- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
demeya uyuyorum gercekdenbunlarin havasina bakarsak yenmisler kesin.inanirmisin mac oldugu bilmiyordum.bagirmalarindan anladim.
dogru ya danimarka kazansaydi benim burdada ses olurdu ......yok herkez sessizkikikiki
ya şimdi kafam karıştı benim bu konuda bilgim yoktu ama bu sayfadaki arkdaşlar okuyablirsn diyince okudum ben
allah kabul etsin canim ama tam emin degilim bende arastirmak lazim.ben adetliyken birtek tespih cekiyorum okadar.
kız sen danimarkadamı oturuyrsun
allah kabul etsin canim ama tam emin degilim bende arastirmak lazim.ben adetliyken birtek tespih cekiyorum okadar.
tespih cekerken ne söylyrsun
rumeysamustafa kiz sen gecmisi bir sayfada olsa bakiyormusun ??? yosa hep gelecegemi bakiyorsun ??kiki
tespih cekerken ne söylyrsun
allahumme salli ala seyyidina muhammed bide allahin doksan dokuz isminden bir kacini okuyordum dilek icin okunuyordum suan bulamadim unuttum cunku arastirayim birazdan yazarim.
ne oldu niye sordun ben gecmiş sayfaları okuyamıyrum şekerim üstün körü okumaktansa okumamayı tercih ediyrum
kiz kiki.hadi gel senin kafandaki almancayi benim kafaya ekliyelim.kismet olursa hamis kalinca doktora gidicem.ve yine doktorun suratina bon bon bakicam
tamam ,,,ozman sana niye cevap vermiyorum diyede sakin kizma
bende hollandadayim ve yanimda iyi bilen birisi varken hic bisey anlamiyorumda konusamiyorumda:)
bende hollandadayim ve yanimda iyi bilen birisi varken hic bisey anlamiyorumda konusamiyorumda:)
ayy bugun burasi hep gurbetciler hebenimde hollandada bi tane ablam var
tamam kızmam ki zaten.öle bi hakkım yok
neyse hepinize iyi geceler benim biraz moralim bozuk sonra görşürüz kendinize iyi bakın iyi davranın
cok zor oluyor dimi canim.inan en cok doktora gidince zorlaniyorum.
evet canim simdi carsida pazarda kendimi rakat ifade edebiliyorumda diger yerlede cok zorlaniyorum.okula gidiyorum ama insallah daha iyi olucak,ehliyetlede ugrasiyorum temmuzda direksiyon sinavimida aldimmi beni kimseckler tutamaz.sen kac yildir almanyadasin?kac yasindasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?