hakikaten ne duyduysan yapmışsın
bende süt maydanoz buharını yeni duydum bu nedir ???
benimkide gulucuklu:) ama gulmedi daha bana bu ay:)
Yeni yasinda Rabbm tum dualarini kabul etsin ins
cnm bnde dun basladim o isbirligine :)
cnm sanki 13. gun yumurtlamissin ben resimden ole anladim
13. gün bugün daha akşam yapıcam bakalım aynı koyuluktamı yine silikmi çıkıcak bu akşamki silik çıkarsa 11. gün yumurtlamış oluyorum galiba en koyu o çünkü
haziranda bizim de bebegimiz olur mu acaba ne dersin?
Eki Görüntüle 419681 burda daha net sanki :)
dururmuyum hiç hem bide süt maydanoz buharı yaptım bu ay aslında daha öncede soğan kürü ve bal tarçın çörekotunuda yapmıştım ama artık ne duysam yapıyorum bi vazgeçip bi coşuyorum hayırlısı artık en azından yumurtladığımı biliorum buda bi teselli :)
Allah şifanı verir inşallah da hemen hamiş kalırsın canım
yapın tabii inşallah bu son olur da hamiş kalırsın hamile kalınca hangi kürle hamile kaldığınızıda ekleyecem
inşallahhh
inşallah canım bi hamile kalalımda uyguladığım kürlerin kitabını yapıcam en sonunda
benim misafirler gelemediler okuldan geldim böreği fırına verdim
birde kısır yaptım nee gelen var nee giden:95:
kendim mi yesemkigörür onlarrr şurda hamişiz biz canımız çekiyo iştee
alemsin canım yaa bu süt maydanoz nasıl yapılıyorki
ben çıkıyorum kızlar evime gidicem bugünlük mesai bitti ev hanımları yemeklerini yapmıştır şimdi ben gidip daha yemek yapıcam ne pişirdiniz siz bakim bende sizden kopya çekeyim bari :) akşama görüşürüz kızlar byyy
kimse yok mu bugun burdakasiklarimda baya bir batma var bugun.sanirim yumurtalar catlamaya yaklasti. 4 saat sonra randevum var bakalim kac tane olmuslar:)
kimse yok mu bugun burdakasiklarimda baya bir batma var bugun.sanirim yumurtalar catlamaya yaklasti. 4 saat sonra randevum var bakalim kac tane olmuslar:)
ay ne güzelll kontrole mi gideceksin....:)))) kaç tane acaba bende merak ettim
var var ben geldim ...ovu testin yokmu evde bi test yapardin...ins catir catir catlamistir kac tane varsa ,,doktordan sonra sonucu bizede yaz merak ederiz simdi..
deli kız diyorum ya san işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?