Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

senin icin dua edicem canim......

Hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır sonucu hemen yazzzz

Aslında hesaplayıcıya göre bat 12 haziran ama bişi yok.
Diyorum erken test için 1 kaç gün daha beklesem mi?
Çünkü negatif çıkarsa üzülürüm çok

canim uzulme lutfen.....insallah cikar ya

Aslında hesaplayıcıya göre bat 12 haziran ama bişi yok.
Diyorum erken test için 1 kaç gün daha beklesem mi?
Çünkü negatif çıkarsa üzülürüm çok

Her seyin hayırlısı canım ins vardır yoksada yeni umudun baslar test yap kafanı rahatlat bence ins ciftttt çizgiyi yakalirsinnn

canim uzulme lutfen.....insallah cikar ya

Ya ben bu ay hiç hamile olacağımı düşünmemeye çalıştım, hala öyle düşünmeye çalışıyorum, hamile değilimdir diyorum.
Ama işte insanın aklının ve gönlünün bir yarısı hep orda. Şimdi eğer hamile değilsem regl olayım diye dua ediyorum, ama inşallah hamileyimdir

inşallahhhhhhhhhhhhhh bu ay çok düzenli birliktelik yaşadım yumurtlama günlerini es geçmedim hayırlısı bakalım

insallah olur dua et bol bol.....benimde yumrtlama donemim 3 gun onceydi.simdide belim ve kasiklarim agriyor..kramp giriyor arada.ama bu ay ilk deneme oldugu icin fazla umutlu deyilim..hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsun

bilmezmiyim canim.o hissleri bende yasadim.insallah olur canim

sen kendini yorma ama yaaawww ne halısı aaaaa

yapacak bişey yok canım yaaa mecburum iki eltim var büyük olanın daha 4 aylık bebeği üsütmesin , küçük olan eltimede yeni tüp bebek yaptırdık maalesef bana kalıyo bide benim kocam pek beni umursamaz huzursuzluk çıkmasın diye yıkayacağım ne yapayım...

Her seyin hayırlısı canım ins vardır yoksada yeni umudun baslar test yap kafanı rahatlat bence ins ciftttt çizgiyi yakalirsinnn
Amin inşallah, bakalım diyorum yarınıda bir atlatayım da cumartesi erkenden yapayım testi
bilmezmiyim canim.o hissleri bende yasadim.insallah olur canim

Amin sağol canım güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…