Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben doktora sormuştum adetin ilk gününden saymaya başla 10.gün den itibaren günaşırı olarak 20,güne kadar devam edin calışmalara demişti

bir arkadaşım demiştiki eğer bebek istemezse sorumlu bir baba olacak demişti
benimki bebek olsa gerçekten benden çok ilgilencek artık çok uğraşıyo napsın garip

benim eşimde aynı sekilde bebiş olsa benden fazla ilgilenir asırı derecede çok seviyo çocukları çok da iyi anlasır
ALLAHIM hayırlısıyla bizlere anne olmayı eşlerimize de baba olmayı bu duyguları hissetmeyi nasip eder inşallah tez zamandaaa....

deryacım baya oldu senle denk gelmedik. nasılsın canım?

iyiyim teşekkürler canım sen nasılsın??nasıl gidiyor??
bugün son d.k.hapımı içtim doktor 15 tane kullan demişti.bundan sonra adet olmayı beklicem cnm.kırmızıların gelmesini bu kadar hevesle bekleyeceğim aklıma gelmezdi bende gelişme yok tatlım.4gün karadeniz turuna gittik geldik kafamı dağıttım yeni tedavi için hazırım

Son düzenleme:
orkidem nasılsın canım en son çok kızmıştın şimdi nasılsın hallettinmi sorunları

kızlar bişi merak ediyorum.adetim 31-32 gün sürüyor genelde.benim yumurtlama zamanı 16sı gibi oluyo bu durumda.ama ben ovulasyon testi kullandım ve 23. gün testte çift çizgiyi gördüm.dün adet olmam gerekiyordu.olmadım.test yaptım negatif çıktı.şimdi benim hamilelik olursa geç döllenme mi olur.çünkü adete 10 gün kala yumurtlamış oluyorum bu durumda.ne dersiniz:44:

canım evet hadi hayırlısı geç döllenme meç döllenme fark etmez yeterkii dölllensinn de

AY KIZLAR BU ARADA MERHABA HEPİNİZEEE...

Kızlar ben kaçtım ,benim kocis bugün yine Almanya turuna çıkacak ,aksam ve gece vardiyasında olurum uykusu kaçanlar canı sıkılanlar ,Haydar kiki bilgilerini isteyenler ,zamanı ve ihtiyacı olan herkezi beklerim optum kikikikiiii

Son düzenleme:

bence geç döllenmedir ama dr umuz ne derse odur canım
bu arada hoşgeldin inşallah hamişsindirrrr

İyi akşamlar kızlar.Benim dün sadece birkez wc ye gittiğimde sadece peçeteye kahverengimsi akıntı geldi.Sonra hiçbirşey yoktu.Bugün yine öğlen wc ye gittim bu seferde yine o an peçeteye pembemsi akıntı geldi.Sonra o da gitti.Bide sanki hasta olacakmışım gibi 1saat ağrım oldu ve aşağısını sürekli ıslak hissediyorum.Yine ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor.Adetime de bir hafta kaldı.Bakalım neler olacak.Sanki oldu diyor içimdeki ses tutunmaya çalışıyor belkide diyorum.Yine ben üretmiyorumdur kafamda inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin benden de.Sizce siz ne diyorsunuz bu duruma.....

kızlar bir de şu ateş olayı ben koltuk altından ölçtüm şimdi 36.2 çıktı normalde ben dijitalle ölçtüğümde adet günüm 34.5 35.5 arası çıkıyordu... çok mu düşük şu an 36.2 acep... bir de hava da sıcak... yaaa ben kafayı takmadan duramıcamm

hadi inşallah diyorum ve beklemekten başka bişey yapamayız şuan
daha bir haftan var inşallah yerleşme kanamasıdır ama yerleşme kanaması için
erken gibi geldi bana inşallah bebiş seninledir:26:

canlar yaaaa ben aşılama yaptırdığımı unuttum ve bugün markete gidip koca bir karpuz alıp taşıdım iyimiiii?

biraz dikkat edin kendinize bu tür işleri eşlerinizin üzerine atın
herşeyi siz yapmak zorunda değilsiniz
kızdım valla senin yatıp bol bol dinlenmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…