afiyet olsun insan bizi de davet eder kıızzzz
canım hayırdır ya niye küstün şimdi sen banaaaane ettim söle de bileyimm..üzüldümmm
bugün sağ kasığım çok fena sızlıyorsinir oldum... gıcık oldum hatta... ilaçta içmiyorum ağrı kesici felan.. aşılamanın 4.günü... çatlatma iğnesinin etkisimiki yaaa...bacağıma vurdu ağrısı
ssttt diyom mavikiz diyoom bluegirl diyommm herseferinde bagiriyom cagiriyom yaziyom ,,bana cevap yazmiyon pehhhh booooo
bugün sağ kasığım çok fena sızlıyorsinir oldum... gıcık oldum hatta... ilaçta içmiyorum ağrı kesici felan.. aşılamanın 4.günü... çatlatma iğnesinin etkisimiki yaaa...bacağıma vurdu ağrısı
ssttt diyom mavikiz diyoom bluegirl diyommm herseferinde bagiriyom cagiriyom yaziyom ,,bana cevap yazmiyon pehhhh booooo
belki yumurtan catliyodur, bilmiyorum ben hic igne vurunmadim
canım benim yaa..sürekli online olamıyorum...eşim alıyor laptopu elimden hemencikksurat yaptımda öyle verdi..kusura bakma... napıyonnn kızzz
yumurtam çatlamıştı zaten canım çarşamba günü... ben aşılama yaptırdım.4.gün bugün 10 gün sonra test günüm... ama bilmiyorum yine de
yani
heee afetim ozaman senikikiki iyiyim ya bugun rahatim sukur ,,bende klomen iciyorum bugun 3 gunum 2 sonrada bitiyor ondan sonrada yumos gunlerini sayacam artik
hmmm anladimm,,ozaman yerlesmeden olabilir yaa:26:sen uzan dinlen cok is yapma
ayyyyyyy ağzın bal olsun...keşke yerleşme olsaaaaa en kötü ağrılara razıyım yaniii
seninde yumoşların büyüsün güzel güzellinşallah bebişe dönüşürlerrrr aminnnnn
www.kahvemvefalım.comburaya üye oldum fincan seçtim bak ne yazıyo
''Selam bluegirl1.sana valla koskocaman bir gözaydını çıktı.Bu aralar bir şey bekliyorsun sen o gelecek sana.Kocaman bir kuş üzerinde birde oğlak çıktı baya huzur bir haberin var için ferahlayacak bu habere.Çok parlak baya uzun baya yüksek bir geleceğin çıktı valla sen baya yaşayacaksın haberin olsun.Sana iki kapı açılıyor.Bu iki kapının ikiside baya hayırlı.Birisi iş bir kişi hayırlı bir kısmet.Bu iki kapının sonu baya ferahlı.Hayırlı bir kısmetin var.Çevrende isminin içinde E harfi olan bir kişiyle büyük bir tartışman olacak.Bu yakın zamanda akrabalarından biri olabilir.Bu insana bu aralar dikkat et bluegirl1. Evet devam edelim falımıza. Sana bir temiz kalp çıktı kalple ilgili bir söz duyacaksın çok çok çok sevineceksin yanında bir insan var biriyle buluşmaya gidiyorsun sevinçli bir buluşma bu.Bir posta var sana yada mektup. Uzaklardan gelecek bu posta.Çok çelişkiler içindesin sen çok düşünüyorsun bazen çok karamsar oluyorsun balıkların var ama onlarda kapalı yerlerde sadece bir balığın açık yerde falın biraz kapalı çıkmış.Yani yakında karşına birkaç tane seçenek çıkacak doğru olanı seçersen rahatlayacaksın yoksa için biraz sıkılacak..''
ohhh hep iyi seyler cikmis ne guzell ins bekledigin haberinde gelicektir,,,,sen su e harflilere dikat etkikik
ayyy dur kiz bide ben baktiriyim kikikiii
MAVIII KIZZZ giremiyorum linke acilmiyo nerden girdin sen bakim ????hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?