meraba canlarbişey sorucaam benim satımdan 7 gün geçmişti ki gebelik testi yaptırdım kan testi hastanede.. sonuç nnegatif çıktı doktor kesin sonuç dedi kesin olmayabilir mi bu birinci sorum
ikinci sorum daha batıma 5 gün var kasıklarım delicesine ağrıyo sanki adet olucakmışım gibi karnım deli gibi şiş göğüslerim şişti ve iştahım dehşet.. 5 gün önceden adetim ömrümde gelmedi bu kadar da ağrımazdı 5 gün önceden ben anlayamadım bi cevap verirmisiniz bana kızlar
slm canim burdayken yazyim normal dedim ozele gitmedimm bende 150 tane canimmm benimkini de ekleee
Hayırlı akşamlar kızlar! Bu ara yine yoğunlaştım. Giremiyorum nete. Geçmişe baktım ama hızınıza erişmek ne mümkğn :) Var mı iyi haberler?
Benim bugün yumurtlamadan sonraki 14. günüm. Bazen 15. gün regl oluyorum. O nedenle hala beklemedeyim. Şimdilik gelen giden yok çok şükür.Bir de alt karın bölgem de şişlik var. O da bu ay çok oldu. Kilo mu aldım acaba diye düşünüyorum
Hayırlı akşamlar kızlar! Bu ara yine yoğunlaştım. Giremiyorum nete. Geçmişe baktım ama hızınıza erişmek ne mümkğn :) Var mı iyi haberler?
Benim bugün yumurtlamadan sonraki 14. günüm. Bazen 15. gün regl oluyorum. O nedenle hala beklemedeyim. Şimdilik gelen giden yok çok şükür.Bir de alt karın bölgem de şişlik var. O da bu ay çok oldu. Kilo mu aldım acaba diye düşünüyorum
canım benim satından dedin dimi
zaten 7 gün çok erken evet çıkmaması çok normal çünkü yumurtlama dönemine denk geliyor tam döllenmediyse evet kesin sonuç
ama inşallah şimdi gebesindir canım bata 5 gün var inşallah bebin seninledir
oo 1550 oldu yaşamım daha önce okumuşmuydun sen gözden kaçırmayım:13:
yok canım ya okuyamadım 150 hepsı ama bu gece okurum epey bır ınsaşllh
inşallah daha çok şişerde içinde bebek olurrr canım yaaa
şimdilik beklemedeyizzzz
yarın test yapacakmısın:18:
canımm ınsallh bebek vardırda o sıslık yapıyordurrr
ınsallh gelmez kırmızıların
yok canım ya okuyamadım 150 hepsı ama bu gece okurum epey bır ınsaşllh
canım inşallah öyledir tek dileğim bu ..
bir de tuhaf bi şekilde canımın istediği tüm yemekler bi bakıyoruz yemekhaneye bi gidiyoruz yemekte istediğim şey var kaç defa oldu bu arkadaşım artık korkmaya başladım ben senden diyo garip şeyler yaşıyorum ama doktor da kesin dedi hatta o gün sakinleştirici yaptılar hastanede bana gebelik yok diye
bu arada herkesin kandili mübarek olsun Allah bize bebişlerimizi tez vakitte verir inşallah canlar
kızlarr ben bugun doktora gıttım yumurtlama gerceklesmıss eger adet olursan gelırsın dedı doktorum da tam onumuxdekı aya tatıle cıkıyormus yaaa
ınsallh bu ay hayırlısıyla tutmustur ama benım goguslerım ucu yıne hassaslasmaya basladı hep adet oncesı boyle oluyorr offffff aynı gecen ayda boyle olmustum(
inşallah ben de bu gece kendime hedef koydum. başarabilirsem yazarım size :)
Adetle hamilelik belirtileri aynı olduğu için bence ümit var
kızlar çıkıyorum şimdi yemek yapcam yarında pikniğe gitcez bişeyler hazırlamam lazım
hadi bakalım görüşürüz evet duamızı cumaya kadar okuyup bitirelim inşallahhh:26:
kızlar çıkıyorum şimdi yemek yapcam yarında pikniğe gitcez bişeyler hazırlamam lazım
hadi bakalım görüşürüz evet duamızı cumaya kadar okuyup bitirelim inşallahhh:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?