bide sabah yap temelleri sıkıca gine atmış olursu inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
CANIM BENİM TUTUNMASI GERKEN Bİ BEBİŞİM YOKKİ OLSA USG DE GÖRÜRLERDİ ZATEN sen beni karıştırdın galiba
Evet canım çarpıştık 1 saat belimin altına yastigikoyup ayaklarımı duvara dayayip uzandım tedbir bizden takdir Allah tan ins gelir bu ay bebisimiz gelirse eğer ins bu güzel gecede atılmış olur temeller
offf offolsun olsun yinede ugrasma yumurtaliklari atilmasini beynin uyarmaz beynin kokudan mayisir ,,bidahaki aylar icin soyluyorummm
iyi bari, bide yarin carpisacaksin yaa beni dinlersen bi sabah bi aksam yap yarin 2 numarali pozisyonda ama okis
hala kahverengi akıntım :26:
hala kahverengi akıntım :26:
allah hayira cevirsin ,,,,bende erkenmi yumurtlicam ne tuaf agrilarim var kasiklarimda
tamam canım 2 hafta boyunca uzak kalcam camaşırsuuyundan sen benim btanemsinnn gözümn bebeğisin kız
offf offolsun olsun yinede ugrasma yumurtaliklari atilmasini beynin uyarmaz beynin kokudan mayisir ,,bidahaki aylar icin soyluyorummm
iyi bari, bide yarin carpisacaksin yaa beni dinlersen bi sabah bi aksam yap yarin 2 numarali pozisyonda ama okis
evet uygun olan 1 kez bencePazartesi kontrole gidicem canım gecen ay çatlama gerçekleşmedi biliyorsun çatlamamılşsa iğne yapacak spermleri öldürmeyelim 1 kez yeter yarın bence
ağrıların ilacn yan etkisi olailir mi acap
allah hayira cevirsin ,,,,bende erkenmi yumurtlicam ne tuaf agrilarim var kasiklarimda
Pazartesi kontrole gidicem canım gecen ay çatlama gerçekleşmedi biliyorsun çatlamamışsa iğne yapacak spermleri öldürmeyelim 1 kez yeter yarın bence
amin canım hakkımızda hayırlısı.. ovulasyon testi falan yapıyo musun canımallah hayira cevirsin ,,,,bende erkenmi yumurtlicam ne tuaf agrilarim var kasiklarimda
daha batıma 5 gün var kahverengi akıntı geliyo anlamadım ama bugün kasıklarım dehşet ağrıdı adet sancısı gibiydi benim adetlerim çok sancılı olur normaldede.. akşamüstü kesildi kendiliğinden ağrım.. bakalım gün ola hayrola canım.. bu arada bi soru daha geliyo aklıma düşük yapıyo olabilir miyim çünkü çok stresli 3 gün yaşadım belki de bişiler oldu bilmiyorum off bu pimpirikli hallerime sinir oluyorum ben yaasürekli kahvergni akıntı mı geliyr benim adet dönemim buay ilk gün kahvrngi akntı sonra kesildi sonraki gün damla damla kahvrengi aknıtı oldu şimdi hep durdu
kizlar ben kactim kizim uyandi kocis cagiriyo herkeze iyi geceler tatli ruyalar byeee
temeeeemm pozosyonu unutma ama
kizlar ben kactim kizim uyandi kocis cagiriyo herkeze iyi geceler tatli ruyalar byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?