canlar iyi geceler hepinize ben de yatıyorum yoğun bi gündü yarın görüşürüzzzzzz
bilmiyorum ki canım önce pembemsiydi şimdi baktım kahverengi olmuş ama 7 gün önce gebelik testi yaptırdım kan testi negatif çıktı bilemiyorum kafam çok karışık :26:
Kızlar bu gün 4. gün ve ben hala regl olmadım hiç olacakmışım gibi de değil. Sabah acile gittim ama acilden kan testi yapmıyorlarmış hamilelik için.
Dönerkende gebelik testi aldım eczaneden yine negatif çıktı
Offff neler oluyor yaaa
canım stres yapıyorsun ondan geçikiyor adetin rahat bırak kendiniii
kızlar kaç gündür ateş bakıyorum...adet olcağımda ateşim 35lerde oluyor... şu an 36.5la 36.9 arası çıkıyor... iyi bişi mi bu
daha atedime çok var ama adet gününe kadar hep yüksekse düşmezse iyiye işaret... ama değilse adet geliyorum diyor
Ah bi bırakabilsem
Ya evet öyle ama işte Benim adetlerm düzenlidir ondan taktım biraz yoksa umutlanmamaya çalıştım bu ay hep.daha yolun başındasın dur heleee.... bir senedir bende kafayı yiycem stresten... allahtan bi kaç aydır progestan kullanıyorum da günü gününe geliyor kırmızılılar....
ay bu aralar kendimi rüyamda hepp hamile görüyorum... anneme desem kesin bana aç tavuk kendini rüyasında buğday ambarında görürmüş ya der aynı öylesin der
canım kk de ateş ölçme yöntemi diye bir konu var ordan okuyabilirsin
Ya evet öyle ama işte Benim adetlerm düzenlidir ondan taktım biraz yoksa umutlanmamaya çalıştım bu ay hep.
Bakayım bi ama ateş ölçerimm yok evde benim ki
canım ben evlendiğim ilk üç ay adetlerim günü gününe gelirdi...3 ay sonra benim bebeğim niye olmuyor diye bir stres bastı banaaa sana diyim 52.gün adet gördüm... düzenli seyreden adetin düzeni şaşıyor valla...kız dur stres olma...kanda baktırdın mı gebeliğe...eğer baktırmadıysan bi baktır..idrara çabuk geçmeyebilir...
ben sana diyom kendim stresliyim ama ben aşılama yaptırdım bugün 5.gün bir hafta sonra kanda baktırcam ama tutmaz felan diye stres oldum...maddi manevi çöküntü
Yok normalde ayın 13 ünde olmam gerekiyordu 15 inde eczaneden test aldım negatif. Sonra dedim bu sabah hastaneye gideyim de kan testi yaptırayım gittim acilden yapmıyorlarmış hafta içi kadın doğuma gitmem gerekiyormuş. Gelirken yine test aldım eczeneden yine negatif... Artık beklicem ne yaapayım bakalım ne zaman adet olcam
ssk anlaşmalı özel hastanelerde uygun fiyata da yaptırabilirsin.. ben öyle yapıyorum 20 tl ödüyorum 2 saat sonra alıyorum hep aynı sonuç olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?