Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,HAYIRLI KANDİLLER

ALLAH'IM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH,SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLSUN,BİZİM VE TÜM İSTEYENLERİN

Bende bugun klomene başladım
Nasip kısmet inşallah olur bu kez
Birde ben bal aldım bal tarçın ve çörek otu karışımı hazırladım her gün 2 tatlı kaşığı yiyorum
Yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş
Cevizde yiyorum birde pekmez

sizinle de paylaşmak istedim

selam kızlar nasılsınız? kandilimiz mübarek olsun. Allah bu gece yaptığımız duaları geri çevirmez inşallah. hepimize tez zamanda, çok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

kızlar bana 5 gün önceden pembeler geldi.. aslında ağrım azalınca gelmez diye umutlanmıştım ama dua da edemicem şimdi.. bu ay ilk denemeydi zaten bi de yumurtlama tarihlerine denk gelmiyodu bi de 1 haftada zaten olması da zordu ne biliim işte aslında çok istemiştim kocama mutlu haberlerle gitmeyi..
5 gün önceden gelmesi çok ilginç yorum yapabilcek var mı?

gecikmese de kanda belli oluyor mesela benim batım 29 haziran ama ben 25inde kan tahlili yaptırcam.. aşılamamın 13.günü oluyor aynı zamanda

yumurtan tahmin ettiğn günden erken çatlamış olabilir ya da stres nedeniyle düzensizlik olmuştur. daha ilk denemen canım. ilk denemeden kendini bu kadar kasma yorulursun, bunalırsın. Allah ne vakit kısmet ettiyse istemesek bile o vakit olacaktır. kaderden öte köy yok yani. ama bu gece namaz kılamasan da kuran okuyamasan da dua edebilirsin, cevşen okuyabilirsin...

canım klomenle birlikte yapmasaydın keşke.. yumurtalar gereğinden fazla büyürse kist yapabiliyor.

iyi akşamlar arkafassdlar öncelikle hayırlı kandiller benım bu konudakı arkadaslara bı sorum var ben normalde duzensız adet göruyodum bu 2 aydır duzenlıyım acaba duzenlı adewt görünce bebısın tutma sansı nedir bi fikir verebilirmisiniz bana

kizlar selam nasilsiniz.bu gun bir tohafim.moralim yok.

selam kızlar nasılsınz.yeni geldim eve hepinizn tekrar mirac kandıli mübarek olsun.kuruinciri aldım ben kür yapmıcam günde 3 4 tane yiycem inşallah bi faydasını görürrüm

cnm dikkat et yalniz incir kurunde kist de olan cok dudum. gerci sen yiceksin sadece. ayni olur mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…