Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Ben yeni üye oldum.Gebelik için uğraşıyorum bu ay değişik vücud olayları yaşadım bunlar;adetime daha 13 gün varken göğüslerde acı ve şişlik,kasıklarda sancı,geceleri mide bulantısı ve kış gibi hava üşüme....Sizce ben bu ay hamile olabilirmiyim? Tecrubelilerden yardımmmm

Hoş geldin ins vardır ovulasyon döneminde göğüs hassasiyeti kasık ağrısı başlıyor üşüyorsan grip soguk alginligi olabilir belki benim fikrim tabii

hmmm enteresan.:44::44::44:insallah hamissindir canimben bilmiyorum,bakalim uzman arkadaslar ne yazacaklar

aayyy ne güzel yaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..
bizler için de dua et bizlerde yasarız inşallah o duyguları:26:

ayy size dua etmezmiyim canım allah inşallah bu mübarek ayların hatırına sizlerin de emeğini boşa çıkarmaz inşallah en yakın zamanda sizde bana yetişirsiniz

Hoş geldin Selda ne yaptın testi tekrarladin mı

yok aşkım sabah gidip yaptıracağım yükselme yoksadiye ödüm kopuyo tatlım yaaaa elim ayağım bosalıyo ama aşyermeye bile basladım bu arada hamilesin diye komsularım işimi yapıyorlar yemekler hazırlıyorlar dün sonucu alınca komsumun biri beni kucaklayıp kaldırdı bile insallah bosuna havalara girmiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…