Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ya canım çok sıkıldı okul tatili 1,5 aya düşüyormuş. yazık yaaa bu ne...bu hükümet herşeyi bozup öyle devam ediyorr offf

canim yurtdisi zaten oldum olasi 1 bucuk aydi yaz tatili,,,bence tr nin ki zaten sacmalik 3 ay tatilmi olur yaa ,,ustelik bunun kis tatili var yok sekeri var kurbani var varda var ,,ben tr dede bi 4 yil yasadim,,,yaw toplasan senede 6 ay okuyo cocuklar ,,bana cok ters gelmisti acikcasi

okullar acilincada hayyydiii baski cabuk dersleri yetistirrr anlamadim gitti ,,bence iyi olmus 1,5 ya

Son düzenleme:

ya canım o zaman benim tatilimde 1.5 aya düşüyor zaten öğrenciler gittikten 1 ay sonra tatile giriyoruz aayyyy bencil miyim bennnn yooooo hayırrr

ya canım o zaman benim tatilimde 1.5 aya düşüyor zaten öğrenciler gittikten 1 ay sonra tatile giriyoruz aayyyy bencil miyim bennnn yooooo hayırrr

hmm yok degilsin kiz bencil .... ya is yerleri ve okullar ayni zamanda tatil olmuyomu orda ?? anlamadim ,,,degilse kotu ozaman

canımm hiç de bencil değilsin öğretmenler 2 ay tatil yapıyo ve yıllık iznimiz de yok zaten..öğretmen az çalısıyo bilmem ne muhabbeti yapıyolar sabahtan aksama kadar bişeyler öğretmek için çırpınıyoruz yok yazılısıydı yok performans projeydi oooooo....tatil hakkımız yaniiii

kızlar yaa çok kilo almışım oturup ağlıycam nerdeyseee o kadar kötüyüm... 66 kiloya çıkmışım acaba diyorum kullandığım o hormon ilaçları bana kilo mu aldırıyor.. 155 boyum bu durumda hamile de kalınmazki...kilolu hamile kalınmazz diye biliyorum

kızlar hepimizin okuduklarıyla duamız 1250 ye ulaştı çok şükür
artık bundan sonrasını özelden mesajlayın kızlar bazen gözden kaçabiliyor
hadi bakalım ağzınıza sağlık

Son düzenleme:
iyiyim canım vallaa bugünümü namaz ve duaya ayırdım inşallah dualarımız kabul olur
1400 oldu duamızz

Allah kabul etsin canım aynı sekilde yapıyorum bende.dediğin gibi dualarımız kabul olur inşallah.canım ya tefriciyeyi kaç kişi okuyorsak paylassak belli bir günde bitirsek.mesela cumaya kadar bitirelim hep beraber ne dersin??

cnm sikma canini hemen. Biseycik olmaz Allahin izniyle

cnm o haptan oluyor. bende her seferinde olmustu. ins 10 gun sonra mujdeli haberi aliriz

meraba canlar bişey sorucaam benim satımdan 7 gün geçmişti ki gebelik testi yaptırdım kan testi hastanede.. sonuç nnegatif çıktı doktor kesin sonuç dedi kesin olmayabilir mi bu birinci sorum

ikinci sorum daha batıma 5 gün var kasıklarım delicesine ağrıyo sanki adet olucakmışım gibi karnım deli gibi şiş göğüslerim şişti ve iştahım dehşet.. 5 gün önceden adetim ömrümde gelmedi bu kadar da ağrımazdı 5 gün önceden ben anlayamadım bi cevap verirmisiniz bana kızlar

canım üzülme olur mu:26::26: birçok tanıdığım şakır şakır kanayarak doğum yaptılar
sadece lekelenme inşallah progestan iyi gelecek ama kötü düşünme olmaz mı
inşallah sağlıkla bebişin gelecek kucağınaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…