canlarrr hepinize günaydınnnn....
kimsecikler yok ama yapcak bişi de yok
ben bir rüya gördüm sabahleyin... rüyamda eşime diyordumki aşkım 2 günlük hamileyimsanırım bebek bebk diye kafayı sıyırdım kızlarrr
günaydıınn..aaa biz burdayız sekerim..
hayırdır inşallah ne güzel bi rüya buu:)))
sanırım düşüne düşüne kafayı yiycem ondan rüyalarıma giriyor.. ama öyle de olsa çok güzel bir rüyaydı..
bu arada hepimizin kandili mübarek olsun allah ne istediğimizi biliyor inşallah bize de hayırlsıyla dileklerimizi yerine getirmemizi sağlar
günaydın kızlar iyi kandiller.. 2-3 gündür uğrayamadım.
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum
hemen panige kapilip kotu seyler dusunme,,,belki yerlesme kanamasidir,,,,sakin agir is yapma yinede sakin yat uzan surekli dinlen bosver kocisin yapsin,,,
hayalim 3 kelime evli mutlu çocuklu
HAYALİM naber kızz napıyosun???geceki yazısmalarınız öldürdü beni yaa rumeysayla iii döktürmüssünüz:))))
hayalim naber kızz napıyosun???geceki yazısmalarınız öldürdü beni yaa rumeysayla iii döktürmüssünüz:))))
ıyıyım canım ya kaynanayla ugrasıyorum ,cenesı tuttu ama sonunda guzel bısı soyledıha haftaya pazar gıdıyomussssen nasılsın
ıyımısın canım arkadasım ,,evet rumeysa pıssAnlama kıtlıgı varmıs onda kendı soyluyo kıkıkıkıkıkııııııı
acaba ben mi anlayamıyurm acaba sen mi kendini anlatamıyon bide o var kuzum
ıyıyım canım ya kaynanayla ugrasıyorum ,cenesı tuttu ama sonunda guzel bısı soyledıha haftaya pazar gıdıyomussssen nasılsın
ıyımısın canım arkadasım ,,evet rumeysa pıssAnlama kıtlıgı varmıs onda kendı soyluyo kıkıkıkıkıkııııııı
herkesin mirac kandıli mübarek olsun bugece dualarımız bebek istyenlr icin olcak...bende geldim nasılsınz bakayım hayalim akşam kocişle ilgilinden mi.bluegirl sen nasılsn iyimisin .derya hayra yoralım rüyanı inşallah gelen bebişini müjdecisidir.
bende iyi olmaya çalısıyorum tatlım.sabah haber geldi eşimin iş arkadası vefat etmiş daha gençti 3 yasında kızı vardı yaa( çok üzüldüm simdi eşim geldi eve erzuruma gideceklermiş cenazeyi götürmek için.kalp krizi geçirmiş Allah rahmet eylesin.ne olacağımız belli değil ooffff.........[/QUO
ayy cok uzuldum...(( ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN CANIM,,,uffff
gözün aydın diyeyim o zaman kurtuluyosun sonunda kaynanadan tarih belli olduğuna göre geri sayıma baslayabiliriz:))
IVVVEEETTTTT:124:
öğrendim öğrendim ama uygulmak icin daha cok zamanım var ben yemek yiyrum o yüzden yazamyrm süreklisende hosgeldim hemsom nasılsın??gece mezdekeden öğrendin mi bişeyler:))
öğrendim öğrendim ama uygulmak icin daha cok zamanım var ben yemek yiyrum o yüzden yazamyrm sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?