Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bide sabah yap temelleri sıkıca gine atmış olursu inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sabah kahvaltıya gidicez dr aksam yapın demişti benim akıntı gelince kaçırmak istemedim ovu testi yaptım 5 dk sonra çift çizgi çıktı yarın tekrar test yapıcım ovu gerceklesince iki çizgi anında kizariyor bakalım yarın nasıl olacak

CANIM BENİM TUTUNMASI GERKEN Bİ BEBİŞİM YOKKİ OLSA USG DE GÖRÜRLERDİ ZATEN sen beni karıştırdın galiba

offf off olsun olsun yinede ugrasma yumurtaliklari atilmasini beynin uyarmaz beynin kokudan mayisir ,,bidahaki aylar icin soyluyorummm

Evet canım çarpıştık 1 saat belimin altına yastigikoyup ayaklarımı duvara dayayip uzandım tedbir bizden takdir Allah tan ins gelir bu ay bebisimiz gelirse eğer ins bu güzel gecede atılmış olur temeller

iyi bari, bide yarin carpisacaksin yaa beni dinlersen bi sabah bi aksam yap yarin 2 numarali pozisyonda ama okis

tamam canım 2 hafta boyunca uzak kalcam camaşırsuuyundan sen benim btanemsinnn gözümn bebeğisin kız

Pazartesi kontrole gidicem canım gecen ay çatlama gerçekleşmedi biliyorsun çatlamamışsa iğne yapacak spermleri öldürmeyelim 1 kez yeter yarın bence

allah hayira cevirsin ,,,,bende erkenmi yumurtlicam ne tuaf agrilarim var kasiklarimda
amin canım hakkımızda hayırlısı.. ovulasyon testi falan yapıyo musun canım
sürekli kahvergni akıntı mı geliyr benim adet dönemim buay ilk gün kahvrngi akntı sonra kesildi sonraki gün damla damla kahvrengi aknıtı oldu şimdi hep durdu
daha batıma 5 gün var kahverengi akıntı geliyo anlamadım ama bugün kasıklarım dehşet ağrıdı adet sancısı gibiydi benim adetlerim çok sancılı olur normaldede.. akşamüstü kesildi kendiliğinden ağrım.. bakalım gün ola hayrola canım.. bu arada bi soru daha geliyo aklıma düşük yapıyo olabilir miyim çünkü çok stresli 3 gün yaşadım belki de bişiler oldu bilmiyorum off bu pimpirikli hallerime sinir oluyorum ben yaa

canlar iyi geceler hepinize ben de yatıyorum yoğun bi gündü yarın görüşürüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…