- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Evet yaaa 4 yumurta :)))))) süper dımı
inşallah ikizi olurrrr.... Dorduz zorda anne icinde... Bebekler icinde... Ama ins ikizzzz olurrr
perim sen nerelisin necisin?nerde yasiyorsun? inmisin cinmisin perimisin kikikik saka sakahadi yakindan tanisalim biraz merak ettim ,ve kac yasindasin ?
Sen hep böle espirilimisin) cok tatlisin ya
Ben ankaraliyim aslen ama suan 3 aydır Bitlis'te yasıyorum yeni taşındık buraya.. Esimin is gereği cok küçük bı yer bura.. butun gün evdeyim... Ayrıca okuyorum Ankara'da... Arada okula gidiyorum... Yasım Temmuz'da 30 olacak esinlenerek 6 yıldır evliyam 12 yıldır tanışıyoruz::::)))) sıra sende
yooo aslinda cok ciddi biriyimdir, bugunlerim de oluyor arada ,ayar bozuluyo galiba bilmem nedendir
neysem ben de konyaliyim ama ankarali sayilirim ama aslinda heriki sehirlende pek bir alakam olmadi kikik,,17 sene almanyada yasadim buyudum okudum calistim,sonra evlenince kocisin yanina danimarkaya tasindim,,hos halada sevmedim ya burayi iste esimin isi burda o yuzden...8 senedir evliyim ilk 2 senem danimarkada gecti sonra bi alanyaya tr ye tasindik is geregi yine orda 3 sene kaldik sonra geri dk ya donduk hahaha biz boyle gezer dururuz hihii
bende 1 mayista 30 oldum canim...masallah 12 yilmi ??? 12+6=18 uff besik kertmesimiydiki ??kikikiiiiiii saka saka ne guzel uzun bir beraberlik yasamissiniz biz sadece 8 ay tanistik hemen evlendik ama olsun cok mutluyum kocisime bayiliyorum oda bana kiki
Beşik kertmesiii :))))oy oy oy kopppumm :))))) Toplam 12 yıll 6 sene flört 6 sene evlilik:)))
Baya dolaşmıştınız. Suan danimarkadamisin
evet dk dayim ,,ha bende 12 sene beraberlikten sonra evlenmisiniz 6 yil olmus evlilik anladim hihhiiiii eee saat 12 yi coktan gecti ,herseyi karistirmaya basladim.kikikiiii
kiz senle sayfayi okadar karaladikki sabah gecmise giren ,gecmiste bogulur cikamaz,,,
seni sevdim kiz obur arkadaslarim kadar,,yakin hissettim kendime ,buyuzden espiri saka rahat yaptim senlen,,yanlis anlasilir diye herkeze yapmam
kiymetini bil hehee
hadi uykum gelmedi ama biz yinede cikalim saat gec oldu ,
o senin tatliligin canim benim.....olur canim hergun geliyorum ben ,sabah oglen vakit bulamazsam bile gece muhakak damliyorum
hadi iyi geceler varsa iyi calismalar mucuk
kimse var mı acaba?
kızlar cuma günü adet olacam ama cok stresliyim,acaba olcakmı olmayacakmı diye,sizede böyle oluourmu yoksa benmi abartıyorum yaaa...stres yapıncada gecıkıo
hayırdır kızlar ben hiç birsey anlamadım neden kızayım ki size? 60.sayfada bir hata var herhalde benim açılmıyor o sayfada birsey yazdıysanız okuyamadım ama onun dısında kızacagım üzülecegim birsey yapmadınız ki.ne kadar ince düşünmüşsünüz:) hatta ben ne kadar da içten bir topic burası diye düşündüm.
ben bu süreçte çok zor seyler yasadım ohss diye bir sendrom var onu geçirdim her tedavimde.çok agır bir seydi.nefes alamıyorsun akcigerlerin su topluyor,sürekli kusuyorsun hiçbirsey yiyemiyorsun.kan degerlerin allak bullak oluyor,eger beyne pıhtı atarsa ölüme kadar götürebiliyor.acillere tasındım günlerce.3litre su aldılar vücudumdan.ve bunlar olurken sadece eşim vardı yanımda.ne annem biliyordu ne kayınvalidem ne bir arkdasım.herkese baska baska seyler söyledik.kimsenin bunu bilmesini istemedik çünkü.ama sonuc yine olmadı.dr da bu yan etkiden dolayı bebegin tutmadıgını söylüyor.vücudum alerjikmiş.bir kere daha denedigimizde daha dikkatli ilaç falan kulladırıcakmıs.yani bunları sunun için anlatıyorum ben herseyden önce yasamımın kıymetini anladım bu süreçte.gidiyordum bebek bebek diye.eşimde artık sen daha kıymetlisin çok korkuyorum sen ohss oldugunda diyor.bırakalım olmazsa olmasın diyor.o nedenle zaman zaman üzülüyorum çok ama Allah vermiyorsa olmuyor bunu biliyorum.o nedenle artık moralim yerinde.ya bir gün olacak ya da diger secenk sosyal hizmetler.ha ben sosyal hizmetlerden aldıktan sonra olursa da olsun ona da sevinirim.kalabalık bir aile istiyorum zaten :)
siz canınızı sıkmayın ben sizi çok sevdim:)
hoşgeldin yarışmamıza
kim daha önce hamiş kalacak yarışması düzenlermişiz
inşallah bu ay olur canım haziran bence şans getirecek bize :26: 1 haziran da benimde belli olacakmışş
sen nerden katılıyorsun yarışmaya canım :)
yaş kaç bu arada ilk çocukmu ne zamandır bekliyosun bebeğini
inşallah canım bu ay bizim ayımız olur
günaydın........ gününüzün güzel geçmesi dileğiyle........
inşallah canım benim günüm şimdilik çok güzel
öğleden sonra misafirlerim var sabah kalkıp kek yaptım börek yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?