- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kikikikii yi atıcaz tencereye kaynanaya kıyılır mı
Benim kociş nöbetçi evde yok benide uyku tutmadı size bi bakim dedim :) gece vardiyası derken :))
yaw birak anladik sana lotto vurmus kanonosun iyi ,,,bizler kaynatmak istiyoruz iste tencerede karisma,sen ne tencerenin kepcesi oldun arada girip karistiriyorsun ,,birak rahat pisirip rahatliyalim yahu
Benim bildigim dogum yapanın yanında kalınır gercekten terslermis
bende oyle bilirim canim ama tersler iste ,,ben dogum ettigimde rahmetli annecigim yanimda kaldi 40 gun boyunca canim benim yaa
amanin yetistimbekleyin beni anacim namaz kilip geliom
saol cnm ama geri geldim acik pembe bisey gelmis tekrar abdest almam lazim. ee ne kaynatiodunuz bakalimALLAH kabul etsin CANIM
yaw birak anladik sana lotto vurmus kanonosun iyi ,,,bizler kaynatmak istiyoruz iste tencerede karisma,sen ne tencerenin kepcesi oldun arada girip karistiriyorsun ,,birak rahat pisirip rahatliyalim yahu
saol cnm ama geri geldim acik pembe bisey gelmis tekrar abdest almam lazim. ee ne kaynatiodunuz bakalim
KAYANAYI KAYNAR KAZANA ATMALI ,YANDIM GELIN DEDIKCE ALTINA ODUN ATMALIIOGLUN CEREZ GETIRDI YANLIZ YEDIK KAYNANA diye bir sarkisi bile vardi galiba boyleydi kikikikikikikikikiii
Ne kadar iyi olursa olsun adı KAYNANA işte piiiiissss piisss hepsi kaynayan kazana :))
Ne kadar iyi olursa olsun adı KAYNANA işte piiiiissss piisss hepsi kaynayan kazana :))
Kız anası kalır yaaaa... zatennnn....kaynana zor olurrr...
ayyy kikicim benimde annem yokk bana kimse gelmezz ::2:
bende oyle bilirim canim ama tersler iste ,,ben dogum ettigimde rahmetli annecigim yanimda kaldi 40 gun boyunca canim benim yaa
aman aman kaynana disleri gedik kaynana........
ha gerisini getirememistim gozunu seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?