İğneden 1 gün önce olsa dahah iyi olur bence de canım
Selam canım. Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir daha kimyasal olmaz. Ama en azından döllenme oluyor bunu görmüş oldun. Bu güzel. Bu arada aynen ben de senin gibi sürekli gebelik testi yapıyorum. neyseki bitt
Benim BAT yarın. Bol şans ikimize de :)
sağol canım. Bende şimdi hangisi daha kötü diye düşünüyordum hamile kalmamak mı yoksa böyle bir şey yaşamak mı. İnsan kendini suçluyor biraz neyi yanlış yaptım acaba diye düşünüyorsun. Belki de sağlıksız olacaktı yada daha da büyümüşken kaybetmektense... diye kendimi avutuyorum.
cnm anladim kadariyla korunmadin dusukten sonra. bende kimyasal gebelik yasadim. bugun 11. gunum. yumurtlama nasil olur bilmiorum. degisebiliyormus.
kolay gelsin cnm az kalmis gidiyor sabret
güzel bir haber olur mu acabaaa? 1 yıldır istiyoruz bu ay ilk kez aşılama yaptırdım...sence?
benimle ilgili ne hissediyorsun
canım yumurtlama dönemimdeki akıntımı takip edebiliyorum ben. hamile kaldığım ay 11. gün uzayan tipte bir akıntı gelmişti.
Bu ay da sat tan sonraki 12. günde oldu. O yüzden adet günüm değişmeyecek tahminim. ama kimyasal gebeliklerden sonra adet düzeni değişebiliyormus tabi. Bakalım görücez
cnm insanin kendini kerseye hazirlamasi gerekiyor inan. ne cok umutlu ol ne de umitsiz.bende subatta yaptirmistim asilama kandil gunuydu hemde. cok umutlanmistim. cok umutlu olunca insan daha cok yikiliyor. ins bebisin senledir simdi tutunmaya calisiyodur. ama sen her olasiligi dusun derim ben
saddece umut ediyorum zaten... ama daha fazla tedavilere ayıracak param da kalmadı açıkcasıallahım diyorum benim durumum belli çok uğraştırma rabbim.. anca 1 kere daha deneyebilirim aşılamayı ama bu süreç beni yoruyor üzüyor yıkıcı oluyor
evet cok stresli bir donem gercekten. Rabbim ins 2. gerek birakmaz ilk seferde tutar
allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş..
artık rüyalarıma giriyor ya hamileyim ya doğurmuşum bebeğimi...
Bugün şu test silik de olsa bir şeyler gösterseydi eşime babalar günü hediyesi olurdu:/
İnşallah önümüzdeki yıl onlara bebeklerimizle hediye alırız. Karnımızda yada kucağımızda
yasin kac bu arada. 1 yil yeni olacak daha galiba
23 yaşım canım... evet temmuz ayında dolacak ama evlendiğimden beri deli gibi istiyorum...
bir sürü problem çıkınca morallim bozuldu yok tiroid yok prolaktin yok pko yok yumurtlamaaa off offf
ne guzel yasin daha 23. bnde 22de evlanmistim. ama 2 bucuk yil korunduk simdi bizde cok istiyoruz. Onlarin hepsi hallolur Allahin izniyle kafana takma fazla. Bak dua et erken yasta baslamissin tedaviyede
öyle valla canım erkenden başlamış olduk..iyiye gidiyor allahtan...
eşimde hiç bir sorun yok binlerce kez şükür....
aşılama yapılırkende %90 hareketli spermle yapıldı
deger cok guzel masallah. suan tek sey sabirla guzel haberi beklemek ins
inşallahhh güzel sonuç olur...
ben de de 2 yumurta vardı...
spermcanlar yumurtacıklarıma saldırıp döllediyselerrrrr
şu an senşn yerinde olmuş olsaydım anında kalkıp giderdim kan tahliline
sağol canım. Bende şimdi hangisi daha kötü diye düşünüyordum hamile kalmamak mı yoksa böyle bir şey yaşamak mı. İnsan kendini suçluyor biraz neyi yanlış yaptım acaba diye düşünüyorsun. Belki de sağlıksız olacaktı yada daha da büyümüşken kaybetmektense... diye kendimi avutuyorum.
Bugün şu test silik de olsa bir şeyler gösterseydi eşime babalar günü hediyesi olurdu:/
İnşallah önümüzdeki yıl onlara bebeklerimizle hediye alırız. Karnımızda yada kucağımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?