HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİKİ VARSINIZZZZ
şimdi benim yarın 4.günüm adetim muhtemelen biter ve temizlenirim hemen başlasam çalışmalara olur mu kızlar yoksa illa yumurtlama günlerini mi beklemem gerek
kız hayalim aşağıda görüküyon da sen nerdesin cadıı?
kızzzzzz sen ne arıyon burda senin macın yokmu gitsen
bir arkadaşım demiştiki eğer bebek istemezse sorumlu bir baba olacak demişti
benimki bebek olsa gerçekten benden çok ilgilencek artıkçok uğraşıyo napsın garip
deryacım baya oldu senle denk gelmedik. nasılsın canım?
kız hayalim aşağıda görüküyon da sen nerdesin cadıı?[/QUOTE
Canim orkide cicegimm benim .ben esimin orda çalıştım bugün ,kaynanamla kızımı o sıra arabayla eltimlere bırakmıştım ,is bitince onları almaya geldim tekrar ama bırakmadılar biraz otur diye bende oturmuş çay iciyorum bide bebek uyansın seveyim diye bekliyorum .
o şu an gecmişi okuyrdur kesin benim beğeni sayıları artıp duruyr cünkü
Evet suanda biraz gecmise baktım ama beğeni tuşuna basmıyorum canım çünkü cepten giriyorum zor oluyor liste basa donüyor hep
kızlar bişi merak ediyorum.adetim 31-32 gün sürüyor genelde.benim yumurtlama zamanı 16sı gibi oluyo bu durumda.ama ben ovulasyon testi kullandım ve 23. gün testte çift çizgiyi gördüm.dün adet olmam gerekiyordu.olmadım.test yaptım negatif çıktı.şimdi benim hamilelik olursa geç döllenme mi olur.çünkü adete 10 gün kala yumurtlamış oluyorum bu durumda.ne dersiniz:44:
kızlar bişi merak ediyorum.adetim 31-32 gün sürüyor genelde.benim yumurtlama zamanı 16sı gibi oluyo bu durumda.ama ben ovulasyon testi kullandım ve 23. gün testte çift çizgiyi gördüm.dün adet olmam gerekiyordu.olmadım.test yaptım negatif çıktı.şimdi benim hamilelik olursa geç döllenme mi olur.çünkü adete 10 gün kala yumurtlamış oluyorum bu durumda.ne dersiniz:44:
bence geç döllenmedir ama dr umuz ne derse odur canım
bu arada hoşgeldin inşallah hamişsindirrrr
İyi akşamlar kızlar.Benim dün sadece birkez wc ye gittiğimde sadece peçeteye kahverengimsi akıntı geldi.Sonra hiçbirşey yoktu.Bugün yine öğlen wc ye gittim bu seferde yine o an peçeteye pembemsi akıntı geldi.Sonra o da gitti.Bide sanki hasta olacakmışım gibi 1saat ağrım oldu ve aşağısını sürekli ıslak hissediyorum.Yine ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor.Adetime de bir hafta kaldı.Bakalım neler olacak.Sanki oldu diyor içimdeki ses tutunmaya çalışıyor belkide diyorum.Yine ben üretmiyorumdur kafamda inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin benden de.Sizce siz ne diyorsunuz bu duruma.....
canlar yaaaa ben aşılama yaptırdığımı unuttum ve bugün markete gidip koca bir karpuz alıp taşıdım iyimiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?