o gün de kan testi yaptırsan çıkar canım beklemeye gerek yokinşallah güzel haber alırsın tatlım
cevabın için saol tatlım. adetim 28 haziran sıralarında gelecek.o tarihte mi test yapmam gerekir?yoksa illaki bikaç gün gecikme olması mı gerekir?
selam canim.benim vaktim olmuyor gecmisi okumaya.artik sen bize haber verirsin dimi
selam canim.benim vaktim olmuyor gecmisi okumaya.artik sen bize haber verirsin dimi
Kikikiki nerde kaldı yaaa kiki gelemedin mı eveeee
aayyy ne güzel yaa allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..
Bizler için de dua et bizlerde yasarız inşallah o duyguları:26:
iyiyim çok şükür haftaya cinsiyetini öğrenmeye gidecem bebişin bakalım ne olacak :)
hoş geldin canım evet ben hamileyim 3.5 aylık
Ben yeni üye oldum.Gebelik için uğraşıyorum bu ay değişik vücud olayları yaşadım bunlar;adetime daha 13 gün varken göğüslerde acı ve şişlik,kasıklarda sancı,geceleri mide bulantısı ve kış gibi hava üşüme....Sizce ben bu ay hamile olabilirmiyim? Tecrubelilerden yardımmmm
Ben yeni üye oldum.Gebelik için uğraşıyorum bu ay değişik vücud olayları yaşadım bunlar;adetime daha 13 gün varken göğüslerde acı ve şişlik,kasıklarda sancı,geceleri mide bulantısı ve kış gibi hava üşüme....Sizce ben bu ay hamile olabilirmiyim? Tecrubelilerden yardımmmm
belki kaynanasini kazanda kaynatiyordurdeyip duruyordu icraata gecdi qaliba
hosbuldum hayatım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı da tüm isteyenlerin basına
Kızlar Batım 13 hazirandı ve 14 de bitti ne yapmalıyım sizce?
aayyy ne güzel yaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..
bizler için de dua et bizlerde yasarız inşallah o duyguları:26:
Hoş geldin Selda ne yaptın testi tekrarladin mı
Belkide kaynanası onu atmıştır kazana hahaahaaaaa
insallahhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?