Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben yine spor odasıdan katılıyorum topikee
verdim topu oynuyolar çocuklarrr
klasik bedenci oldum benn

benim bat 2 haziran yalnız ben size bir şey sorcam nolur yardım edin
benim sat 6 mayıstı dün yani 11, gün wc de yumurta akı kıvamında uzunca bir akıntı parçası düştü vajinamdan yani beyaz renkli daha öncelerde de bu olurdu ben de ama yasminden sonra hiç olmamıştı yani ben anladım ki bu ay d.k. hapının etkisi tamamen geçmiş ve normale döndüm. ama ben 28 günde bir adet olurum yani ona göre yumurtlama günüm 19 mayıs o zaman bu 16 mayısta gelen şey ne olabilir. lütfen bilgisi olan yardım etsin..

hoşgeldinn ... canımmmmmmmmmmmm

ben yanıltmak istemem bi fikrim yok (((

hoşgeldin canım
yumurta akı düştyse ovulasyon dönemindesin inşallah dünü boş geçmedin:26::26:
Allah hakkımızda hayırlısını versin
ekliyorum listeyee

hoşgeldin canım
yumurta akı düştyse ovulasyon dönemindesin inşallah dünü boş geçmedin:26::26:
Allah hakkımızda hayırlısını versin
ekliyorum listeyee

yok canım boş geçer miyim hiç gözümden uyku akmasına rağmen çalıştık:) yalnız ben ertsi gün sabah erken kalkıp işe gelmek zorunda olduğum için mecbur banyo yapıyorum yani sabaha kadar yatamıyorum ama dün 20 dakka kadar yattım bakalım hayırlısı bir de yarın ve pazar çalışırsak bu ay çok bile:))

inşallah çalışmalarınızın karşılıgını alırsınızzz... ve güzel bir bebişiniz olurrr

:119:

süperrr periminde dediği gibi inşallah bu ay göbüşün bebeklerle dolar
bizim topik genelde çoğul gebelikten yana
bu arada listeye ekledimmm

Son düzenleme:
Bugünn beniiimmm doğumm günümmmmm :)))))Koccaammann oldummmm 31 :)

bugun en güzel ve en özel olman dileğiyle.....DOGUM GÜNÜNNNN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNN:)))))))))))))

:81::119:

yeni yaşın sana ŞANSSS ve sağlıkkk getirsin... canım sevdiklerinle beraberrrrrrrrr.. :)))))))))))

bu arada ben boğa kadınlarına hayranım
çok güclü ve kararlı oluyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…