- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
buda kapalı havaaa... ama benseverim kapalı yamurlu havalarıtohafmıyım neee :)
kasettipi olanlardan ya benim ki çok okuyamıcamı sanmıyorum düzenli koyuluk artışı olursa bide şansa bırakmadan değerlendirilirse :))))
bugun 9 cu gununmu senin ??
benim 1 dun bitti adetlerimiki gundurde haplarimi iciyorum bakalim ben bu ay ne zaman yumurtlicam
10. gün bugun:))))
ok.. devam et yarin teste akintinida gozden gecir bu siralar ..,,yumurta yi yakalar yakalamaz kocisi yakala birakma kacmasin
neyse sohbetibe doyum olmuyor canim ama ben cikiyorum evi topliyim biraz sonra ugrarim yine mucuk mucuk
kimse var mı acaba?
Eki Görüntüle 419669
yükleyebildimmi bilmiyorum ama ovulasyon testlerim 1.si adetimin 7. günü 2.si 10. günü 3.sıradaki ise 11.günüm bugün 13. günüm bu akşamda yapıcam bakalım hala koyumu sanırım ben 11. günün yumurtlamışım öyle görünüyo siz ne dersiniz ?
haziranda bizim de bebegimiz olur mu acaba ne dersin?
koy koy fotolari ben digital kullaniyorum clearblue gulucuk saciyo her ay 3- 4 gun gibi,,bi gebelikte gulmedi gitti namuzsuz
Bugünn beniiimmm doğumm günümmmmm :)))))Koccaammann oldummmm 31 :)
ovicanla iş birliğine başladım az önce:76:
çok az çok çok az silik ikinci cizgi artış yok
Eki Görüntüle 419669
yükleyebildimmi bilmiyorum ama ovulasyon testlerim 1.si adetimin 7. günü 2.si 10. günü 3.sıradaki ise 11.günüm bugün 13. günüm bu akşamda yapıcam bakalım hala koyumu sanırım ben 11. günün yumurtlamışım öyle görünüyo siz ne dersiniz ?
gör bilsen acıkk
en sağdakiiiiii :128:
sende gördün demi ben hayal görmüyorum yanibu ay ilk defa denedim biraz acemiyim az kaldı bununda ustalık belgesini alırım yakında
11. gün çatlatmışsın geldi bana
bugunde yap bakalım aynı saat tee 13. günü bugun demişsin....
regl döngün ne??
canım hayırlı olsun çatlatmışsın yumurtayı
durmak yok tam gaz ileriiiii
28 günde bir olurum bazen 27 de oluyo ama normalden erken yumurtladım galiba
evet öyle gözüküyorbugunde yap bakalım...
umarım 11. gunu ve 12. degerlendirmişsindeir
dururmuyum hiç hem bide süt maydanoz buharı yaptım bu ay aslında daha öncede soğan kürü ve bal tarçın çörekotunuda yapmıştım ama artık ne duysam yapıyorum bi vazgeçip bi coşuyorum hayırlısı artık en azından yumurtladığımı biliorum buda bi teselli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?