- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yok valla üzüldüm kıss sana bişey demicemm..
hoşbuldukkkk..... eşin iyimiiii :26:
aferin akili ol bana uzul ve dokunma ,,,,,bugunki menu bana yetti ,,,,kari bi gitse rahatlicam ben bu ay bat gununu yumurta gununu hesaplamicam karar verdim kaynananin gidis gununu hesaplicamarkasindanda bol su dokucem kikikikikikikikikikiki
biraz daha iyi canimm hafiflemisti agrisi yatmadan onceee
hem isimizide gordukkk hersey yolunda bakalim simdilikk
oy oy oy kıyamam ben onaa....
aferin akili ol bana uzul ve dokunma ,,,,,bugunki menu bana yetti ,,,,kari bi gitse rahatlicam ben bu ay bat gununu yumurta gununu hesaplamicam karar verdim kaynananin gidis gununu hesaplicamarkasindanda bol su dokucem kikikikikikikikikikiki
yaw dedikodu yapmis gibi olucak ama kari takti sen maasini neden ogluma vermiyorsun diye delimi ne aaaa kikikiiki vala guluyumi kiziyimmi bilemedim ,,yok yemegi neden salcali yaptin yok su yok bu sus be kadin otur iste
evim kucuk yerim yok misafir icin ve eylulde buyuk bir eve tasinacagiz hayirlisiylan ,,hanim efendi dosekte yatmiyor kizimin odasini isgal etti kizimda aglayip duruyor ya ne yapcagimi sastim kizlar bu ne ya
sagol canimmm benimmmm:118:
ohhhhçok sevindimm... iyi bari ya hem senin için.. hem ikiniz için sevindim :))))))))))))
yaw dedikodu yapmis gibi olucam ama kari takti sen maasini neden ogluma vermiyorsun diye delimi ne aaaa kikikiiki vala guluyumi kiziyimmi bilemedim ,,yok yemegi neden salcali yaptin yok su yok bu sus be kadin otur iste
evim kucuk yerim yok misafir icin ve eylulde buyuk bir eve tasinacagiz hayirlisiylan ,,hanim efendi dosekte yatmiyor kizimin odasini isgal etti kizimda aglayip duruyor ya ne yapcagimi sastim kizlar bu ne ya
kız zaten uzakta görmezden gel hee de geçç boşver gidecek zaten 80 yaşında değilmii... önemseme farzet o da bi çocukk... boş ver sinirlendimi kendinden yiyosunnnn
sagol canimmm benimmmm
hayyy allahim yaa ne zaman gidecek canimmm simdi ooo
oyle yapiyorum zatenneysem sizler nasilsiniz anlatin ya kafam dagilsin ,,bi yandan ders calisiyorum ne becerikliyim dimi kikiki
nee hatun beeee vay anam vayy kocanin yerinde olmak isterdimmmoyle yapiyorum zatenneysem sizler nasilsiniz anlatin ya kafam dagilsin ,,bi yandan ders calisiyorum ne becerikliyim dimi kikiki
temuzun ilk haftasi hayirlisiylan kiki
valla helal olsun.. kiki
sınavın mı var yine ..?????
nee hatun beeee vay anam vayy kocanin yerinde olmak isterdimmm
Aman az kalmiss kuzum yaaa az daha sik disini
evet canim ayin 21 de aslinda ama ben bi bakiniyorum biraz projekt hazirliyorum ,,sozluye giricez busefer
evet canim ayin 21 de aslinda ama ben bi bakiniyorum biraz projekt hazirliyorum ,,sozluye giricez busefer
sıkıyorum sıkıyorum merak etme bak dıs kalmadıBasa gelen cekılır:120:
Kızlar bana yardım edın sımdı ben bugun adet oldum ya yanı dun gece 12 den sonra bugun oluyor ,,sımdı 3 gun gecıkmelı geldı ben yıne 28 gun olaraktanmı hesap yapıcam ?? ılk kez gecıktıgı ıcın nasıl hesaplıcagımı sasırdım:26: ,,,ve bu ılacı kadın bana yıne yazdı sızce kullanayımmı ?? Kafam karısık duzenımı bozdu ya ondan almasammı dıyorum :44:
ayy benimde kociss ameliyat olacakyaa kaynanam simdiden soruyor ne zman olacan ona gore gelecem sanki cagiran var erkenden ne isi varsa insallh fazla kalmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?