Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım benim satından dedin dimi
zaten 7 gün çok erken evet çıkmaması çok normal çünkü yumurtlama dönemine denk geliyor tam döllenmediyse evet kesin sonuç
ama inşallah şimdi gebesindir canım bata 5 gün var inşallah bebin seninledir

Hayırlı akşamlar kızlar! Bu ara yine yoğunlaştım. Giremiyorum nete. Geçmişe baktım ama hızınıza erişmek ne mümkğn :) Var mı iyi haberler?
Benim bugün yumurtlamadan sonraki 14. günüm. Bazen 15. gün regl oluyorum. O nedenle hala beklemedeyim. Şimdilik gelen giden yok çok şükür.Bir de alt karın bölgem de şişlik var. O da bu ay çok oldu. Kilo mu aldım acaba diye düşünüyorum

arkadaslar hepinizin MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZ KABUL OLUR İNŞALLAH ınsallah hepımız en kısa surede hamıle kalırızzz

inşallah daha çok şişerde içinde bebek olurrr canım yaaa
şimdilik beklemedeyizzzz
yarın test yapacakmısın:18:

canımm ınsallh bebek vardırda o sıslık yapıyordurrr
ınsallh gelmez kırmızıların

canım inşallah öyledir tek dileğim bu ..

bir de tuhaf bi şekilde canımın istediği tüm yemekler bi bakıyoruz yemekhaneye bi gidiyoruz yemekte istediğim şey var kaç defa oldu bu arkadaşım artık korkmaya başladım ben senden diyo garip şeyler yaşıyorum ama doktor da kesin dedi hatta o gün sakinleştirici yaptılar hastanede bana gebelik yok diye

bu arada herkesin kandili mübarek olsun Allah bize bebişlerimizi tez vakitte verir inşallah canlar

inşallah daha çok şişerde içinde bebek olurrr canım yaaa
şimdilik beklemedeyizzzz
yarın test yapacakmısın:18:

canımm ınsallh bebek vardırda o sıslık yapıyordurrr
ınsallh gelmez kırmızıların

Amin kızlar inşallah hepmizin bebekleri en kısa sürede gelir. Bu arada sizlerin de Miraç kandilleri mubarek olsun. Bugün biraz ibadetlerle meşgul olmak gerek. Bizde de misafir vardı. Yeni gitti. Daha yeni kendime vakit ayırabiliyorum.

Test yapamayacağım çükü bütün testlerimi bitirdim :) Yarın da pazar kapalı olur her yer. Pzt tatile çıkıyoruz. Zaten döndüğümüzde hala regl olmadıysam kesin bir şeyler oluyor demektir. Çünkü benim hiç gecikmez.

zannetmem ama akşam birde orkideme sor istersen
daha hormonların yükselmemiştirki ozaman neyse 5 gün sonraa bekleyecez ve görecez

Adetle hamilelik belirtileri aynı olduğu için bence ümit var

kızlarr ben bugun doktora gıttım yumurtlama gerceklesmıss eger adet olursan gelırsın dedı doktorum da tam onumuxdekı aya tatıle cıkıyormus yaaa
ınsallh bu ay hayırlısıyla tutmustur ama benım goguslerım ucu yıne hassaslasmaya basladı hep adet oncesı boyle oluyorr offffff aynı gecen ayda boyle olmustum(

kızlar çıkıyorum şimdi yemek yapcam yarında pikniğe gitcez bişeyler hazırlamam lazım
hadi bakalım görüşürüz evet duamızı cumaya kadar okuyup bitirelim inşallahhh:26:

kızlar çıkıyorum şimdi yemek yapcam yarında pikniğe gitcez bişeyler hazırlamam lazım
hadi bakalım görüşürüz evet duamızı cumaya kadar okuyup bitirelim inşallahhh:26:

insalllh biter canim esim ameliyat olacak ya bu haftaa bende elimden geldigi kadar okumaya calisirim ama
hadi canim kolayyy gelsin sanaaa

Kızlar Dr bana pazar gunü iliski önermişti benim ovulasyonum gerçekleşti veya gerçekleşmesine ramak var sizce yarını bekliym mı ne dersiniz sat in 16. Gunü bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…