Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hosbuldum canım yaptım test 3,4 çıktı delirecektim ağlamaktan bitap düştüm kocişim baraja götürdü daha yeni geldim yanii hiç iyi değilim

canimmm uzulmee ne olurrr kesin catlatma ignesinden dolayi 5 in uzerinde cikti ooo deger(
rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canimmmm

ben oyl ebisey yasamadim hic ,,ama madem yarin doktora gidiyorsun zaten bi sor su meme isini derim ben,,,ins yumoslarinda kivamina gelmistir mucuk

ben oyl ebisey yasamadim hic ,,ama madem yarin doktora gidiyorsun zaten bi sor su meme isini derim ben,,,ins yumoslarinda kivamina gelmistir mucuk

tek istegim o ama bakalim canimm soylemeyi dusunuyorumm daha erkenden kendilerini gosteriyorlar bunlar diyecem ne istir diyecemmm:44::44::44:
doktorda adam ya bakim cesaret edersem soracam canimmm :))

bilmiyorum öle geliyo içimden ben şubatta doğurmak istiyordum belki o yüzden bebişimi sene-ye bıraksam bile burdayım ben sizleri çoooooooooooooooook sevdim kızlar

bilmiyorum öle geliyo içimden ben şubatta doğurmak istiyordum belki o yüzden bebişimi sene-ye bıraksam bile burdayım ben sizleri çoooooooooooooooook sevdim kızlar

ne onemi varki canimhangi ayda olursa olsunyeterki bebis olsunALLAH ne zaman yazmissa o zaman saglikli bir bebek versin sana.bende yazda olsun istiyordum.sonra dusundum ve korktum.simdiden yapiyoruzzaten her sey bizim planladigimiz gibi gitmiyor

ne onemi varki canimhangi ayda olursa olsunyeterki bebis olsunALLAH ne zaman yazmissa o zaman saglikli bir bebek versin sana.bende yazda olsun istiyordum.sonra dusundum ve korktum.simdiden yapiyoruzzaten her sey bizim planladigimiz gibi gitmiyor

haklısın canım ama ben balık bi bebek istiyordum öle takıntılarım var benim :)

ben sana cusum kikiiiiiiii

biliyorum biliyorum senin ismini unuttum ,,,vee aklima gelmeyen butuuun herkez icinde gecerli o yazdigim kusmeee askim benim

canim bizde gecen sene mayista baslamistik calismalar sirf subbat dogumlu olsun diye ama kismet olmadi esim kaza gecirince yumoslar bosa gitti ,,hos butun bir sene olmadi ya neyse,,,,ama oyle sap diye olmuyomuski be guzelim ,,zamanin bos gecmesin diyorum ben,,,,,bizle ol tabi ozleriz seni biz

hmmmmmm bu sozler iyi geldi baristik

o kadar gece vardiyasına kalayım dedim ama dayanamıyorum. uyuyacağım. yarın yokum. herkesin kandili şimdiden mübarek olsun. birbirimize dua edelim

gece vardiyasina kalan yokmusben bugun oglen cok uyudum uykum kacti

ayyy deli olcam ya nasıl bi adet oluyrum cözemedim gitti 5 6 satte bi kahverngi damla bi acayip de kokusu var

benimkilerde bugun kesildi ORKIDEEMMM ya ben 2 gundur hizli kalkip yada ani hareket ettigimde rahimimde bisey var calkalaniyo arada batiyo sankim yaww,,bu nedir sence doktorumm,benim,,kikikiki kiki

kiz rumeysa ben ve sende kist olmasin he belkide iltihabin vardi onu atiyorsundur he pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…