hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn gül döktükyollarına kardeşş hşgeldinnnnnnn
kız sen canını yolda mı buldun nedmek aranmzmış.sana deemedi mi bi sıkıntı yaşarsan ara diye beni.ya tedavi sırasında kaptıysan mikrop valla yerinde olsam coktan aradydm ben
tabiki seve seve.
mavi kiz noldu anam bir yerinmi agriyoe:26::26::26:
ne bilim yaa canım ben rahatsız ederim felan.... öyle delirtecek cinsten değil ağrım batma sadece... ve dediğim gibi bu kesik kesik işeme muhabbeticanım yandı resmen... eğer sabaha kadar devam ederse 8e kadar hastanede giderim olmadı..inşallah mikrop kapmamışımdır ama özel hastane temiz birde amannn offf her seferinde başka sıkıntı
var ama bunun içinde aranmazki... nöbetçi şuan
hemde özel de yaptırmışın özel hastane doktoru kuzum hic durma ara gönlümüz rahat olsun derim yinede sen bilirsin.hem nöbetci diysn zaten.yine de sen bilirisn
canım ya kasıklarım batıyor birde kesik kesik idrar yapıyorum az önce idrar yaparken bağırasım geldi canım yandı yaa
gecmis olsun canim.sen doktorunu ara.en kucuk bir detayda bile ara.gorsun senin saf olmadigini.arasdirdigini.
nazlma doğru söylyr doktorlarda hastalarının araştırmalarını bazı bilgileri bildğini görünce öyle başından savarcasına davranmaz daha itinalı davranırgecmis olsun canim.sen doktorunu ara.en kucuk bir detayda bile ara.gorsun senin saf olmadigini.arasdirdigini.
kiz BLUEGIRL adin mavikiz olarak kaldi ha sayemde kikikiki ..
kiz idrar torban iltihaplanmistir oyle iserken yanma oluyosa odur ,,,,,ve benim bildgim.....diger arkadas icinde soyluyorum idrar iltihaplanmasi ,,dol tutmaya engel degildir diye biliyorum ,, hatta mantar hic engel degil bunuda doktorum soylemisti,,gecmisler olsun booo
kiz idrar torban iltihaplanmistir oyle iserken yanma oluyosa odur ,,,,,ve benim bildgim.....diger arkadas icinde soyluyorum idrar iltihaplanmasi ,,dol tutmaya engel degildir diye biliyorum ,, hatta mantar hic engel degil bunuda doktorum soylemisti,,gecmisler olsun booo
evet bende gecen sene asilama tedavisi gorurken idrarimda intihap cikti ve ilac kullandim.doktoruma sordum bi roun olurmu engel olurmu diye .hic bir engel olmaz demisti.o hamilelige engel degil demisti.
bencede......hakikaten haydar ablasin haaaaaaaaaaa
eee kotu zamanlar icin burdayik kikikikii ,,,rumeysada lafi dolandiriyoda dolandiriyo dolandiriyoda dolandiriyo kiviriyo da kiviriyo boylee
sen nasilsin nazlim ??
eee kotu zamanlar icin burdayik kikikikii ,,,rumeysada lafi dolandiriyoda dolandiriyo dolandiriyoda dolandiriyo kiviriyo da kiviriyo boylee
sen nasilsin nazlim ??
hoşgeldnn canım
evet bende gecen sene asilama tedavisi gorurken idrarimda intihap cikti ve ilac kullandim.doktoruma sordum bi roun olurmu engel olurmu diye .hic bir engel olmaz demisti.o hamilelige engel degil demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?