:) Ama daha gecikmedi ki. aslında normalde bugün olmalıydım ama bazen bir gün gecikiyor o nedenle henüz heycan yok :)
Seninle ilgili değildir canım. Normal gelişmeyen gebelikle böyle erken dönemde kendiliğinden sonlanıyor. Bir problem olduğunu sanmam. Belki bizim de oluyordur fark etmiyoruzdur.
Doğru yarın babalar günü. Hakikaten süper bir hediye olurdu.
kızlar bana 5 gün önceden pembeler geldi.. aslında ağrım azalınca gelmez diye umutlanmıştım amadua da edemicem şimdi.. bu ay ilk denemeydi zaten bi de yumurtlama tarihlerine denk gelmiyodu bi de 1 haftada zaten olması da zordu ne biliim işte aslında çok istemiştim kocama mutlu haberlerle gitmeyi..
5 gün önceden gelmesi çok ilginç yorum yapabilcek var mı?
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,HAYIRLI KANDİLLER
ALLAH'IM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH,SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLSUN,BİZİM VE TÜM İSTEYENLERİN
Bende bugun klomene başladım
Nasip kısmet inşallah olur bu kez
Birde ben bal aldım bal tarçın ve çörek otu karışımı hazırladım her gün 2 tatlı kaşığı yiyorum
Yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş
Cevizde yiyorum birde pekmez
sizinle de paylaşmak istedim
kızlar ben çıkıyorum. dua edelim birbirimize
Arkadşlar bu gece mirac gecesi 1000 salavat cekmeye niyetlendim okumak istyn arkdaşlarımız olursa bana yazarlar
Arkadşlar bu gece mirac gecesi 1000 salavat cekmeye niyetlendim okumak istyn arkdaşlarımız olursa bana yazarlar
kizlar selam nasilsiniz.bu gun bir tohafim.moralim yok.
selam kızlar nasılsınz.yeni geldim eve hepinizn tekrar mirac kandıli mübarek olsun.kuruinciri aldım ben kür yapmıcam günde 3 4 tane yiycem inşallah bi faydasını görürrüm
ben 100 tane alabilirim
rümaysacımmm allah gönlüne huzur versin inşallahh duaların kabul olsun
orkide : 100
rümeysa:100
salavat okumak istynleri bekleriz bu güzel gecede yüce rabbim dualarımızı geri cevirmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?