir yere sonra isin yok yerleri temizle kikkiki

hakikaten beni deli etti bugun ,,misafirler varken ,,

canimmm gecen ayy hergun denedimm ozellikle bu gunlerde ama bu ay gun asiri yapacamm benim doktor de dedi ozellikle gun asiri diyee birde boyle deneyelim bakimm ne olacakkk
yani bi ara aslinda ustune basasim geldi sonra vicik der ayagimin altinda sinek gibi yapisir yere sonra isin yok yerleri temizle kikkiki

hakikaten beni deli etti bugun ,,misafirler varken ,,

ahhhh bu kaynanalarrr cok bilmisss oluyorlarr yaaa dimiii hadi az dedikodu yapalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…