canım benim ya inşallah tüp bebeğe gerek kalmazzz... hemencik oluverir bebeişin de o sıkıntıları yaşamazsın...haklısın nasip nasip nasip ondan öteye geçmez
iyidir canim yaa uyukluyorummm sabah erken kaltim da birazz bu gunleri kacirmayalim dedik
iyi geceler canımm:))
ağlıycam ben şimdi yaaaa... ben annemle kalıyorum birde..bilmiyor bu bebek tedavisini felan... söylemiyorumda heyecanlanır habire sorar diyee... ama şimdi temizlik yapmayınca da kızar ban a mecbur evi silip süpürmem de gerekcek...ağlıycam ağlıycam ağlıyorum
Ayyy ben söylemeden duramam catlatma ignesi yaptırdım gecen ay duymayan kalmadı valla Dr bana merdiven inip çıkma demişti bende mecburen inip çıktım kısmette varsa olur canım
kizlar kactim ben yaa cok uyku bastirdi daha namaz kilacamm herkese iyi gecelerrr.....
ağlama ne olur kıyamam ben sana
olduğum ilden tasınacağım için ve doktorumdan da çok memnun olduğum için tüp bebeği denicem hayırlısı bakalım canım zamanı gelmişse olur inşallah...
olduğum ilden tasınacağım için ve doktorumdan da çok memnun olduğum için tüp bebeği denicem hayırlısı bakalım canım zamanı gelmişse olur inşallah...
Olur ins deryacimmm bu arada sen kaç yıldır istiyorsun
yaklasık 1.5 yıldır istiyoruz canım.aralık ayından beri de tedavi görüyorum.
hangi ile taşınoyorsun canım özel değilse
giresuna tasınıcaz nasip olursa canım tayinimiz çıktı da..
Olur Allah in izniyle problem yok inşallah
olur inşallah cnm.pco var bende.
olur inşallah cnm.pco var bende.
hadi ins guzel haberler verirsinİyi akşamlar kızlar.Benim dün sadece birkez wc ye gittiğimde sadece peçeteye kahverengimsi akıntı geldi.Sonra hiçbirşey yoktu.Bugün yine öğlen wc ye gittim bu seferde yine o an peçeteye pembemsi akıntı geldi.Sonra o da gitti.Bide sanki hasta olacakmışım gibi 1saat ağrım oldu ve aşağısını sürekli ıslak hissediyorum.Yine ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor.Adetime de bir hafta kaldı.Bakalım neler olacak.Sanki oldu diyor içimdeki ses tutunmaya çalışıyor belkide diyorum.Yine ben üretmiyorumdur kafamda inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin benden de.Sizce siz ne diyorsunuz bu duruma.....
Bugünkü kontrolümde yumoslar istenilen boyuta gelmemiş pazar başlıycam çalısmalara Pazartesi de kontrol var dua edin kizlar
canım inşallah uğurlu gelir güzeldir giresun mavi mavi sularını izle bol bol... gözünün görebileceği kadar denizzzzz... ne güzel eşinle sen beraber bir bütünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?