- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
evetttt.. yarı sabah erkendennn...
bende.. fazla kalamıcamm... ama bakım dedim...
bende bakim dedim ,,,kiz yanina leptopunu almayi unutma ,,bizleri habersiz birakma ha ,,bide sexy geceligini al yanina malum yumos donemi ordasin kikiiki
Ne olsun cnm bendede çamaşır bitmiyo bide evin tavanı boyandı bugun onunla uğraş dur bu arada hala adet olmadım kızlar ama testte alamiyom dua edin inşallah gelmiştir yeğeniniz :)
arcaa sen nasilsin canim ???
hayyy ben olsam catlardim yaw gidip bi test alsana canim yaa ,,belkim vardir bebis,,hem oyle agir isler yapma yinede ,,dikat et neolur ne olmaz
bende bakim dedim ,,,kiz yanina leptopunu almayi unutma ,,bizleri habersiz birakma ha ,,bide sexy geceligini al yanina malum yumos donemi ordasin kikiiki
2 .3 gün kalacam ben... eşimi bırakıp.. babama geçicemmm....
16. günü bıraksam olurmu kii :26:
zaten bi hafta evde yokuzz..... hep eşimin yanında kalmak istemiyomm..
2 .3 gün kalacam ben... eşimi bırakıp.. babama geçicemmm....
16. günü bıraksam olurmu kii :26:
zaten bi hafta evde yokuzz..... hep eşimin yanında kalmak istemiyomm..
olmaaazz 16 ci gunu kocisi birakmaa 17 olabilir ....sen simdi bir hafta topikte yokmusun yani ? orda pc yokmu
Daha 1 gün gecti oturduğum yerdede kan testi yapmiyolar merkeze gitmem lazım aslında olumsuz sonuc alırım diyede pek yapmak istemiyorum bıktım artık test yapıp olumsuz sonuc almaktan bide bu ay tedavi olmayınca cokta umutlu değilim açıkcası
Daha 1 gün gecti oturduğum yerdede kan testi yapmiyolar merkeze gitmem lazım aslında olumsuz sonuc alırım diyede pek yapmak istemiyorum bıktım artık test yapıp olumsuz sonuc almaktan bide bu ay tedavi olmayınca cokta umutlu değilim açıkcası
olmaaazz 16 ci gunu kocisi birakmaa 17 olabilir ....sen simdi bir hafta topikte yokmusun yani ? orda pc yokmu
kaynonoşta yok... ama babişte varr ...
merak etme telden girerim ben sizi bırakamammm :))))
kaynonoşta yok... ama babişte varr ...
merak etme telden girerim ben sizi bırakamammm :))))
iyi bari:)))) hadi ben kactim kizlarr kendinize iyi bakin saglicakla kalin optum
senin hic gecikirmiydi peki ?? duzenlimi adetlerin ?? ilac felan kullandinmi benim gibi belkim ondan gecikmistir ha ??? yaw bellimi olur hadi dualarimiz seninle ins cikar
Normalde düzensiz o yüzdende okadar üstüne düşmüyorum yoksa bende 1 dk durmam yaparım testi..yok ilaç felan kullanmadım ama ilk defa 2 ay üst üste düzenli olunca ümitlendim iste bu ay olursa diye pko var bende
Normalde düzensiz o yüzdende okadar üstüne düşmüyorum yoksa bende 1 dk durmam yaparım testi..yok ilaç felan kullanmadım ama ilk defa 2 ay üst üste düzenli olunca ümitlendim iste bu ay olursa diye pko var bende
hmmm pco ...ozaman bekle canim 2 3 gun daha .... hadi ben ciktim canim byeee ins gelmezler bebis gelir
kiki benim kiz ne diyon sen ,,niye kusuyorsun yaaww ,,,sahi sen nerdeydin :26:??dun sankim seni hic gormedim ???
hayirlisi olsun canim uzme kendini hepberaber devam ederiz,,allah bizim yuzumude gulecektir elbet ,,yeterki biz sabirli olalim
küsmeeeee lüfennn((
dün gece gece yoktun kısss .... nirdeydinnn
bana ne bana necustum ben
evdeyim kizlar nerde olucam kizimla ugrasiyorum.artik son gunlerde iyice yaramazlasdi zor zapt ediyorum yaaaaayemegi pisiyor.yisin uyusun.sonra ev isleri anliycaniz yogunum anacim yaaaaaaa
arca inşşallah olur yaaa...bende dua edicemm.....
ne hissediyosun adet olacak gibi felan belirti varmı pekii:26:
arca inşşallah olur yaaa...bende dua edicemm.....
ne hissediyosun adet olacak gibi felan belirti varmı pekii:26:
Ay inşallah arkadasım çok saol dualarınızı eksik etmeyin ne olur..isin tuhaf yanı ne adet belirtisi var nede hamilelik off olmamış gibi geliyo bu ayda..inşallah hepimizin bebişi aniden baskın yapıp gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?