Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim sen nerelisin necisin?nerde yasiyorsun? inmisin cinmisin perimisin kikikik saka saka hadi yakindan tanisalim biraz merak ettim ,ve kac yasindasin ?

Evet yaaa 4 yumurta :)))))) süper dımı
inşallah ikizi olurrrr.... Dorduz zorda anne icinde... Bebekler icinde... Ama ins ikizzzz olurrr

tabiki zor ins ikizleri olur ins,,bu ay onun guzel haberini aliriz ,,aman diyim iyi calissin 4 yumurta bi arada bulunmaz herzaman

perim sen nerelisin necisin?nerde yasiyorsun? inmisin cinmisin perimisin kikikik saka saka hadi yakindan tanisalim biraz merak ettim ,ve kac yasindasin ?

Sen hep böle espirilimisin) cok tatlisin ya
Ben ankaraliyim aslen ama suan 3 aydır Bitlis'te yasıyorum yeni taşındık buraya.. Esimin is gereği cok küçük bı yer bura.. butun gün evdeyim... Ayrıca okuyorum Ankara'da... Arada okula gidiyorum... Yasım Temmuz'da 30 olacak esimle 6 yıldır evliyimm 12 yıldır tanışıyoruz::::)))) sıra sende

Son düzenleme:

yooo aslinda cok ciddi biriyimdir, bugunlerim de oluyor arada ,ayar bozuluyo galiba bilmem nedendir

neysem ben de konyaliyim ama ankarali sayilirim ama aslinda heriki sehirlende pek bir alakam olmadi kikik,,17 sene almanyada yasadim buyudum okudum calistim,sonra evlenince kocisin yanina danimarkaya tasindim,,hos halada sevmedim ya burayi iste esimin isi burda o yuzden...8 senedir evliyim ilk 2 senem danimarkada gecti sonra bi alanyaya tr ye tasindik is geregi yine orda 3 sene kaldik sonra geri dk ya donduk hahaha biz boyle gezer dururuz hihii

bende 1 mayista 30 oldum canim...masallah 12 yilmi ??? 12+6=18 uff besik kertmesimiydiki ??kikikiiiiiii saka saka ne guzel uzun bir beraberlik yasamissiniz biz sadece 8 ay tanistik hemen evlendik ama olsun cok mutluyum kocisime bayiliyorum oda bana kiki

Son düzenleme:

Beşik kertmesiii :)))) oy oy oy kopppumm :))))) Toplam 12 yıll 6 sene flört 6 sene evlilik:)))
Baya dolaşmıştınız. Suan danimarkadamisin

Son düzenleme:
Beşik kertmesiii :)))) oy oy oy kopppumm :))))) Toplam 12 yıll 6 sene flört 6 sene evlilik:)))
Baya dolaşmıştınız. Suan danimarkadamisin

evet dk dayim ,,ha bende 12 sene beraberlikten sonra evlenmisiniz sonra 6 yil olmus evlilik anladim hihhiiiii eee saat 12 yi coktan gecti ,herseyi karistirmaya basladim.kikikiiii

kiz senle sayfayi okadar karaladikki sabah gecmise giren ,gecmiste bogulur cikamaz,,,

seni sevdim kiz obur arkadaslarim kadar,,yakin hissettim kendime ,buyuzden espiri, saka rahat yaptim senlen,,yanlis anlasilir diye herkeze yapmam

kiymetini bil hehee

hadi uykum gelmedi ama biz yinede cikalim saat gec oldu ,

Son düzenleme:

Evetttt:))) düzeltmeler yapmaktan mahvettim:))) sayfalariii:)))
Bende seniii sevdimmm.... İstediğin gibi yazzzz:))))
Cok tatlısının:)))) evet geç oldu benim kociiiste oturuyor hadi yatalım demiyo
Benimde uykum yok ama yarın görüşürüz olur muuuu:))))

o senin tatliligin canim benim.....olur canim hergun geliyorum ben ,sabah oglen vakit bulamazsam bile gece muhakak damliyorum

hadi iyi geceler varsa iyi calismalar mucuk

kızlar cuma günü adet olacam ama cok stresliyim,acaba olcakmı olmayacakmı diye,sizede böyle oluourmu yoksa benmi abartıyorum yaaa...stres yapıncada gecıkıo

hadi hayırlısı bu cuma senin günün olsun inşallah canım yaşadıkların çok normal
bizde strese ister istemez giriyoruz sonucu paylaşırsan sevinirim

yazdıklarından senin çok hassas şeyler yaşadığını hissettim ve arkadaşlarım da böyle hisstmiş olmalılar ki
sen gidince üzülmüşler yaşadıkların gerçekten zor sen çok özel birisin
yanımda eşim dışında kimse yok demişsin artık var bizler emin ol senin yanındayız bu ay bizim ayımız Allah ol deyince olacak
inşallah hadi rast getire

günaydın kızlar
benden sonra iyi kaynatmışsınız
ben artık okula gider sizi çok öptüm

hoşgeldin yarışmamıza
kim daha önce hamiş kalacak yarışması düzenlermişiz
inşallah bu ay olur canım haziran bence şans getirecek bize :26: 1 haziran da benimde belli olacakmışş

sen nerden katılıyorsun yarışmaya canım :)
yaş kaç bu arada ilk çocukmu ne zamandır bekliyosun bebeğini
inşallah canım bu ay bizim ayımız olur

sen nerden katılıyorsun yarışmaya canım :)
yaş kaç bu arada ilk çocukmu ne zamandır bekliyosun bebeğini
inşallah canım bu ay bizim ayımız olur

yaşım 32 canım
evet ilk çocuk bir senedir istiyorum ama ilk defa
bebek çalışmalrının önündeki pürüzler kalktı çok şükür bitti hastalıklar
ben çorumdn katılıyorum yarışmaya aslen amasyalıyım)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…