Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim ben kizima hamile kalmadan oncede 5 sene dogum kontrol hapi kullandim ve dogumdan bu yana kulanmamistim esim korunuyordu,,,son 1 senedeir bebek calismasi baslayinca ve bir turlu tutmayinca ,,doktor bana yine tedavi amacli 2 ay dogum kontrol hapi yazmisti,,,ve dediki hormonlari duzenliyor,,,,ve yine o 2 ay kullandigimda senin gibi normal 3 gun adet gorurum ben 4 gunu tam biter dusumu alirim ama o 2 ay kullandigimda senin gibi oldum 1 gun normal ikinci gunu koyu kahverengi camur gibi 3 gunude camur gibi sonra kesildi,,,,dedigim gibi heleki ilk ay azaltiyor hem gununu hem miktarini korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum ,,,,,ve bence doktorunu dinle 3 gunu git anlatirsin az oldum diye bisey olmaz

Son düzenleme:
slm kızlar :) ben henüz adet olmadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama hamileliğe dair hiç bişe hissetmiyorum yine olmadı galibaa..

benim anlama gıtlığım ttuttu yine kusura bakma.şimdi anladğım kadarıyla bekleyyim adet olmayı devamı gelir yani

benim anlama gıtlığım ttuttu yine kusura bakma.şimdi anladğım kadarıyla bekleyyim adet olmayı devamı gelir yani

hay senin anlamana kikiki benim turkcede bozuk acaba benmi yanlis cumleler kurdum :26:kiki...simdik sen var korkmamak ,ben var aynisi oldum ,o haplar var oyle yapmak heleki ilk ay ,,,,,sen var beni dinlemek 3 gunu doktora gitmek ve deki az adet oldum bisey olmaaazzz

hoşegeldin.kac gün gecikti inşallah hamişsindir canım ya

hoşbuldum daha gecikme sayılmaz aslında bugün olmam gerekiyordu ama ne adete nede gebeliğe dair hiç bi belirti yok geçtiğimiz 2 ay böyle değildi kahverengi akıntıyla kendini belli ediyordu ve ağrım oluyodu şuan hiç bişe yok

ins gebissin dir canim yarina kadar gelmezse bi test yap ....ayyy bende ilk kez 3 gun geciktim cok heyecanlandim once ne yalan soyliyim test negatif cikincada kist ten korktum ama geldi 3 gun sonra...bu ay ben klomen gibi bisey kullandim meger o geciktirmismis tuuu

dellendirme ulen adamı yav benim anlamadğım 3.gunü nasıl hesaplıcam doktor adetin 3,gunü gel dedi ben şimdi kesildim ne halt yiym diye soruyurum allalla

offf artık test yapmaktanda bıktım biliyomusun sonu hep hüsran hep hüsran bu sefer beklicem ama ne zamana kadar sabrederim ona birsey diyemiyorum inşallah bebeğim bu sefer gelmiştirde eşime babalar gününde süpriz olsa çoooooooookkk güzel olur..ay bak yine umutlandım şimdi :)

dellendirme ulen adamı yav benim anlamadğım 3.gunü nasıl hesaplıcam doktor adetin 3,gunü gel dedi ben şimdi kesildim ne halt yiym diye soruyurum allalla

hayyy alahiiimmmm pisss pissss kikikikinerde bulastim sana be : kikiki hay guldurttun beni ... KIZ BENDE SENIN GIBI OLDUM O ILACI ICINCE 1 CI GUN NORMAL ADET OLDUM 2 VE 3 GUNU CAMUR KAHVE RENGI GELDI DIYORUUUMM SONRA KESILDI ,,,NORMALDIR O HAPLAR AZALTIYOR DIYORUM SEN YINE ILK GELDIGI GUNU HESAPLA 3 GUNU GELMESE BILE 3 GUN GIT DIYORUM DOKTORAAAA

inşalllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayyy alahiiimmmm pisss pissss kikikikinerde bulastim sana be : kikiki hay guldurttun beni ... KIZ BENDE SENIN GIBI OLDUM O ILACI ICINCE 1 CI GUN NORMAL ADET OLDUM 2 VE 3 GUNU CAMUR KAHVE RENGI GELDI DIYORUUUMM SONRA KESILDI ,,,NORMALDIR O HAPLAR AZALTIYOR DIYORUM SEN YINE ILK GELDIGI GUNU HESAPLA 3 GUNU GELMESE BILE 3 GUN GIT DIYORUM DOKTORAAAA

kilzar takildi ya sayfayi kapladim kusura bakmayinnnnn

benim kocis geldi bisey almaya ben cikiyorum 10 dk sonra geliyorum bi yere ayrilma rumeysaaa

ozaman sabr edecegin yere kadar sabr et edebilsen tabi ben cok sabirsizimdirda biraz kiki ins gebesindir yaaa ins

rumeysaamustafa ordamisin gulum bekle beni geliyorum ,,umarim bu sefer anladinnn beni he ?? o piisss piiss ( yalan dunya nurhattan alinti´dir ha)) mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…