- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ya canım çok sıkıldı okul tatili 1,5 aya düşüyormuş. yazık yaaa bu ne...bu hükümet herşeyi bozup öyle devam ediyorr offf
canim yurtdisi zaten oldum olasi 1 bucuk aydi yaz tatili,,,bence tr nin ki zaten sacmalik 3 ay tatilmi olur yaa ,,ustelik bunun kis tatili var yok sekeri var kurbani var varda var ,,ben tr dede bi 4 yil yasadim,,,yaw toplasan senede 6 ay okuyo cocuklar ,,bana cok ters gelmisti acikcasi
okullar acilincada hayyydiii baski cabuk dersleri yetistirrr anlamadim gitti ,,bence iyi olmus 1,5 ya
ya canım o zaman benim tatilimde 1.5 aya düşüyorzaten öğrenciler gittikten 1 ay sonra tatile giriyoruz aayyyy bencil miyim bennnn yooooo hayırrr
ya canım o zaman benim tatilimde 1.5 aya düşüyorzaten öğrenciler gittikten 1 ay sonra tatile giriyoruz aayyyy bencil miyim bennnn yooooo hayırrr
DERYAAAA ne kiz o óyle HAYALET CASPER gibi bi gorunuyon bi kayiboluyon deminden berii
bacım nette sorun var gidip geliyo deli etti beniii
hmm bende kocis sandim elinden aliyo sandimkikiki soyle o nette getirtmesin beni oraya
kizlar ben bi kaciyim utu var onu yapayim aksama kalmasin ,,hadi opuyorum sizi byee
kocişim cenazeye gitti erzuruma( yarına gelir artık (
yap bakalım ütünü kolay gelsin sekerim..
kızlar hepimizin okuduklarıyla duamız 1250 ye ulaştı çok şükür
artık bundan sonrasını özelden mesajlayın kızlar bazen gözden kaçabiliyor
hadi bakalım ağzınıza sağlık
selam canım nasılsın??bende 150 tane okudum bugün.eklersen sevinirim..
iyiyim canım vallaa bugünümü namaz ve duaya ayırdım inşallah dualarımız kabul olur
1400 oldu duamızz
günaydın kızlar iyi kandiller.. 2-3 gündür uğrayamadım.
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum
bugün sağ kasığım çok fena sızlıyorsinir oldum... gıcık oldum hatta... ilaçta içmiyorum ağrı kesici felan.. aşılamanın 4.günü... çatlatma iğnesinin etkisimiki yaaa...bacağıma vurdu ağrısı
günaydın kızlar iyi kandiller.. 2-3 gündür uğrayamadım.
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum
iyiyim canım vallaa bugünümü namaz ve duaya ayırdım inşallah dualarımız kabul olur
1400 oldu duamızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?