men geldimmmmmmm
hoşgeldin canımmm
hosbuldukkk sel kac gundur goremedim senide nasilsin ???
ahh canimmmm tsk nasilsin ??? ufff gecmise girilmiyor yaww ,,,,evettt bizim vardiya baslamistir
hosbuldum canim sende iyisindir umarim
evettttt bugun adetimi 3 cu gunu veee ilaci icmeye karar verip ictim,,,ohh yarasin ve ,,bana hayirli ugurlu olsun,,artik kocise dedim aksam seni yakaliyamazsam sabah ise gitmeden carpismaya mecburuz kacis yok _ dedim ,,okadar
kızlar bana müsade ben yatıyorum allah günlünüze göre versin hayırlı geceler
Belkide kaynanası onu atmıştır kazana hahaahaaaaa[/QU
duurrro biraz zor iste ,,,gun sayiyorum gun bi gitseydi
İyiyim canım çok sağol, son zamanlarda akşamları pek evde duramadım o yüzden de yazamadım.
Benimde batım geçti kiki beklemedeyim.
Sen ne ilacı içtin tatlııımmm
canim ben gecen ay basladim 5 gun ictim pergotime50mg ,,klomenin bir cesidi fakat gecen ay esim kaza gecirince yumos zamani hepsi bosa gitti ,ve bende 3 gun adet gecikmesi yapti bu ay ,,simdi gene ictim esimin busefer aksiyan isleri yuzunden yogun olacagini bile bile hemde,,hayirlisi yaw
sende benim gibi herhangi bir ilac kullanmadiysan eger ,,ve adetlerin cok duzenli ise yarin sabah hemen bi test yap derim canim ,,bebis beeebis beebis gelsin beebis kikikikikiki
Kaç saat oldu benim geleli geç kaldınız burnum akmaya başladı boğazımın ağrısı gecti ama hala kaşıntı var Dr a gittim bugün Pazartesi tekrar gidicem pazar çalısmalar başlıyor pozi gönder Haydar ablaaa
ay ne yapiyim aldim herkezi eve geldim sonra once bi herkezi yataga postaliyim uyutim dedim ...gecmis olsun cogu gitti azi kaldi sabret gulum,,,dur ben daha isinmadim pozi sonra kikikiki
kızlar bana müsade ben yatıyorum allah günlünüze göre versin hayırlı geceler
iyi geceler jiyaaaa
Belkide kaynanası onu atmıştır kazana hahaahaaaaa[/QU
canim ben gecen ay basladim 5 gun ictim pergotime50mg ,,klomenin bir cesidi fakat gecen ay esim kaza gecirince yumos zamani hepsi bosa gitti ,ve bende 3 gun adet gecikmesi yapti bu ay ,,simdi gene ictim esimin busefer aksiyan isleri yuzunden yogun olacagini bile bile hemde,,hayirlisi yaw
sende benim gibi herhangi bir ilac kullanmadiysan eger ,,ve adetlerin cok duzenli ise yarin sabah hemen bi test yap derim canim ,,bebis beeebis beebis gelsin beebis kikikikikiki
ay ne yapiyim aldim herkezi eve geldim sonra once bi herkezi yataga postaliyim uyutim dedim ...gecmis olsun cogu gitti azi kaldi sabret gulum,,,dur ben daha isinmadim pozi sonra kikikiki
iyi geceler jiyaaaa
Yok ilaç falan hiç kullanmadım, adetlerimde çok düzenlidir maşallah popoşumu kaşıyayım, ama 1-2 gün daha bekleyeym diyorum en azından cumartesi yaparım yani cumayı bir atlatayım bakarsın adet olurum üzülmeyeyim dyorum hayırlısı bakalım.
Kızlar bende kaçtım sabah işe gidicem öpüyorum sizi kocaman
Ankaraya geliyormuşsun şimdiden hoşşgeldin diyeyim. çok sıcak bugunlerde Ankara. Biraz önce aniden bir yağmur yağdı da serinledik
Perim gelmisssshoş geldinnn
Gönderdin mı kocisiniBelkide kaynanası onu atmıştır kazana hahaahaaaaa[/QU
iyi geceler jiyaaaa
Yok ilaç falan hiç kullanmadım, adetlerimde çok düzenlidir maşallah popoşumu kaşıyayım, ama 1-2 gün daha bekleyeym diyorum en azından cumartesi yaparım yani cumayı bir atlatayım bakarsın adet olurum üzülmeyeyim dyorum hayırlısı bakalım.
Kızlar bende kaçtım sabah işe gidicem öpüyorum sizi kocaman
ins bebisin seninledir bol bol dua et canım Rabbim hayirlisiyla gobisini doldursun ins Allah rahatlık versin
Gönderdin mı kocisini
gonderdimsabah 5, 6 gibi evde olur ,,oraya yeni varmis
hoşbuluruz inşllhh sonsyy :))
hoş buldukk bartek yumoşlar iyimişşş
yaa okumaktan sıkıldımmm
ins bebisin seninledir bol bol dua et canım Rabbim hayirlisiyla gobisini doldursun ins Allah rahatlık versin
saol seninde gobusun dolsundaaa :)))) ne allah rahatlik versin kiz nereeeeyee
gonderdimsabah 5, 6 gibi evde olur ,,oraya yeni varmis
Almanya kaç saat sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?