Kızlar her zamanki gibi çok eğlencelisiniz
Benim de son ki gün. Adeti bekliyırum. Dün test yaptım çıkmadı.
yok kız sizinle konuşunca iyi hissediyrum kendimi .benim herif gelince öğlenki moda girerim .vazgectğim bebek işinden dedim ama icimin kenarından biryerlerde beni kurcalıyor yine kız :) caktırmadan kuru incir alasım var :)
canım inşallah biterse dualıycamben sounnda allahım kabul et diyorum 4444 tamamlayınca berceste ne etcek tam bilmiyrum
kızlar meraba kocamla tartıştık birbirimize kötü şeyler söyledik uzaklığın da etkisi var tabi.. boşanma kararı bile aldık ben fenalaştım tabi arkadaşım beni hastaneye götürdü ama bunun öncesinde gebelik testi yapıldı vee sonuç negatiff bir kez daha yıkıldım orda kısmet değilmiş demek ki.. neyse aramıyorum onu o da beni aramıyo bilmiyorum nolucak
EVET oynanan mac sona ermiş beerceste soyunma odasında sorularımızı cevaplamak icin mikrofonlarımızı kendisie:: uzatıyorum söz sizde berceste
amanin amanin ev taşımak cok zor ya allahım yardımcın olsun kardeşkizlar herkese selam.nasilsiniz?bizim tasinmamiz lazim.ev bulamiyoruz.simdi 1 ev cikdi.yarin ora randyevu almak icin gidicez..insallah olur.bebeyimi kismet olursa orda dogurmak istiyorum.evimiz 2 odali.kizimi rahatsiz etmek istemiyorum.....dua edin ev bulalim kizlar
EVET oynanan mac sona ermiş beerceste soyunma odasında sorularımızı cevaplamak icin mikrofonlarımızı kendisie:: uzatıyorum söz sizde berceste
hihoyttttttttttttttt
kizlar nasilsiniz bakalim? bnm cok migdem bulaniyor. yedigim bisey mi dokunduki acaba
kizlar herkese selam.nasilsiniz?bizim tasinmamiz lazim.ev bulamiyoruz.simdi 1 ev cikdi.yarin ora randyevu almak icin gidicez..insallah olur.bebeyimi kismet olursa orda dogurmak istiyorum.evimiz 2 odali.kizimi rahatsiz etmek istemiyorum.....dua edin ev bulalim kizlar
kizlar nasilsiniz bakalim? bnm cok migdem bulaniyor. yedigim bisey mi dokunduki acaba
haklısın öyle vazgectim demekle vazgecilmyrmuş bilmiyrum bakalım akşam bizim herif gelsin duruma göre artıkın bakarızsen zaten kızgınlıkla söyledinki onu insanın içinden o istek çıkarmı bacım yaa al istersen bi dene
hoşgeldin swett gecmiş olsun canım havalar sıcak dikkat et kendine.ne yedinki dokuncak kuzum
kızlar ben geldim
bakıyorumda bayağı gündemi meşgul etmişim
dünki bitti bugün de varçalışma yarın dinlencez
kızlar topiktekiler kavgalımı eşlerle yaa
bende kavga ettim ama sonra barıştıkkkkkkk
hosbulduk cnm. kahvaltidan geldim arkadasdan. zeytin peynir recel ole seyler yedim. bide kiraz falan yemistim
hosbulduk cnm. kahvaltidan geldim arkadasdan. zeytin peynir recel ole seyler yedim. bide kiraz falan yemistim
heya bende bugun doktordan sonra kavga ettim yani o syölendi ben ağladım sustum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?