esin icin gecmis olsun canim.bende eskiden sabah uyandiryordum kocisimi...ama simdi kizim sabahin korunde uyandigi icin bize gece kaliyor
canim yarin esim icin doktora gidecez iste ameliyat icin konusacaz gunu belirleyece simdi iyi ama agrisi yok caniimmm
yumoslar catlamistir insallh cumartesi de benim kotrol varr belli olacak istee :18::18:
valla bu sabah kocisi sabahin korunde kaldirdim yaramazlik yaptikkinsallh tutar bu ayyy
ayy aman olsasın ağrısı.....
sabahın köründemi kaldırdınyaramazlık iyyi yapmışın valla en çok sen çalışıyon sen hakediyon valla :)))
yarını merak ettim şimdi :)))) inşallahhhh
tutmuşturr.....
heee yaaa sabahin koru demiyom valla ari gibi calisiyom
insallah tutar da ise yarar beee artik valla imdattt diyee baagiracam
ben yarin icin de ondan sonraki gun icin de haber veririm canim burdan
kraliçe arıı senii .....
inşalah kolonine küçük vız vız zızırdayan minik arını eklersin.... :)))))
merak ediyom valla yarın öğlen girerim... ben dua edecemm :))))))))))
insallahhh gelir kucuk arimmm
canim sen tutup tutmadigini mi merak ediyonn yarin 11 de esim icin doktora gidecez cumartesi de benim yumurta catlamismi ogrenecezz tutup tutmadigin bat gunu ogrenecem artikkk:)))
artik gecmez bu gunler bana:18::18::18:
küçük arını sevsinlerrr...
valla ikisinide merak ediyom... :))))
geçer çeçerrr.... az kalmış zatenn....
tesekkur edrim canim yazarim yarinn
kafayi yemeden gecsinde atikkknasil gecerse gecsinnn:)
yaaa benim nette sorun varr donup kaliyor sureklii:26::26:
ben cikayim simdi sonra yine gorusuruz tatlimmm
hemsoomm sıkma canını...belki de hiç beklemediğin bir anda gelir bebişin..kistin erimiş çok şükür.1 ay ara verince kafan da rahat olur.baska doktora da git derim ben yine de sen bilirsin canım..:26:
yaşamım makinem bitti çamaşırlarımı asayım...
yavaştan bavullarımı toplimmm
folic asitimi. b12 mi demir ilacımı koyımm..
bi deeeeeee şirin pijamalarımı
ben gelirim akşam....
kız nazlama h -derya niye çıkıyom diye haber vermiyonuz....
yok kız ben doktorları gectim artık benim koca ile tartıştım.herif üzülüyrum diye laf söylyr 3 aydır doktora gidiyrum bende ne sorunu oldguunu bilmiyor kıçın başın ağırıdı diye 3 aydır ugraşıyoruz lafını kullandktn sonra kocam nezman benim kadar cocuk isterse ozaman giderim doktora.benimle konuşulmazmış sulugözlyüm ya ben kocama bebek işinden bahsettiğeimde dinleme moralım bozuk oludnda bana laf anlatmaya calış Benden bu kadar ne hali varsa görsün.rabbim nezman verirse ozman verir.
erkek milleti değil mi amaannn....sen hiç bozma moralini her seyin bi vakti zamanı var biz ne kadar uğrassak da nasipten öteye geçemeyiz.
eşinle de aranı bozma o anlık ağzından çıkmıstır canım yaa karadeniz erkekleri hep böyle söylüyolar sonra da pişman oluyolar
başlarım onun sinirine.adam benim problemimne ondan bi haber.neyse ya umrumda değil naspten öteye gecemeyiz biliyrum yarım doktor olmuşmuş doktrlar bişey anlamyrmuş falan filan ne yaparsa yapsın.kendi diycek bana hadi kalk gidelim hastaneye diye benden bukadar
sen kaç yıllık evlisin bacım???
kızlar sağ kasığımda ayağıma doğru uzyan bi sancı var ya canımı yakıyor
tam adet olamadın ya ondan olabilirmi acaba :26:
olabilir galiba karnımda ağrıyor zaten inşallah tekrar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?