hadi ins guzel haberler verirsin
cnm bi kac gune kadar buyurler onlar
pko olmazsa suç zatenhepimiz pkoluyuz ben de de var maalesef
Ben çok okudum pco hastası olup cocuğu olanları olacak ins her seyin bası dua bol bol dua edelim canım kardesim
İns sweet pazar a kadar büyür dedi 1.34 biri 1.22 digeri bakalım Pzt kontrol ins bu sefer catlar yumoslar
İns sweet pazar a kadar büyür dedi 1.34 biri 1.22 digeri bakalım Pzt kontrol ins bu sefer catlar yumoslar
canım 13.4 ve 12.2 dir sanırım onlar değilmi??? pztye kadar kesin büyür zaten merak etme sen:))
slm kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okumadım rica etsem biriniz bana özet geçer mi önemli haberleri mesela yeni hamilemiz var mı
:)
slm kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okumadım rica etsem biriniz bana özet geçer mi önemli haberleri mesela yeni hamilemiz var mı
sende hosgeldin jiyaa.....
kızlar iyi geceler.size bişey soracağım.biz bu ay başladık çalışmalara.bir haftadır çalışıyoruz.test ne zaman yapmalıyım.ben muğlada yaşıyorum.haziran sonunda istanbula gideceğim.ordan konyaya gideceğim .ramazan başlarında eve döneceğim.şimdi hamile kalırsam (İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA KALIRIM) uzun yol tehlikeli....
hosgeldin canım..testi bence beklediğin adet tarihinden sonra yapmalısın..inşallah hamile kalırsan da doktorun tavsiyelerine uyarsın tatlım..düşük riski olmadıkça sorun olmaz herhalde pek bilgim yok ama:44:
hosgeldin canım...herkes iyi valla sorun yok..yeni hamiş haberi yok bugün...
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?