artıkın yarın geceye gelir bizim kız haydi kolay gelsin bugecede mor geceliği giyme artık gına gelmiştir yavhuben yemekleri ısıtıyım çok geç kalmasın kızlar yemek
yoksa akşam çalıma geç saate kalır hadi sonra gelirim yine duaları unutmayalım
öptümm
artıkın yarın geceye gelir bizim kız haydi kolay gelsin bugecede mor geceliği giyme artık gına gelmiştir yavhu
niye ne olduki dr da benimkide bana kızdı
telefonu okulda unuttum diye
bende sanki sen unutmuyon dedim ve cenk başladı
sonra bir şımarık bir şımarık
he şöyle yola gel dedim
artıkın yarın geceye gelir bizim kız haydi kolay gelsin bugecede mor geceliği giyme artık gına gelmiştir yavhu
olur bu gecede bordoyu giyerim
rümeysa bunu hayalime yazdım
siyah giyiniyim bariiii
yanlışmıyım nazlma hep mor hp mor ne bu ya
berceste bak nazlma ablandan azcıkkk öneri al sen iş gecikmesin diye yemekleri ısıtmayı düşünyn ama daha fazlasını da biz söyleyek barim sana ;kiz banami soruyon..:44::44:ben vakit kaybetmeyem diye geceliksiz daliyom yataga
berceste bak nazlma ablandan azcıkkk öneri al sen iş gecikmesin diye yemekleri ısıtmayı düşünyn ama daha fazlasını da biz söyleyek barim sana ;
hosgeldin cnm..teste takma kafanı tatlım güzel haberler verirsin inşallah bize.
yok öyle bi sıknıtı at kafandan daha 2 gun varmış idrarda hemen cıkmayabiliyr kuzum bak keyfine bebişinin gelmesi icin dualarımız seninle
Aaah keşke!!!
İnşallah canım eksik olma. İnşallah hepimiz tez zamanda müjdeyi veririz
ooh iyi başlamışsında bitmişş bari iyyiiii.
bende ankaraya gidicem yarın bir haftalına.. önce kayın valdemde kalıcam 2.3 gün...
sonra kendi aileme geçicem...
pazar günü dönicek eğer bi aksilik çıkmasa...
Ankarada biraz gezicem bennn :))) çok sıkıldım burdan...eşimi bırakmayı düşünüyorum aneciğinde.... çünkü onlar ankarada yaşamıyooo
bende özlerim o yüzden girmeye çalışıcamm:)))
canim insallah olur.ama kendini her seye hazirla.:26:bu arada benim kizimda testi adetim geciktikden 7 gun sonra yaptim test neqatifti.10 gun yapdim cok silik ikinci cizgi cikmisdi.....insallah sendede cikar cift cizgi guzelim
biz doktara gittik devlet hastansine usg ye girdim kist yok dediler.sonra sonucu gösterdim doktora bidahaki ay adet olunca gel dedi hormon testi yapalım dedi.1 gun adet oldum dedim bişey demedi.ayrıntılı araştırmak icin 2 sene korunmasz gebe kalmassnz ozman tedaviye başlıyruz dedi,neyse cıktık yolda geliren bana herif dedi ki hic bir doktrda neyin var onu bi türlü söylemyrlar dediler,ben 3 aydır sana anlatıyrum anlatıyrum nerenle beni dinlyrsn sen dedim,zaten bi ay dah aileri atmak zorunda kaldım calışmaları moralim bozuk ben başladım gözyaşı dökmeye .olur olmaz şeye ağlayıp durma dedi falan filan böyle işte,
kiz banami soruyon..:44::44:ben vakit kaybetmeyem diye geceliksiz daliyom yataga
ilk ay hormon testi yaptırdım yumurtalıklerim tembelmş serophane ilacını kullandım catlatma ignesi vurmadı sonra o ilac bende kist yaptı sonra eve yakın özele gidelim dedi eşim kendi doktourumu bıraktm onun yüzünden.sonra o doiktor kist icin ilac vermedi sonraki ay kendi doktoruma gittim doğum kntrol hapı verdi bu ay ödememiz biraz fazla olunca ilk devlete gideym dedim bugun gittik.dedim doktora usg yolladı snucları gösterdik cocuk icin tedaviye başlamak icin 2 sene korunmasız denemeniz lazım olmsassa ozman tedaviye başlarız dedi.cocuk istemesem senin yanında ne işim var 2 sene bekler öyle gelirdim.ben bu ay 1 gun adet oldum onu da söledim bişey demedi bi dahaki ay adet ol gel dedi gönderdi bizi.şimdi yarım saattir kanamam başladı
tamam stresli dönem kabul ediyrum da niye stresim üzerinee niye eşim de stres yapyr ağladğım icin laf ediyr o sinirli oludugnda ben ona yaklaşmyrsam o da bana yaklaşmasın 3 aydır doktra gidiyrum adam halan neden doktora gittğimi bilmiyr kıcın başın ağıryor diye 3 aydır ugraşıyrz diye adam gelde sinirlenme.bebek denemesi 11 aydır yapıyruz ama 3 aydır gidiyrum doktora kendi doktorumdan başkasına gitmicem daha en azından o benim bebek istediğimi görebiliyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?