Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

en iyisi yarın devlet hastanesine git yaptır bekleme

Muhtemelen yaptıramıcam çünkü çalışıyorum izin almam mümkün değil. beklicem nasılsa hamile değilsem adet olurum eğer olmazsam cuma günü izne ayrılıyorum o zaman bi çaresine bakarım.
Sağol canım benim tavsiyelerin için. Rabbim senin kucağını da boş bırakmasın

amin canım inşallah sende hayırlı haberlerle dönersinn canım benimm

iyiyim tatlım sen nasılsın??face e bakıyordum da fotolara dalmısım :))
sende nasıl gidiyor??

iyi ama beklemek sıkıcı 1 hafta sonra kanda baktırmayı düşünüyorum... ama zor tutması... ilk aşılama kolay kolay tutmuyormuş bir de iyice sıyırdım anlayacağın her gün kendimi rüyamda hamile görüyorum... canımın acısını bile hissediyorumm

beklemek çok heyecan verici ayrıca:)) kim demiş tutmazmıs diye diğer topiclerde çoğu insanın 1.asılamada tutmus kendini yıpratma bu sekilde düşünerek tatlım pozitif düşün pozitif olsun)
çok sıkıntı yapıyosan kendine ondan hamile olarak görüyosndur rüya tabirlerinde hamilelik sıkıntı derler.kasma kendini bu kadar canım benim:))zaten direkt kanda baktır sakın idrar testi yapıp da zaman kaybetme.inşallah olacak canım bebişin gelecek sana :))

ay inşallahhhh canım yaaa bu ay olsun istedim çünkü zmanında doğarsa anneciğiyle aynı ayda doğmuş olacak martta eşim de diyorki çocuğu aynı kendin gibi deli yaparsın diye kafa buluyor benle benim arada kasık ağrım oluyor başka hiç bişi yok

inşallah her sey gönlünce olur canımmm:))) her zaman arkadaslar da söylüyor ya belirtilere takılma adet gecikmesinden önce kasık bel ağrısı gögüs dolgunluğu dısında bir sey olmuyor sanırım..kalbini ferah tut arkadasım olur inşallah.sende problem neydi canım??

canım bende pko var. yrahşm ağzında da yara var tsh yüksekti hormon ilacıyla düştü..prolaktin de öyle yüksekti dostinex kullandım 8lik oda düzeldi şimdi işte beklemedeyim..pko tabi kalıcı bir şey...genetik...
sen ne zamandır deniyorsun

bende de pko illeti varr oooffff...yaklasık 1.5 yıldır istiyoruz kasım ayında öğrendim pko olduğunu.aralıktan beri de tedavi görüyorum...

bende de pko illeti varr oooffff...yaklasık 1.5 yıldır istiyoruz kasım ayında öğrendim pko olduğunu.aralıktan beri de tedavi görüyorum...

sormaya ne bulaşık bişeyy... adamı deli ediyor... ben glifor kullanıyorum coraspirin şimdi bir de progestana başladım bugün canım... glifor yumurtlamayı sağlıyor şeker ilacı ama doktor verdi

hoşbulduk arkadaşlar.. yaklaşık bir yıldır normal yolla denedim olmadı. doktor bir sıkıntı varda demedi klomen verdi. bugün klomenin 4. günü. inşallah olur. bu pko'dan çok bahsediyorsunuz. onun teşhisi nasıl koyuluyor.

sormaya ne bulaşık bişeyy... adamı deli ediyor... ben glifor kullanıyorum coraspirin şimdi bir de progestana başladım bugün canım... glifor yumurtlamayı sağlıyor şeker ilacı ama doktor verdi

bende glukofen bebe aspirini ve folbiol kullanıyorum.asılamadan sonra da progesteron vajinal jel kullanmıstım..ne hastalıkmıs yaa çoğu kişi de var bu pko.bende bütün belirtileri de var maalesef.kilom çok fazla değil ama son 3 yılda fazlasıyla aldım 47 idim 57 oldum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…