geçmişten çıkmak zor
bu hatunların çenesi çokkk... :)) başta ben...:78:
iyim derya seni sormalııı.... gezdin geldinn ohhh... doktora gittin mi peki bu aralarr... nasıl biii süreç izliceksin...
giresuna gitmeden ne zaman olucakkkk... :26:
bende iyiyim sağol cnm.aynen gezdim geldim kafamı dağıtmıs oldum aylardır tedaviden kendimize vakit ayıramamıstık çok iyi oldu canım yaa....
doktora gitmedim henüz.bugün doğum k.hapının 15.sini içip bırakıcam adet olunca 2. gün gidicem inşallah.tüp bebek için tedaviye baslıcaz inşallah...:26:
çok iyi olmuşş derya yaa..i yi yapmışsınız.. eminim çok iyi gelmiştir sana...
inşallah.. olucak bu seferr....
hapları içmerye başladın mı:))))
bıraz bulantısı vardı en son... bikaç gün önceee...
ama sanırım 2. aydan sonra geçerr.....
bugun devlet hastanesine gittim usg ye girdim ve kist yok dedi cocuk tedavisi için bidahaki adet oldugum 3.gune gel dedi.bu ay ki 1 gun süren adetim icin bişey yapmadı.ben artık vazgectim doktora gitmekten allahım kısmet ederse olur etmesse olmaz.3 ay boyunca doktora gidip geliyrum eşime anlatıyorum ama eşim halen bende ne sorun oldugunu bilmiyr bu yüzden vazgectim artık.oluruna bırakıyorum,Zaten doktorda en az 2 yıl korunmasız olmassa tedaviye başlanır diyor biri bir yıl diyor digeri 2 yıl ben anlamıyrum bu doktorları neyse moralim alt üst tek gine üzüntümü yşıyorum.dünyada erkek olarakyaşamak varmış
hap bugün bitiyo canım birkaç güne adet olurum sanırım.sen de gidiyomussun galiba.yalnız bırakma bizi özleriz seniii...
ooh iyi başlamışsında bitmişş bari iyyiiii.
bende ankaraya gidicem yarın bir haftalına.. önce kayın valdemde kalıcam 2.3 gün...
sonra kendi aileme geçicem...
pazar günü dönicek eğer bi aksilik çıkmasa...
Ankarada biraz gezicem bennn :))) çok sıkıldım burdan...eşimi bırakmayı düşünüyorum aneciğinde.... çünkü onlar ankarada yaşamıyooo
bende özlerim o yüzden girmeye çalışıcamm:)))
insallah gecer elbet
slmmm kizlarrr yahuuu bu ne yaaa ne cok biriktirmissinizz gecmisii cenenizzz dusmusss yineee
hoşgeldin yaşamım... :)))
sanırım biraz benden kaynaklanıyooo :78: :78: :26:
neyse.. az konuşurumm bende
ooh iyi başlamışsında bitmişş bari iyyiiii.
bende ankaraya gidicem yarın bir haftalına.. önce kayın valdemde kalıcam 2.3 gün...
sonra kendi aileme geçicem...
pazar günü dönicek eğer bi aksilik çıkmasa...
Ankarada biraz gezicem bennn :))) çok sıkıldım burdan...eşimi bırakmayı düşünüyorum aneciğinde.... çünkü onlar ankarada yaşamıyooo
bende özlerim o yüzden girmeye çalışıcamm:)))
hosbuldummmmmyok yok sen konuss yinee guluyorum yazismalarinaaa
sen naptın eşinn???? nasıl...
yumoşlar nasıl ??? iğnee bitti mi?? anlat kız merak ettim :)))
ooohh ne güzel sende kafa dağıt gel canım yaa o kadar iyi geliyoki anlatamam:)))bol bol gez dolas bunaldın yeterince oralarda...
canim yarin esim icin doktora gidecez iste ameliyat icin konusacaz gunu belirleyece simdi iyi ama agrisi yok caniimmm
yumoslar catlamistir insallh cumartesi de benim kotrol varr belli olacak istee :18::18:
valla bu sabah kocisi sabahin korunde kaldirdim yaramazlik yaptikkinsallh tutar bu ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?