Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

küste kümese girrr.... bık bık bol bol yumoş ver bize :))))))))
ayyy ben senin kızını fortosunu gördümmm...
ısırırım onuu... offf çok zor demiiii.... olsun değiyodurr....

ALLAH sizede nasip etsin insallah
ya ben yumurtladim qaliba.iki gun atesin dustu.simdi yavas yavas yukseliyor.qaliba bu ay adetim erken gelir.bal tarcin ise yaradi.erken yumurtladim.
sende ne var ne yok..........

Ama gecen hafta Pazartesi yani adetime 8 9 gün kala bir kere kahverengi bı akıntı geldi baskada gelmedi sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi

demeeee.. ay inşallah olabilir vallaaaa :))))))))))))
arca kız sen test al bak yarın yap...
korkma ya öle böle öğrenecezzzz... olumsuzda olsa... (kiii inşallah olmaz) yeni umut yaratacaz...

Ama gecen hafta Pazartesi yani adetime 8 9 gün kala bir kere kahverengi bı akıntı geldi baskada gelmedi sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi

korkma ya öle böle öğrenecezzzz... olumsuzda olsa... (kiii inşallah olmaz) yeni umut yaratacaz...

hmmmmmm.hadi yap.insallah gobecikdedir bebisin canim

Ama gecen hafta Pazartesi yani adetime 8 9 gün kala bir kere kahverengi bı akıntı geldi baskada gelmedi sizce bu yerleşme kanaması olabilirmi[/QUOTE]

ALLAH sizede nasip etsin insallah
ya ben yumurtladim qaliba.iki gun atesin dustu.simdi yavas yavas yukseliyor.qaliba bu ay adetim erken gelir.bal tarcin ise yaradi.erken yumurtladim.
sende ne var ne yok..........

aminnnn:)))))))) :
inşallahhh bu ay olurrr:))) ateşinde düşmezz :)))) bebişinde gelirr...
bende yumurladım yumurtlayacam bu aralar bügün yarın :)))) bık bık bıkkkk

hadi gorelim seni bik bikcalismalara devam

kız sen daha yumurtlamadın mı :) hala da söylemedin bana şu kikirikleri nereden eklediğini. ben dün yumurtladım galiba ama küsüz halaaa :))))))))))

ben temmuza kaldım kızlar iş işten geçti artık. dün yumurtlamışımdır. bizimkinden de ses yok. artık temmuzda çalışırız tatilde sizin bebişlerden 1 aylık küçük olur artık :)

ben temmuza kaldım kızlar iş işten geçti artık. dün yumurtlamışımdır. bizimkinden de ses yok. artık temmuzda çalışırız tatilde sizin bebişlerden 1 aylık küçük olur artık :)

eşin mi yok...
haydaa.... sen genede devammm.. bazen adete 7 kala yumutlayanlar oluyo bazende ayada iki kere......

hosbulduk canım geçmişi okuyorum da.nasılsın ne var ne yok tatlım???

geçmişten çıkmak zor
bu hatunların çenesi çokkk... :)) başta ben...:78:
iyim derya seni sormalııı.... gezdin geldinn ohhh... doktora gittin mi peki bu aralarr... nasıl biii süreç izliceksin...
giresuna gitmeden ne zaman olucakkkk... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…