Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayyy ben olsam catlardim yaw gidip bi test alsana canim yaa ,,belkim vardir bebis,,hem oyle agir isler yapma yinede ,,dikat et neolur ne olmaz

Daha 1 gün gecti oturduğum yerdede kan testi yapmiyolar merkeze gitmem lazım aslında olumsuz sonuc alırım diyede pek yapmak istemiyorum bıktım artık test yapıp olumsuz sonuc almaktan bide bu ay tedavi olmayınca cokta umutlu değilim açıkcası

öle yada böle sonucu ögrenicez zatenn....
moralini yüksek tut.... test alll testt bi gün geçmiş çıkar kesinnn :)))

senin hic gecikirmiydi peki ?? duzenlimi adetlerin ?? ilac felan kullandinmi benim gibi belkim ondan gecikmistir ha ??? yaw bellimi olur hadi dualarimiz seninle ins cikar

senin hic gecikirmiydi peki ?? duzenlimi adetlerin ?? ilac felan kullandinmi benim gibi belkim ondan gecikmistir ha ??? yaw bellimi olur hadi dualarimiz seninle ins cikar

Normalde düzensiz o yüzdende okadar üstüne düşmüyorum yoksa bende 1 dk durmam yaparım testi..yok ilaç felan kullanmadım ama ilk defa 2 ay üst üste düzenli olunca ümitlendim iste bu ay olursa diye pko var bende

hmmm pco ...ozaman bekle canim 2 3 gun daha .... hadi ben ciktim canim byeee ins gelmezler bebis gelir

arca inşşallah olur yaaa... bende dua edicemm.....
ne hissediyosun adet olacak gibi felan belirti varmı pekii:26:

kiki benim kiz ne diyon sen ,,niye kusuyorsun yaaww ,,,sahi sen nerdeydin :26:??dun sankim seni hic gormedim ???

hayirlisi olsun canim uzme kendini hepberaber devam ederiz,,allah bizim yuzumude gulecektir elbet ,,yeterki biz sabirli olalim

küsmeeeee lüfennn ((
dün gece gece yoktun kısss .... nirdeydinnn

bana ne bana necustum ben
evdeyim kizlar nerde olucam kizimla ugrasiyorum.artik son gunlerde iyice yaramazlasdi zor zapt ediyorum yaaaaayemegi pisiyor.yisin uyusun.sonra ev islerianliycaniz yogunum anacim yaaaaaaa

bana ne bana necustum ben
evdeyim kizlar nerde olucam kizimla ugrasiyorum.artik son gunlerde iyice yaramazlasdi zor zapt ediyorum yaaaaayemegi pisiyor.yisin uyusun.sonra ev islerianliycaniz yogunum anacim yaaaaaaa

küste kümese girrr.... bık bık bol bol yumoş ver bize :))))))))
ayyy ben senin kızını fortosunu gördümmm...
ısırırım onuu... offf çok zor demiiii.... olsun değiyodurr....

Ay inşallah arkadasım çok saol dualarınızı eksik etmeyin ne olur..isin tuhaf yanı ne adet belirtisi var nede hamilelik off olmamış gibi geliyo bu ayda..inşallah hepimizin bebişi aniden baskın yapıp gelir :)

Ama gecen hafta Pazartesi yani adetime 8 9 gün kala bir kere kahverengi bı akıntı geldi baskada gelmedi sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi

Ay inşallah arkadasım çok saol dualarınızı eksik etmeyin ne olur..isin tuhaf yanı ne adet belirtisi var nede hamilelik off olmamış gibi geliyo bu ayda..inşallah hepimizin bebişi aniden baskın yapıp gelir :)

edermiyizzz... valla ben dün isim isimm... okudum vallaa :)))
zaten öle olanlarda var hiç belirti yokkk :)))
senin kide hoppppp baskın ben geldimm der inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…