Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sağol canım. Bende şimdi hangisi daha kötü diye düşünüyordum hamile kalmamak mı yoksa böyle bir şey yaşamak mı. İnsan kendini suçluyor biraz neyi yanlış yaptım acaba diye düşünüyorsun. Belki de sağlıksız olacaktı yada daha da büyümüşken kaybetmektense... diye kendimi avutuyorum.

canım hayırlısı diyeceksin... demekki problem varmışki düşmüş... kendi kendini yok etmiş hasta sakat spermlerden biridir mutlaka...

cnm anladim kadariyla korunmadin dusukten sonra. bende kimyasal gebelik yasadim. bugun 11. gunum. yumurtlama nasil olur bilmiorum. degisebiliyormus.

kolay gelsin cnm az kalmis gidiyor sabret

canım yumurtlama dönemimdeki akıntımı takip edebiliyorum ben. hamile kaldığım ay 11. gün uzayan tipte bir akıntı gelmişti.
Bu ay da sat tan sonraki 12. günde oldu. O yüzden adet günüm değişmeyecek tahminim. ama kimyasal gebeliklerden sonra adet düzeni değişebiliyormus tabi. Bakalım görücez

güzel bir haber olur mu acabaaa? 1 yıldır istiyoruz bu ay ilk kez aşılama yaptırdım...sence?

benimle ilgili ne hissediyorsun

cnm insanin kendini kerseye hazirlamasi gerekiyor inan. ne cok umutlu ol ne de umitsiz.bende subatta yaptirmistim asilama kandil gunuydu hemde. cok umutlanmistim. cok umutlu olunca insan daha cok yikiliyor. ins bebisin senledir simdi tutunmaya calisiyodur. ama sen her olasiligi dusun derim ben

bnm normalde 13,14, yada 15. gun oluyor. yumurtlama olurmu diye dusunuyorum bu ay. hakkimizda hayirlisi ins

saddece umut ediyorum zaten... ama daha fazla tedavilere ayıracak param da kalmadı açıkcası allahım diyorum benim durumum belli çok uğraştırma rabbim.. anca 1 kere daha deneyebilirim aşılamayı ama bu süreç beni yoruyor üzüyor yıkıcı oluyor

evet cok stresli bir donem gercekten. Rabbim ins 2. gerek birakmaz ilk seferde tutar

Bugün şu test silik de olsa bir şeyler gösterseydi eşime babalar günü hediyesi olurdu:/
İnşallah önümüzdeki yıl onlara bebeklerimizle hediye alırız. Karnımızda yada kucağımızda

Bugün şu test silik de olsa bir şeyler gösterseydi eşime babalar günü hediyesi olurdu:/
İnşallah önümüzdeki yıl onlara bebeklerimizle hediye alırız. Karnımızda yada kucağımızda

inşallah bende bu dileklerine aminnnn diyorum bizde çok istiyoruz bende kan testi yaptırdım dün negatif çıktı:2:

23 yaşım canım... evet temmuz ayında dolacak ama evlendiğimden beri deli gibi istiyorum...
bir sürü problem çıkınca morallim bozuldu yok tiroid yok prolaktin yok pko yok yumurtlamaaa off offf

ne guzel yasin daha 23. bnde 22de evlanmistim. ama 2 bucuk yil korunduk simdi bizde cok istiyoruz. Onlarin hepsi hallolur Allahin izniyle kafana takma fazla. Bak dua et erken yasta baslamissin tedaviyede

ne guzel yasin daha 23. bnde 22de evlanmistim. ama 2 bucuk yil korunduk simdi bizde cok istiyoruz. Onlarin hepsi hallolur Allahin izniyle kafana takma fazla. Bak dua et erken yasta baslamissin tedaviyede

öyle valla canım erkenden başlamış olduk..iyiye gidiyor allahtan...
eşimde hiç bir sorun yok binlerce kez şükür....

aşılama yapılırkende %90 hareketli spermle yapıldı

şu an senşn yerinde olmuş olsaydım anında kalkıp giderdim kan tahliline

:) Ama daha gecikmedi ki. aslında normalde bugün olmalıydım ama bazen bir gün gecikiyor o nedenle henüz heycan yok :)

Seninle ilgili değildir canım. Normal gelişmeyen gebelikle böyle erken dönemde kendiliğinden sonlanıyor. Bir problem olduğunu sanmam. Belki bizim de oluyordur fark etmiyoruzdur.

Doğru yarın babalar günü. Hakikaten süper bir hediye olurdu.

selam kızlar nasılsınz.yeni geldim eve hepinizn tekrar mirac kandıli mübarek olsun.kuruinciri aldım ben kür yapmıcam günde 3 4 tane yiycem inşallah bi faydasını görürrüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…