nasılsınız....:))) kek mii of offff :)))
gel canım sanada yapıyım hemde çaylı kek
ben biraz düşkünümdür mutfağa
ben yine spor odasıdan katılıyorum topikee
verdim topu oynuyolar çocuklarrr
klasik bedenci oldum benn
benim bat 2 haziran yalnız ben size bir şey sorcam nolur yardım edin
benim sat 6 mayıstı dün yani 11, gün wc de yumurta akı kıvamında uzunca bir akıntı parçası düştü vajinamdan yani beyaz renkli daha öncelerde de bu olurdu ben de ama yasminden sonra hiç olmamıştı yani ben anladım ki bu ay d.k. hapının etkisi tamamen geçmiş ve normale döndüm. ama ben 28 günde bir adet olurum yani ona göre yumurtlama günüm 19 mayıs o zaman bu 16 mayısta gelen şey ne olabilir. lütfen bilgisi olan yardım etsin..
benim bat 2 haziran yalnız ben size bir şey sorcam nolur yardım edin
benim sat 6 mayıstı dün yani 11, gün wc de yumurta akı kıvamında uzunca bir akıntı parçası düştü vajinamdan yani beyaz renkli daha öncelerde de bu olurdu ben de ama yasminden sonra hiç olmamıştı yani ben anladım ki bu ay d.k. hapının etkisi tamamen geçmiş ve normale döndüm. ama ben 28 günde bir adet olurum yani ona göre yumurtlama günüm 19 mayıs o zaman bu 16 mayısta gelen şey ne olabilir. lütfen bilgisi olan yardım etsin..
beden egitimi ögretmenleri çok sevilir merak etme :114::103:
hoşgeldin canım
yumurta akı düştyse ovulasyon dönemindesin inşallah dünü boş geçmedin:26::26:
Allah hakkımızda hayırlısını versin
ekliyorum listeyee
yok canım boş geçer miyim hiç gözümden uyku akmasına rağmen çalıştık:) yalnız ben ertsi gün sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olduğum için mecbur banyo yapıyorum yani sabaha kadar yatamıyorum ama dün 20 dakka kadar yattım bakalım hayırlısı bir de yarın ve pazar çalışırsak bu ay çok bile:))
yok canım boş geçer miyim hiç gözümden uyku akmasına rağmen çalıştık:) yalnız ben ertsi gün sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olduğum için mecbur banyo yapıyorum yani sabaha kadar yatamıyorum ama dün 20 dakka kadar yattım bakalım hayırlısı bir de yarın ve pazar çalışırsak bu ay çok bile:))
Bugünn beniiimmm doğumm günümmmmm :)))))Koccaammann oldummmm 31 :)
çok tşk ederim perim çok mutluu oldummm :))) her şey dilediğin gibi olsunn...
Bugünn beniiimmm doğumm günümmmmm :)))))Koccaammann oldummmm 31 :)
doğumgünün kutlu olsun:119:Yeni yaşın sana
şans sağlık ve bol bebiş getirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?