Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yapılan hormon testine göre yumurtalıklarım yumurta üretmiyrmuş.oyüzden ilac kullandım catlatma iğnesi vurmadı bana coul gebelik olablirmş o yüzden.yok eşim test yapmadı ama bundan sonra gidersem oda yapsın testleri oda girsin strese.moralim iyiken bebek işini konuşmasın benimle moalim bozukken konuşmaya kalkıyr bulaşma bana diyorum yok 7 de gelmesi gerikyrdu daha gelmedi beyimiz bide o yüzden dalaşırız bu gece huzur yok bize :) kuru incir alcam sonra akışına bırakcam olayı artık bilmiyrum sinirlym moralim bozuk belki ondan böyle oluyr

evet anlıyorum ama bilki oda senin kadar streste hatta onlar daha çok kafaya takıyolar
bence birbirinizi üzmeyin :26::26: zaten bir gün adet olmanın sebebi de stres gelecek bebişlerimiz ama stres yapmadan benim 15 ay oldu
stres yapmaaaaaaaaaaaa

senin yokmu bebiş 15 ay dırmı ugraşıyorsunzbebek için.

yok canım ben 2009 da evlendim iki sene bebek istemedi eşim
sanki hemen oluyormuş gibi
geçen sene nisanda artık zamanı geldi dedik ama ben hastalandım
rahim duvarım kalınlaşmış ve iki defa operasyon geçirdim
stres yok diyorum sana ama benim çok stresli zamanların oldu
ama bebeğimin geleceğini hissediyorum artık ve o yüzden çok rahatım
herşey olur sakın olmuyo falan deme yumurtanda oluşur bebeğinde olur
ama eşinle birbirinizi üzmeyin

selam kızlar nabersiniz?
bizde yeni umutlar başladı
doktorumda üzülme daha ilk deneme dedi uzun zaman var dedi
zaten korununca uzun süre rahimim kendini gebeliğe hazırlaması zaman alabiliyormuş
bugün adetimin 3.günüydü kontrole gittim kist falan olusmamıs cok sükür klomene devam edicem
5.gün başlıcam sonra yumurta takibi
gerisi duruma göre artık
bakalım bu ay ne olucak dualarımızı birbirimizde eksik etmeyelim
benimde 12 haziranı 13 temmuz yapalım
şimdi sıra o günü beklemekte..

selam bercestem nasılsın
aynen benim eşim de 2.5 yıl istemedi. sonra resti çektim. şimdi çok istiyor ama olmuyor

yeni umut. ne kadar güzel. hiç yitirme umudunu canım benim. inşallah en kısa zamanda yavrun seninle olur

haklsın ne dim ama işte o an kendime hakim olamyrm kendimi de ifade edimyurm sonucta üzüyruz birbirimizi neyse şimdi yaptımkendime güzel bi adacayı sonra yarın bide kuru incir aldırrım sonrası allah kerim,
Salatı tefriciye duasına başladık bercestenin vesilesiyle okumak istyenler okudktan sonra bercesteye yazabilir 4444 olunca tümden topikteklire dua etcek berceste

sevindim adet sendromunu atlattığına canım hemen değiştiriyorum batını

dualarımız seninle güzelim stres yok durmak yok calışmaya maclara devammmmmmm

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİKİ VARSINIZZZZ

şimdi benim yarın 4.günüm adetim muhtemelen biter ve temizlenirim hemen başlasam çalışmalara olur mu kızlar yoksa illa yumurtlama günlerini mi beklemem gerek

Son düzenleme:
selam bercestem nasılsın
aynen benim eşim de 2.5 yıl istemedi. sonra resti çektim. şimdi çok istiyor ama olmuyor

bir arkadaşım demiştiki eğer bebek istemezse sorumlu bir baba olacak demişti
benimki bebek olsa gerçekten benden çok ilgilencek artık çok uğraşıyo napsın garip

tabiiki hemen başlayabilirsin. önemli günleri kaçırma yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…