hosgeldin canım...herkes iyi valla sorun yok..yeni hamiş haberi yok bugün...
yok aşkım sabah gidip yaptıracağım yükselme yoksadiye ödüm kopuyo tatlım yaaaa elim ayağım bosalıyo ama aşyermeye bile basladım bu arada hamilesin diye komsularım işimi yapıyorlar yemekler hazırlıyorlar dün sonucu alınca komsumun biri beni kucaklayıp kaldırdı bile insallah bosuna havalara girmiyorumdur
Testtttt yappppp
yok aşkım sabah gidip yaptıracağım yükselme yoksadiye ödüm kopuyo tatlım yaaaa elim ayağım bosalıyo ama aşyermeye bile basladım bu arada hamilesin diye komsularım işimi yapıyorlar yemekler hazırlıyorlar dün sonucu alınca komsumun biri beni kucaklayıp kaldırdı bile insallah bosuna havalara girmiyorumdur
kızlar iiyii gecelerr hepinizi öpüyorum görüşmek üzeree....
senin icin dua edicem canim......
hmmm enteresan.:44::44::44:insallah hamissindir canimben bilmiyorum,bakalim uzman arkadaslar ne yazacaklar
Aslında hesaplayıcıya göre bat 12 haziran ama bişi yok.
Diyorum erken test için 1 kaç gün daha beklesem mi?
Çünkü negatif çıkarsa üzülürüm çok
yarın haberlerini bekliyoruuzz ona göree
hosbuldum tatlım keske olsa yeni hamiş haberleri hep beraber doğursak ortalığı bebekler götürse
Aslında hesaplayıcıya göre bat 12 haziran ama bişi yok.
Diyorum erken test için 1 kaç gün daha beklesem mi?
Çünkü negatif çıkarsa üzülürüm çok
kiz nereye karpuz yarim kaldi
canim uzulme lutfen.....insallah cikar ya
inşallahhhhhhhhhhhhhh bu ay çok düzenli birliktelik yaşadım yumurtlama günlerini es geçmedim hayırlısı bakalım
deryacım ancak aksama haber verebilirim kaynanama gideceğim ordan halıları yıkanacakmışama aksam yazarım hepinize insallah müjdeli haberle gelirim
Ya ben bu ay hiç hamile olacağımı düşünmemeye çalıştım, hala öyle düşünmeye çalışıyorum, hamile değilimdir diyorum.
Ama işte insanın aklının ve gönlünün bir yarısı hep orda. Şimdi eğer hamile değilsem regl olayım diye dua ediyorum, ama inşallah hamileyimdir
sen kendini yorma ama yaaawww ne halısı aaaaa
Amin inşallah, bakalım diyorum yarınıda bir atlatayım da cumartesi erkenden yapayım testiHer seyin hayırlısı canım ins vardır yoksada yeni umudun baslar test yap kafanı rahatlat bence ins ciftttt çizgiyi yakalirsinnn
bilmezmiyim canim.o hissleri bende yasadim.insallah olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?