Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yok valla üzüldüm kıss sana bişey demicemm..

aferin akili ol bana uzul ve dokunma ,,,,,bugunki menu bana yetti ,,,,kari bi gitse rahatlicam ben bu ay bat gununu yumurta gununu hesaplamicam karar verdim kaynananin gidis gununu hesaplicam arkasindanda bol su dokucem kikikikikikikikikikiki

aferin akili ol bana uzul ve dokunma ,,,,,bugunki menu bana yetti ,,,,kari bi gitse rahatlicam ben bu ay bat gununu yumurta gununu hesaplamicam karar verdim kaynananin gidis gununu hesaplicam arkasindanda bol su dokucem kikikikikikikikikikiki

kizzzz bol su dokersen su gibi gider su gibi gelirrr bak sonraaa yineee

oy oy oy kıyamam ben onaa....

yaw dedikodu yapmis gibi olucam ama kari takti sen maasini neden ogluma vermiyorsun diye delimi ne aaaa kikikiiki vala guluyumi kiziyimmi bilemedim ,,yok yemegi neden salcali yaptin yok su yok bu sus be kadin otur iste

evim kucuk yerim yok misafir icin ve eylulde buyuk bir eve tasinacagiz hayirlisiylan ,,hanim efendi dosekte yatmiyor kizimin odasini isgal etti kizimda aglayip duruyor ya ne yapcagimi sastim kizlar bu ne ya

Son düzenleme:

akılı ol mu
kaşınıyon haa... o kaynanayda sormalı... acep senden ne çekiyodur....

kız zaten uzakta görmezden gel hee de geçç boşver gidecek zaten 80 yaşında değilmii... önemseme farzet o da bi çocukk... boş ver sinirlendimi kendinden yiyosunnnn

:118:
ohhhhçok sevindimm... iyi bari ya hem senin için.. hem ikiniz için sevindim :))))))))))))
sagol canimmm benimmmm

hayyy allahim yaa ne zaman gidecek canimmm simdi ooo

kız zaten uzakta görmezden gel hee de geçç boşver gidecek zaten 80 yaşında değilmii... önemseme farzet o da bi çocukk... boş ver sinirlendimi kendinden yiyosunnnn

oyle yapiyorum zaten neysem sizler nasilsiniz anlatin ya kafam dagilsin ,,bi yandan ders calisiyorum ne becerikliyim dimi kikiki

Kızlar bana yardım edın sımdı ben bugun adet oldum ya yanı dun gece 12 den sonra bugun oluyor ,,sımdı 3 gun gecıkmelı geldı ben yıne 28 gun olaraktanmı hesap yapıcam ?? ılk kez gecıktıgı ıcın nasıl hesaplıcagımı sasırdım:26: ,,,ve bu ılacı kadın bana yıne yazdı sızce kullanayımmı ?? Kafam karısık duzenımı bozdu ya ondan almasammı dıyorum :44:

benimde bir gün önceden geldi..
ama neten 3 aylık hesaplama varya... onu girince doğal silkilosyonunu veriyo .. sanırm eskisi gibi sürecek ben öle düşünüyorum
ilaca gelince linayla maden kankisin sorsan :26:

ayy benimde kociss ameliyat olacakyaa kaynanam simdiden soruyor ne zman olacan ona gore gelecem sanki cagiran var erkenden ne isi varsa insallh fazla kalmazzzz

INS CANIM sanki kocayi o ameleyat edecek tovbe tovbe ,,,kiz gercekten yasliya bakmak cok zor ,,eltimi cok sever ama onda cok kalmaz bende daha cok kalir burda daha rahat ettigini soyler ,,,ve inanki kendisine cok iyi davranirim yikarim kremler kokular surerim menuyu o secer ne yemek istiyorsa ama nedense yaslilar cok inkarci oluyorlar o dakika biliyorlar 2 ci dakika unutmus gitmis ,,AMA OLSUN BEN HEP DIYORUM ALLAHIM BILIYOR O GORUYOR BANA YETER ,,VE INSANLAR NE EKERSE ONU BICERLER DUSUNCEMDE COK ,,sende oyle yap ,,geceleri yastigina bas koydugunda vicdaninin rahat oldugunu hissetmek en muhim olani bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…