Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

niye ne olduki dr da benimkide bana kızdı
telefonu okulda unuttum diye
bende sanki sen unutmuyon dedim ve cenk başladı
sonra bir şımarık bir şımarık
he şöyle yola gel dedim

biz doktara gittik devlet hastansine usg ye girdim kist yok dediler.sonra sonucu gösterdim doktora bidahaki ay adet olunca gel dedi hormon testi yapalım dedi.1 gun adet oldum dedim bişey demedi.ayrıntılı araştırmak icin 2 sene korunmasz gebe kalmassnz ozman tedaviye başlıyruz dedi,neyse cıktık yolda geliren bana herif dedi ki hic bir doktrda neyin var onu bi türlü söylemyrlar dediler,ben 3 aydır sana anlatıyrum anlatıyrum nerenle beni dinlyrsn sen dedim,zaten bi ay dah aileri atmak zorunda kaldım calışmaları moralim bozuk ben başladım gözyaşı dökmeye .olur olmaz şeye ağlayıp durma dedi falan filan böyle işte,

Aaah keşke!!!

İnşallah canım eksik olma. İnşallah hepimiz tez zamanda müjdeyi veririz

canim insallah olur.ama kendini her seye hazirla.:26:bu arada benim kizimda testi adetim geciktikden 7 gun sonra yaptim test neqatifti.10 gun yapdim cok silik ikinci cizgi cikmisdi.....insallah sendede cikar cift cizgi guzelim

Ankaraya geliyormuşsun şimdiden hoşşgeldin diyeyim. çok sıcak bugunlerde Ankara. Biraz önce aniden bir yağmur yağdı da serinledik

1 gun süren ve kesilen adetim yeniden gelmeye başladı
adacayi içsem nasıl olur kanamanın devam etmesine yardımcı olur mu acap

Son düzenleme:
canim insallah olur.ama kendini her seye hazirla.:26:bu arada benim kizimda testi adetim geciktikden 7 gun sonra yaptim test neqatifti.10 gun yapdim cok silik ikinci cizgi cikmisdi.....insallah sendede cikar cift cizgi guzelim

Ay ne güzel kızın mı var Allah bağışlasın. Zaten bir gecikse ümitleneceğim. Bakalım son 2 gün. Beklemek çok zor:18:

Canım çok stresli bir dönem. Tartışmalar kaçılmaz oluyor bazen ne yazık ki. 3 aydır mı deniyorsunuz siz. Biraz kendinden bahseder misin?

kiz banami soruyon..:44::44:ben vakit kaybetmeyem diye geceliksiz daliyom yataga

Ben de bir kaç kez heves ettim ama baktım pek durmuyor senin yötemini benimsedim

ilk ay hormon testi yaptırdım yumurtalıklerim tembelmş serophane ilacını kullandım catlatma ignesi vurmadı sonra o ilac bende kist yaptı sonra eve yakın özele gidelim dedi eşim kendi doktourumu bıraktm onun yüzünden.sonra o doiktor kist icin ilac vermedi sonraki ay kendi doktoruma gittim doğum kntrol hapı verdi bu ay ödememiz biraz fazla olunca ilk devlete gideym dedim bugun gittik.dedim doktora usg yolladı snucları gösterdik cocuk icin tedaviye başlamak icin 2 sene korunmasız denemeniz lazım olmsassa ozman tedaviye başlarız dedi.cocuk istemesem senin yanında ne işim var 2 sene bekler öyle gelirdim.ben bu ay 1 gun adet oldum onu da söledim bişey demedi bi dahaki ay adet ol gel dedi gönderdi bizi.şimdi yarım saattir kanamam başladı

tamam stresli dönem kabul ediyrum da niye stresim üzerinee niye eşim de stres yapyr ağladğım icin laf ediyr o sinirli oludugnda ben ona yaklaşmyrsam o da bana yaklaşmasın 3 aydır doktra gidiyrum adam halan neden doktora gittğimi bilmiyr kıcın başın ağıryor diye 3 aydır ugraşıyrz diye adam gelde sinirlenme.bebek denemesi 11 aydır yapıyruz ama 3 aydır gidiyrum doktora kendi doktorumdan başkasına gitmicem daha en azından o benim bebek istediğimi görebiliyr

Canım bence senin hiç bir şeyin yok. Kist dediğin foksiyonal kist o kendi kendine geçerdi. Gerek yok ki d.kontrol hapı kullanmana.

Bence siz hiç doktora gitmeseniz böyle keyifli keyifli gecelik rengi seçsen falan ne kocişle kavga edersiniz ne de strese giersiniz hem de hemencecik hamile kalırsın. O kadar doktora gitsem ilaç kullansam benim de adetim bir gün sürerdi. Hem başlamış işte endişelenecek bir şey yok.

Bunların hepsi 3 ay içinde mi oldu yoksa geçmişi de mi var? Neden doktor çatlatma iğnesi yaptı onu da anlamadım. Sanki yumurtan kendi kendine çatlayamıyor muydu?

Bence sen bir yumurtlama testi al, ne zaman pozitif olursa o günlerde çalışmaları arttırın bak görürsün Allah kısmet ederse gelecek bebişin. Hastanelerde sürünme.

Aaa anladım 8 aydan sonra gittiniz. makul bir süre aslında. Filmlerin de temiz çıkmış. Hormonların da iyi di mi? Eşin de test yaptı mı?

Nedense erkekler ağlamaya pek dayanamıyor. Sen ağlayınca kendisini çaresiz hissetmiştir. Çaresiz hissedince de asabileşiyor bu tür :)

selam kızlar ben geldim yemek yedik
şimdide kociş maç izliyo bende size bir bakimm dedim
bu arada biz gecelik çok kullanmayız ama şimdi dr ev ödevi gibi verdiği için ikimizde kasılıyoruz
bende ortamı hareketlendiriyorum
hem ne zamandır bu ikinci mor giyişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…