Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

allah herkese eşiyle huzur sağlık beraberlik versin bebeği de allahtan dileyelim biz bu çocuğa bakabiliriz allahım diyelim o da kullarını üzmesin... allahım ben seni çok seviyorum

canım 13.4 ve 12.2 dir sanırım onlar değilmi??? pztye kadar kesin büyür zaten merak etme sen:))

Doğrudur canım bizim Dr un söyleyiş sekli belki farklıdır mesela tansiyon olcerkende bazısı 10 a 5 der bazısı da 100 e 50 diyor onun gibidir herhalde

slm kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okumadım rica etsem biriniz bana özet geçer mi önemli haberleri mesela yeni hamilemiz var mı
:)

kızlar iyi geceler.size bişey soracağım.biz bu ay başladık çalışmalara.bir haftadır çalışıyoruz.test ne zaman yapmalıyım.ben muğlada yaşıyorum.haziran sonunda istanbula gideceğim.ordan konyaya gideceğim .ramazan başlarında eve döneceğim.şimdi hamile kalırsam (İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA KALIRIM) uzun yol tehlikeli....

hosgeldin canım..testi bence beklediğin adet tarihinden sonra yapmalısın..inşallah hamile kalırsan da doktorun tavsiyelerine uyarsın tatlım..düşük riski olmadıkça sorun olmaz herhalde pek bilgim yok ama:44:

hosgeldin canım..testi bence beklediğin adet tarihinden sonra yapmalısın..inşallah hamile kalırsan da doktorun tavsiyelerine uyarsın tatlım..düşük riski olmadıkça sorun olmaz herhalde pek bilgim yok ama:44:

cevabın için saol tatlım. adetim 28 haziran sıralarında gelecek.o tarihte mi test yapmam gerekir?yoksa illaki bikaç gün gecikme olması mı gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…