Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hakikaten ne duyduysan yapmışsın
bende süt maydanoz buharını yeni duydum bu nedir ???

bu kulübe üye olduğumdan beri bende çok ilginç şeyler öğrendim yine kk yaratıcı kadınlarının deneyimlerini paylaşıp sonuç aldıları bir kür alternatif tıp bölümünden oku sende görürsün neler var neler

benimkide gulucuklu:) ama gulmedi daha bana bu ay:)

Yeni yasinda Rabbm tum dualarini kabul etsin ins

cnm bnde dun basladim o isbirligine :)

cnm sanki 13. gun yumurtlamissin ben resimden ole anladim

13. gün bugün daha akşam yapıcam bakalım aynı koyuluktamı yine silikmi çıkıcak bu akşamki silik çıkarsa 11. gün yumurtlamış oluyorum galiba en koyu o çünkü

13. gün bugün daha akşam yapıcam bakalım aynı koyuluktamı yine silikmi çıkıcak bu akşamki silik çıkarsa 11. gün yumurtlamış oluyorum galiba en koyu o çünkü

sayilari goremedim bnm dedigim en sagdakiydi. demek ki o 11:)

Allah şifanı verir inşallah da hemen hamiş kalırsın canım
yapın tabii inşallah bu son olur da hamiş kalırsın hamile kalınca hangi kürle hamile kaldığınızıda ekleyecem
inşallahhh

Allah şifanı verir inşallah da hemen hamiş kalırsın canım
yapın tabii inşallah bu son olur da hamiş kalırsın hamile kalınca hangi kürle hamile kaldığınızıda ekleyecem
inşallahhh

inşallah canım bi hamile kalalımda uyguladığım kürlerin kitabını yapıcam en sonunda

benim misafirler gelemediler okuldan geldim böreği fırına verdim
birde kısır yaptım nee gelen var nee giden:95:
kendim mi yesemki görür onlarrr şurda hamişiz biz canımız çekiyo iştee

benim misafirler gelemediler okuldan geldim böreği fırına verdim
birde kısır yaptım nee gelen var nee giden:95:
kendim mi yesemki görür onlarrr şurda hamişiz biz canımız çekiyo iştee

kiz kahvalti yapmadim ben gelelim mi bende aciktim da :)

alemsin canım yaa bu süt maydanoz nasıl yapılıyorki

yarım kilo süte bi demet maydanoz doğrayıp kaynatıyosun sonra beline battaniye sarıp kaynattığın sütüde beline sardığını battaniyenin altına koyup ( tabi çıplak olman lazım ) üzerine çömelip oturuyosun buhar tüplerdeki tıkanıklığı ve varsa iltihapı söküyomuş adetin biter bitmez 3 gün akşamları yapıyosun ve kendini üşütmemeye dikkat ediyosun 3 gün üst üste eşinle birlikte oluyosun her güne ayrı ayrı yapman lazım ama aynı akşam o sütü 2 kere kaynatıp buharına oturabilirsin canım umarım açıklayabilmişimdir.

ben çıkıyorum kızlar evime gidicem bugünlük mesai bitti ev hanımları yemeklerini yapmıştır şimdi ben gidip daha yemek yapıcam ne pişirdiniz siz bakim bende sizden kopya çekeyim bari :) akşama görüşürüz kızlar byyy

İmamı bayilt gitsin

kimse yok mu bugun burda kasiklarimda baya bir batma var bugun.sanirim yumurtalar catlamaya yaklasti. 4 saat sonra randevum var bakalim kac tane olmuslar:)

kimse yok mu bugun burda kasiklarimda baya bir batma var bugun.sanirim yumurtalar catlamaya yaklasti. 4 saat sonra randevum var bakalim kac tane olmuslar:)

var var ben geldim ...ovu testin yokmu evde bi test yapardin...ins catir catir catlamistir kac tane varsa ,,doktordan sonra sonucu bizede yaz merak ederiz simdi..

ooo çok yavaşsınız kızlar ben eve geldim yemeğimi bile yaptım siz yoksunuz ortalıkta kocişleriniz geldi demi benimki daha 1 saat sonra gelir yemeğimde o zamana kadar pişer bende fırında mantar pirinç pilavı bide salata yaptım çok hızlıyım demi şimdi sıkışmayı bekliyorumki ovulasyon testimi yapayım bu akşamda boş geçmesin demi ama yemekten sonra görüşürüz kızlar

ay ne güzelll kontrole mi gideceksin....:)))) kaç tane acaba bende merak ettim

ben de merakliyim baya:)

var var ben geldim ...ovu testin yokmu evde bi test yapardin...ins catir catir catlamistir kac tane varsa ,,doktordan sonra sonucu bizede yaz merak ederiz simdi..

var cnm dun yaptim negatifti bu gun yapmadim nasil olsa kontrole gitcem die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…